سرویس خبر
26 خرداد 1395 ساعت 08:49
22 نظر

 

وان پلاس 3 معرفی شد؛ اولین گوشی در بازار جهانی با ۶ گیگابایت رم

سرانجام وان پلاس نیز پرچمدار پرسروصدای خود را رسما معرفی کرد؛ گوشی هوشمندی با مشخصات قابل توجه و طراحی زیبا که قیمت پایین آن تهدیدی جدی برای پرچمداران ۲۰۱۶ به شمار می‌رود.

کمپانی وان‌پلاس رسما از پرچمدار جدید خود با نام OnePlus 3 رونمایی کرد. این گوشی با پردازنده اسنپدراگون ۸۲۰ و ۶۴ گیگابایت حافظه داخلی، ۶ گیگابایت رم دارد و اولین گوشی هوشمند دنیاست که با ۶ گیگابایت رم به‌صورت جهانی فروخته می‌شود. پیش از این گوشی Vivo Xplay 5 با ۶ گیگابایت رم عرضه شده بود که تنها در بازار چین به‌فروش می‌رسد.

وان‌پلاس ۳ با قیمت ۳۹۹ دلار عرضه می‌شود که از این جهت می‌تواند همچنان با شعار Flagship Killer رقیبی جدی برای دیگر پرچمداران بازار باشد. البته فراموش نکنیم که کمپانی‌های Asus و ZTE نیز اخیرا از گوشی‌های هوشمند جدیدشان با ۶ گیگابایت رم رونمایی کرده‌اند، اما محصول آنها هنوز وارد بازار نشده است.

مشخصات سخت‌افزاری وان‌پلاس ۳ عبارت‌اند از:

  • صفحه نمایش ۵.۵ اینچی با رزولوشن فول اچ‌دی و پنل AMOLED
  • دوربین ۱۶ مگاپیکسلی در عقب با قابلیت فیلم‌برداری 4K
  • دوربین ۸ مگاپیکسلی در جلو
  • پردازنده اسنپدراگون ۸۲۰ و ۶ گیگابایت رم
  • حافظه داخلی ۶۴ گیگابایتی
  • مجهز به درگاه USB-C و سنسور اثر انگشت
  • مجهز به اندروید مارشمالو
  • باتری ۳۰۰۰ میلی آمپری
  • پشتیبانی از فناوری شارژ سریع (رسیدن به شارژ ۶۰ درصد در ۳۰ دقیقه)
  • پشتیبانی از دو سیم کارت نانو
  • طراحی با بدنه فلزی در رنگ‌های طلایی، مشکی و خاکستری

همان طور که اشاره کردیم، وان‌پلاس ۳ به‌صورت جهانی عرضه می‌شود و برخلاف مدل‌های قبلی برای خرید آن نیازی به دعوتنامه نیست. این گوشی با قیمت ۳۹۹ دلار در آمریکا و ۳۹۹ یورو در اروپا به‌فروش می‌رسد. وان‌پلاس در سال‌های اخیر گوشی‌های هوشمند باکیفیت و در عین حال اقتصادی روانه بازار کرده و امسال قصد دارد با فروش جهانی گوشی جدیدش سهم خود را در بازار گسترش دهد.

 




  26 خرداد 1395
22 نظر
3.79
  14 رای
نظرات کاربران

در حال بارگذاری