خانهبررسی‌ها
بررسی تخصصی Nokia 7 Plus

بررسی تخصصی Nokia 7 Plus

نوکیا 7 پلاس شما را به یاد گذشته می‌اندازد یعنی آن زمانی که نوکیا برای خودش کسی بود و هیچ کمپانی‌ای توان رقابت با آن را نداشت. طراحی آشنا و جنس خوب نوکیا 7 پلاس همان خاطرات شیرین را برایتان زنده می‌کند اما برای اینکه بدانید این گوشی همان کارایی نوکیاهای قدیمی را دارد یا خیر این بررسی را از دست ندهید.

بیشتر

به روز رسانی در ۱۳۹۷/۳/۶

HMD اولین بار نوکیا 7 پلاس را در نمایشگاه MWC 2018 معرفی کرد. این گوشی جدیدترین میان رده نوکیا به حساب می‌آید که روی خودش پیش‌فرض اندروید وان را دارد. امروز در مورد این گوشی صحبت می‌کنیم و با تمام جوانب آن آشنا می‌شویم و علاوه بر اینکه تجربه کاربری خودمان را از آن در اختیار شما می‌گذاریم از مزایا و معایبش آشنا می‌شوید.

طراحی

چه در آن زمان که نوکیا گوشی‌های سیمبین تولید می‌کرد و چه آن زمان که روی به ویندوز آورد و گوشی‌های ویندوزی روانه بازار کرد شاهد طراحی‌های چشمگیر از این کمپانی بودیم در عین اینکه کیفیت ساخت بدنه آن‌ها هم بسیار خوب و جزو بهترین‌های بازار بود. اکنون که نوکیا به سمت اندروید رفته شاهد تولید گوشی‌هایی با همان کیفیت هستیم اما طراحی‌هایشان دیگر چنگی به دل نمی‌زند و به آن اندازه گیرا نیستند.

image

 

نوکیا 7 پلاس گوشی بد قیافه‌ای نیست اما همین ابتدا بگوییم که بسیار شبیه به دیگر گوشی‌های بازار است و از برخی دیگر ظاهری قدیمی‌تر دارد. جلوی گوشی صفحه‌نمایشی قرار گرفته که مانند بسیاری از گوشی‌های امروزی بیشترین فضای قاب جلو را اشغال کرده است.

image

 

ما رنگ مشکی این گوشی را در اختیار داشتیم که نوکیا تا جای ممکن با ست کردن بخش‌های مختلف از نظر رنگی سعی کرده آن را از حالت مشکی خالص دربیاورد و رنگ و بویی جذاب به گوشی ببخشد. بدنه دستگاه از یک بلوک آلومینیوم یکپارچه 6000 ساخته شده  و قاب پشتی با پوششی سرامیکی پوشانده شده اما به خوبی نشان می‌دهد که گوشی در حد و اندازه یک میان رده ظاهر شده است. این قاب به راحتی اثرانگشت و لک و چربی را به خودش جذب می‌کند و به همین راحتی هم پاک نمی‌شود. فریم اطراف دستگاه هم فلزی است و لبه‌هایش تیز. رنگ این فریم مسی است و برای اینکه گوشی بی‌حال نباشد رنگ آن با فریم اطراف دوربین‌ها، سنسور اثرانگشت و لوگوی نوکیای پشت گوشی هماهنگ شده.

image

 

لبه‌های گوشی هم در پشت و هم در جلو بسیار تیز هستند و همین تیزی سبب می‌شود اگر مدت طولانی با گوشی کار کنید دست گرفتنش کار عذاب‌آوری باشد.

image
  
image

 

با وجود این به سبب اینکه گوشی وزن زیادی دارد و نوکیا به خوبی بالانس وزنی را رعایت کرده 7 پلاس خیلی خوب به دست می‌چسبد و هیچ احساس ناامنی زمان دست گرفتنش به کاربر دست نمی‌دهد.

image

 

از نظر ظاهر نوکیا 7 پلاس گوشی‌ای است که با نگاه به آن همان نوکیاهای اصیل و دوست‌داشتنی پیش روی چشم شما قرار می‌گیرند و دوست ندارید که چشم از آن بردارید زیرا گوشی هر چند خیلی زیبا نیست اما با اصالت است.

image

 

جزئیات ظاهری دستگاه

جلو صفحه‌نمایش 6 اینچی حدود 77.2 درصد از این قاب را به خودش اختصاص داده است. بالای صفحه‌نمایش دوربین سلفی، با همان طراحی و در همان مکانی که دوربین سلفی گوشی‌های نوکیای ویندوزی قرار داشتند، دیده می‌شود. کنار دوربین سلفی نام نوکیا حک شده و خروجی صدای مخاطب و سنسورها هم کنار آن‌ها قرار گرفته‌اند.

image

 

هر چه قاب جلو جزییات کمی دارد قاب پشتی شلوغ است. دوربین اصلی با دو لنز در وسط و بالای قاب پشتی جای گرفته و از بدنه دستگاه بیرون زده است. فریمی فلزی اطراف لنزها را فرا گرفته و یک فلاش دوتایی کنارشان و البته خارج از این فریم تعبیه شده. سنسور اثرانگشت نوکیا 7 پلاس با فاصله بسیار کمی از لنزها و پایین آن‌ها دیده می‌شود درحالی‌که فریم اطرافش هم‌رنگ فریم اطراف دوربین اصلی و فریم فلزی دستگاه است. پایین‌تر از این سنسور نام نوکیا هم‌رنگ با فریم دستگاه حک شده است که به نظر می‌رسد خیلی زود از روی بدنه پاک شود. میکروفون دوم دستگاه هم بالای دوربین اصلی است.

image

 

سمت راست کلیدهای ولوم و پاور قرار دارند که طراحی و جنسی کاملا شبیه به هم دارند. بالا شاهد حضور جک 3.5 میلی‌متری صدا هستیم درحالی‌که در لبه سمت چپ می‌توانیم به درگاه سیم‌کارت دسترسی داشته باشیم.

image
  
image

 

پایین گوشی یکی از لبه‌های پرجزئیات آن به حساب می‌آید. در این بخش درگاه ارتباطی تایپ سی، میکروفون اصلی و اسپیکر دیده می‌شوند؛ طراحی اسپیکر بسیار زیبا است و خبری از آن سوراخ‌های بزرگ که در دیگر گوشی‌های هوشمند می‌بینیم نیست و تنها دو خط در اینجا در نظر گرفته شده تا راه خروجی برای صدا باشند.

image

image
 
image

image

 

 

صفحه‌نمایش

بعد از اینکه از طراحی یک گوشی خوشتان آمد صفحه‌نمایش دومین قسمتی است که می‌تواند شما را در خرید یک محصول مصمم‌تر کند. نوکیا از صفحه‌نمایشی 6 اینچی با کیفیت فول اچ‌دی پلاس برای 7 پلاس استفاده کرده است. این صفحه‌نمایش از جنس IPS است و تراکم پیکسلی 403 پیکسل در هر اینچ دارد.

می‌خواهیم در مورد صفحه‌نمایش یک گوشی میان رده صحبت کنیم و باید انتظارمان را در این حد نگه داریم. رنگ‌ها در این صفحه‌نمایش پویا و پررنگ نمایش داده می‌شوند و شفافیت بالایی هنگام مشاهده محتوا پیش رویتان قرار دارد. متن‌ها خیلی شفاف هستند و هیچ پیکسلی را با چشم حتی از فاصله نزدیک نمی‌توانید روی صفحه مشاهده کنید. نور صفحه هم نسبت به میان رده بودن خیلی خوب است و همین نور خوب سبب می‌شود زیر نور خورشید مشکلی برای مشاهده محتوا در محیط باز نداشته باشید.

کیفیت صفحه‌نمایش برای گوشی‌ای در رده میانی بازار بسیار خوب و فراتر از انتظار است و با خیال راحت می‌توانید از مشاهده فیلم یا بازی روی آن لذت ببرید.

image

 

بعد از کیفیت صفحه‌نمایش به تنظیمات آن می‌رسیم.

Night Light: با فعال کردن این تنظیم، که برای مشاهده صفحه گوشی در محیط کم‌نور و تاریک است، می‌توانید بدون آزار و اذیت از مشاهده محتوا روی صفحه لذت ببرید. وقتی این تنظیم را فعال کنید پیکسل‌های آبی خاموش می‌شوند و نور پیکسل‌های زرد روی صفحه غالب می‌شود. امکان کنترل میزان نور زرد در این حالت با کمک شاسی کم‌وزیاد کردن در این بخش وجود دارد. علاوه بر این می‌توان برای این بخش زمان‌بندی تعیین کرد تا در ساعاتی از روز به‌طور خودکار روشن و خاموش شود.

Tap to Wake: با فعال کردن این تنظیم زمانی که صفحه‌نمایش قفل و خاموش است می‌توانید روی آن دو بار ضربه بزنید تا فعال شود.

دیگر تنظیمات صفحه‌نمایش شامل مدت‌زمان روشن ماندن صفحه، اندازه فونت‌ها، نمایش نوتیفیکیشن ها با برداشتن گوشی و فعال کردن روشنایی خودکار هستند.

 

نرم‌افزار

نوکیا 7 پلاس با اندروید 8.1 عرضه شده است و هیچ رابط کاربری‌ای روی آن نصب نیست. اندروید این گوشی به اندروید وان معروف است که دقیقا همان اندروید خام است که گوگل برای شرکای تجاری خودش که سخت‌افزار تولید می‌کنند عرضه کرده است. این اندروید کاملا شبیه به اندروید نسخه اصلی است که برخی برنامه‌های مخصوص کمپانی سازنده سخت‌افزار روی آن‌ها نصب است.

image

 

کلید پاور را که فشار دهید و صفحه گوشی روشن شود اندروید خام بودن گوشی به خوبی خودش را نشان می‌دهد. دو میانبر در پایین صفحه قفل حضور دارند که در تمام گوشی‌های اندروید خام می‌توانید آن‌ها را مشاهده کنید. صفحه اصلی شامل چند آیکون پرمصرف به انتخاب خود کمپانی است درحالی‌که برای دسترسی به برنامه‌های بیشتر که روی گوشی نصب هستند باید انگشت خودتان را از پایین صفحه به بالا بکشید. نوتیفیکیشن بار در دو مرحله نمایش داده می‌شود و امکان استفاده از 16 میانبر در این بخش وجود دارد که در دو صفحه به نمایش در می‌آیند. بخش‌های دیگر گوشی مانند صفحه تنظیمات، لیست برنامه‌های اخیر، روش بستن تمام برنامه‌های باز در پس‌زمینه و همه‌چیز همانند اندروید خامی است که در گوشی‌های پیکسل می‌بینیم.

در مجموع از کار کردن با نرم‌افزار این گوشی به اندازه کافی لذت می‌برید و سرعت خوب و روان کار کردنش همانند گوشی‌های پیکسل شما را جذب می‌کند.

image

 

سخت‌افزار

پردازنده بخشی است که نشان می‌دهد با یک گوشی میان رده روبرو هستید. از پردازنده اسنپدراگون 660 برای این گوشی استفاده شده که یک پردازنده 8 هسته‌ای است و برای گوشی‌های میان رده توسعه داده شده. این پردازنده در اواسط 2017 معرفی شده و 4 هسته فرکانس 2.2 و 4 هسته دیگرش فرکانس 1.8 گیگاهرتزی دارند.

 

جدول بنچمارک‌ها

نام گوشی

Antutu

GFX Bench Manhatan 3.1

Geekbench 4 Single

Geekbench 4 Multi

Galaxy S9+

248993

2646

3693

9042

Huawei P20 Pro

206875

1541

1919

6759

Honor 9

148817

-

1894

6243

Nokia 7 Plus

135468

861.8

1630

5280

Huawei Nova 3e

88194

298.0

929

3744

Honor 9 lite

87330

320.6

930

3571

Asus Zenfone 4

65838

585.4

850

4111

Galaxy J7 Pro

62198

201.4

727

3701

Huawei Y7 Prime 2018

58475

611.9

513

1457

روی چیپ گوشی و کنار پردازنده حافظه رم 4 گیگابایتی قرار دارد درحالی‌که حافظه داخلی هم 64 گیگابایتی است. با بسته بودن تمام برنامه‌ها 1.56 گیگابایت از حافظه رم آزاد است که با باز کردن 15 برنامه در پس‌زمینه میزان حافظه رم در دسترس به 1.2 گیگابایت تقلیل پیدا می‌کند. از 64 گیگابایت حافظه داخلی در ابتدای کار 48.34 گیگابایت آن آزاد است.

 

جدول حافظه داخلی و حافظه رم

نام گوشی

حافظه داخلی

(گیگابایت)

حافظه داخلی در دسترس

(گیگابایت)

حافظه رم

(گیگابایت)

حافظه رم آزاد با بسته بودن تمام برنامه‌ها

(گیگابایت)

حافظه رم آزاد با باز بودن 15 برنامه

(گیگابایت)

Huawei P20 Pro

128

111.4

6

2.8

1.8

Honor 9

128

109.56

6

2.54

1.69

Galaxy S9+

64

52.55

6

2.94

1.73

Asus Zenfone 4

64

52

4

1.5

1

Huawei Nova 3e

64

50.58

4

1.98

1

Nokia 7 Plus

64

48.34

4

1.9

930 مگابایت

Galaxy J7 Pro

32

25.24

3

1.34

700 مگابایت

Huawei Y7 Prime 2018

32

24.81

3

1.54

1.3

Honor 9 lite

32

23.49

3

1.2

990 مگابایت

در اجرای بازی های سنگین هیچ مشکلی با گوشی و پردازنده پیدا نمی کنید. ما بازی های سنگین گوگل پلی مانند Asphalt 8، Eternity Warriors 4 و DEER HUNTER 2018 را روی گوشی نصب کردیم و بدون هیچ لگ یا افت فریمی این بازی های پر جزئیات روی نوکیا 7 پلاس اجرا شدند و بعد از چند دقیقه بازی کردن هم برای خروج از بازی مشکل گیر کردن یا کندی در اجرای فرمان را نداشتیم.

image
  
image

 

در بخش امنیت کار زیادی روی گوشی انجام نشده و تنها از همان روش باز کردن قفل دستگاه با استفاده از سنسور اثرانگشت استفاده شده است. این سنسور در قاب پشتی دستگاه قرار دارد و سرعت و دقت بالایی دارد. این سنسور علاوه بر اینکه می‌تواند قفل دستگاه شما را باز کند امکان می‌دهد با کمکش بتوانید نوتیفیکیشن بار را مشاهده کنید. برای فعال کردن این حالت باید به بخش Apps & Notifications بروید و در زیر شاخه  Notifications با انتخاب تنظیم Swipe Fingerprint for Notifications این ویژگی را فعال کنید.

image

 

اسپیکر دستگاه تکی است و پایین آن قرار دارد. همان‌طور که گفتیم تنها دو خط نازک برای خروج صدای اسپیکر روی بدنه در نظر گرفته شده است که طراحی شیکی را برایش به همراه داشته است. صدایی که از این اسپیکر تک کاناله پخش می‌شود بین تمام گوشی‌های تک کاناله بلندترین نیست اما در نوع خودش صدای بلندی دارد که با رسیدن به نهایت بلندی تیزی در صدا مشهود است.

image

 

درگاه سیم‌کارت‌ها سمت چپ گوشی در نظر گرفته شده است. با خارج کردن درگاه سیم‌کارت از جای خودش به دو اسلات دسترسی پیدا می‌کنید که هر دو از سیم‌کارت‌های نانو پشتیبانی می‌کنند. درگاه سیم‌کارت دوم هیبریدی در نظر گرفته شده و می‌توانید در عوض استفاده از سیم‌کارت دوم از کارت حافظه خارجی بهره ببرید که امکان استفاده کارت حافظه تا ظرفیت 256 گیگابایت در نظر گرفته شده است.

image
 
Nokia 7 Plus از اتصال حافظه خارجی یا همان OTG پشتیبانی می‌کند. اما تنها فرمتی که می‌توانید به آن متصل کنید Fat32 است که در جدول زیر می‌توانید علاوه بر مقایسه عملکرد نوکیا 7 پلاس با رقبا مدت زمان مورد نیاز برای انتقال دیتا از فلش روی گوشی و از گوشی روی فلش را مشاهده کنید.
 
جدول OTG
 

نام گوشی

پشتیبانی از فرمت Fat 32

پشتیبانی از فرمت NTFS

پشتیبانی از فرمت exFAT

مدت زمان انتقال از حافظه فلش روی گوشی

مدت زمان انتقال از گوشی روی حافظه فلش

Galaxy S9+

دارد

ندارد

دارد

17 ثانیه

2 دقیقه و 43 ثانیه

P20 Pro

دارد

دارد

دارد

26 ثانیه

2 دقیقه و 24 ثانیه

Honor 9 lite

دارد

دارد

دارد

56 ثانیه

4 دقیقه و 8 ثانیه

Galaxy J7 Pro

دارد

ندارد

دارد

59 ثانیه

4 دقیقه و 30 ثانیه

Nova 3e

دارد

دارد

دارد

1 دقیقه

2 دقیقه و 24 ثانیه

Nokia 7 Plus

دارد

ندارد

ندارد

1 دقیقه و 5 ثانیه

3 دقیقه و 17 ثانیه

Honor 9

دارد

دارد

دارد

1 دقیقه و 6 ثانیه

2 دقیقه و 14 ثانیه

Y7 Prime 2018

دارد

دارد

دارد

1 دقیقه و 15 ثانیه

5 دقیقه و 24 ثانیه

دوربین

بخشی دوست‌داشتنی در نوکیا 7 پلاس است که فراتر از یک گوشی میان رده ظاهر شده. نوکیا از دو لنز برای دوربین اصلی در قاب پشتی استفاده کرده که ساخت زایس هستند. دوربین اصلی از سنسور 12 مگاپیکسلی دوتایی بهره برده که اندازه دهانه دیافراگمش f/1.8 است. دوربین دوم سنسور 13 مگاپیکسلی دارد که لنز تلفوتو نام دارد و برای گرفتن عکس‌های با زوم 2 برابر و تشخیص عمق تصویر استفاده می‌شود. نوکیا نه‌تنها برای دوربین اصلی هیچ کم و کاستی نگذاشته دوربین سلفی را هم به سنسور 16 مگاپیکسلی مجهز کرده که محصول کمپانی زایس است و اندازه دهانه دیافراگمش هم f/2.0 است.

image

 

جزئیات زیادی روی منوی کاربری دوربین اصلی دیده می‌شود و همین امر کمک می‌کند تا نیاز به رفتن به صفحه تنظیمات به طرز چشمگیری کاهش پیدا کند اما به‌هیچ‌عنوان منوی دوربین کاربرپسند نیست. فضای بدون کاربرد زیادی پایین منو دیده می‌شود که سوییچ فیلم‌برداری و شاتر را در خودش جای داده است. برای دسترسی به سوییچ‌هایی مانند فلاش یا رفتن به دوربین دوم هم باید سختی زیادی بکشید و با یکدست امکان ندارد بتوانید هم گوشی را نگه دارید و هم به آن‌ها دسترسی داشته باشید.

image

 

بالای منوی دوربین کلیدهای سوییچ بین دوربین اصلی و دوربین سلفی، کلید فعال و غیرفعال کردن فلاش، کلید HDR، کلید تایمر، کلیدی برای استفاده همزمان از دوربین اصلی و دوربین سلفی و در نهایت کلید روتوش قرار دارند. در کمال تعجب برای فعال کردن حالت بوکه که یکی از ویژگی‌های اصلی دوربین‌های اصلی به حساب می‌آید باید ابتدا پنل کناری را باز کنید و سپس از بین تنظیمات نمایش داده شده حالت Live Bokeh را انتخاب کنید.

image

 

به سراغ کیفیت عکس‌ها می‌رویم. عکس‌هایی که در نور روز گرفته می‌شوند کیفیت قابل قبولی دارند. جزئیات در این عکس‌ها خوب ثبت می‌شود و نویزی به چشم نمی‌خورد. رنگ‌ها در عکس‌های گرفته شده در نور روز اشباع تر از آن چیزی ثبت می‌شوند که هستند و خیلی هم شارپ نیستند. رنج دینامیکی عکس‌ها در حد متوسط است و برای اینکه بتوانید این مشکل را حل کنید باید زمانی که نیاز دارید عکسی با رنج دینامیکی بالا ثبت کنید از گزینه HDR استفاده کنید.

دوربین اصلی در نور شب به مراتب عملکرد بهتری نبست به روز دارد. عکس‌هایی که در نور شب گرفته می‌شوند روشن هستند و رنگ‌ها در آن‌ها بسیار خوب ثبت می‌شود. در این حالت عکس‌ها هنوز هم خیلی شارپ نیستند اما جزئیات خیلی خوب در آن‌ها ثبت می‌شود.

به بخش فیلم‌برداری که می‌رسیم با ترفندی از نوکیا روبرو می‌شویم که کمک می‌کند بتوانید ویدئوهایی با کیفیت به‌خصوص در بخش صدا ضبط کنید. نوکیا 7 پلاس توانایی ضبط ویدئوی با کیفیت 4K را دارد اما نکته مهم در اینجا حضور تکنولوژی‌ای به نام OZO است. این تکنولوژی مختص به بخش ضبط صدای ویدئو است و برای گوشی‌هایی که مجهز به 3 میکروفون یا بیشتر باشند کارایی دارد. هنگام فیلم‌برداری این تکنولوژی سه حالت ضبط صدا پیش روی کاربر قرار می‌دهد که عبارت‌اند از جلو، محیطی و عقب. علاوه بر این در مقایسه با دیگر گوشی‌های هوشمند که صدای استریو ضبط می‌کنند ضبط صدا هنگام فیلم‌برداری با این تکنولوژی جزئیات بیشتر ثبت می‌شوند و صداها عمق بیشتری دارند. 

 

نمونه عکس‌های دوربین اصلی نور روز

image

image
  
image

image
  
image

image
  
image

image
  
image

image

image
  
image

image
  
image

image

 

نمونه عکس دوربین اصلی نور شب


image

image
  
image

image

image
  
image

image
  
image

 

نمونه عکس‌های دوربین سلفی نور روز - حالت عادی و حالت بوکه

image
  
image

 

نمونه عکس‌های دوربین سلفی در شب - بدون فلاش و با فلاش

image
  
image

 

نمونه عکس‌های دوربین اصلی در حالت پرتره

image
  
image

 

باتری

نوکیا در استفاده از باتری خساست به خرج نداده و از باتری‌ای با ظرفیت 3800 میلی‌آمپر ساعت استفاده کرده که در کمتر گوشی هوشمند پرچم‌داری این ظرفیت باتری را مشاهده می‌کنیم.

با وجود اینکه ظرفیت باتری زیاد است اما آن انتظاری که از بازدهی‌اش داشتیم برآورده نشد. باتری این گوشی در استفاده معمولی می‌تواند 1 روز کامل و به زور 1 روز و نیم پاسخگو باشد که برای باتری‌ای با این ظرفیت خیلی جالب نیست.

image

 

هر چه در زمینه شارژ دهی عملکرد خوبی نمی‌بینیم در زمینه شارژ شدن با گوشی‌ای سریع روبرو هستیم. برای شارژ این باتری پرظرفیت توسط کابل و آداپتور عرضه شده به همراه گوشی نیاز تا 50 درصد به 36 دقیقه و برای رسیدن به شارژ 100 درصد 2 ساعت زمان نیاز است. همانطور که مشاهده می کنید ویژگی شارژ سریع تا 50 درصد بسیار خوب عمل می‌کند و از این نظر نوکیا 7 پلاس یکی از بهترین‌های بازار است و بعد از 50 درصد تقریبا شبیه به دیگر گوشی‌های بازار عمل می‌کند.

در تنظیمات باتری گزینه‌ای به نام Battery Saver وجود دارد که با فعال کردن آن زمانی که شارژ دستگاه به 15 درصد برسد تمام فعالیت برنامه‌ها از جمله برنامه‌های ایمیل که نیاز به به‌روزرسانی در پس‌زمینه دارند غیرفعال می‌شود، عملکرد دستگاه محدود می‌شود و در نهایت ویبره گوشی هم قطع می‌شود. این عملکرد کمک می‌کند بتوانید از میزان باتری مانده بیشترین استفاده را برای کارهای مهم‌تری مانند تماس گرفتن یا پیامک دادن داشته باشید.

 

جدول باتری

نام گوشی

ظرفیت باتری

mAh

کاهش درصد باتری با 1 ساعت فیلم‌برداری

کاهش درصد باتری با 30 دقیقه بازی آسفالت 8

مدت‌زمان طول کشیده تا خاموش شدن گوشی با شارژ 100 درصد و پخش فیلم با کیفیت فول اچ‌دی

مدت زمان شارژ شدن از صفر تا 50 درصد

مدت زمان شارژ شدن از صفر تا 100 درصد

Zenfone 4 Max

5000

7 درصد

7 درصد

7 ساعت

-

180 دقیقه

P20 Pro

4000

36 درصد

8.5 درصد

12 ساعت

29 دقیقه

100 دقیقه

Mate 10 Porsche Design

4000

36 درصد

7 درصد

9 ساعت

24 دقیقه

95 دقیقه

Mate 10 Pro

4000

36 درصد

7 درصد

9 ساعت

24 دقیقه

95 دقیقه

Mate 10

4000

30 درصد

12 درصد

14 ساعت

24 دقیقه

80 دقیقه

Y7 Prime 2017

4000

-

5 درصد

10 ساعت

-

120 دقیقه

Nokia 7 Plus

3800

42 درصد

10 درصد

7 ساعت

34 دقیقه

120 دقیقه

P10 Plus

3750

45 درصد

12 درصد

-

-

120 دقیقه

Galaxy J7 Pro

3600

12 درصد

12 درصد

9 ساعت

 

 

Galaxy S9+

3500

24 درصد

4.5 درصد

9 ساعت

40 دقیقه

90 دقیقه

Galaxy A8+

3500

36 درصد

15 درصد

13 ساعت

-

-

Galaxy Note 8

3500

24 درصد

10 درصد

13 ساعت

-

90 دقیقه

Xperia XA1 Plus

3430

24 درصد

7 درصد

12 ساعت

-

210 دقیقه

Honor 7x

3340

40 درصد

12 درصد

7 ساعت

-

-

Mate 10 lite

3340

36 درصد

18 درصد

6 ساعت

50 دقیقه

160 دقیقه

Nova 2 Plus

3340

36 درصد

9 درصد

9 ساعت

-

160 دقیقه

V30 Plus

3300

37 درصد

7 درصد

15 ساعت

40 دقیقه

105 دقیقه

One Plus 5T

3300

24 درصد

7 درصد

-

25 دقیقه

75 دقیقه

Zenfone 4

3300

-

-

-

36 دقیقه

120دقیقه

One Plus 5T

3300

24 درصد

6 درصد

16 ساعت

-

80 دقیقه

G6

3300

35 درصد

7 درصد

11 درصد

-

120 دقیقه

Galaxy J7 2016

3300

20 درصد

10 درصد

-

-

180 دقیقه

Xperia XZ Premium

3230

36 درصد

18 درصد

22 ساعت

-

120 دقیقه

Honor 9

3200

-

15 درصد

6 ساعت

-

120 دقیقه

P10

3200

40 درصد

8 درصد

13 ساعت

-

75 دقیقه

Honor 9 lite

3000

24 درصد

10 درصد

10 ساعت

50 دقیقه

155 دقیقه

Y7 Prime 2018

3000

24 درصد

18 درصد

6 ساعت

-

-

Nova 3e

3000

24 درصد

15 درصد

7 ساعت

40 دقیقه

105 دقیقه

Galaxy S9

3000

24 درصد

4.5 درصد

9 ساعت

40 دقیقه

100 دقیقه

Q6

3000

36 درصد

13 درصد

9 ساعت

-

120 دقیقه

U11

3000

45 درصد

10 درصد

6 ساعت

-

90 دقیقه

Galaxy J5 2017

3000

20 درصد

8 درصد

12 ساعت

-

140 دقیقه

P10 lite

3000

45 درصد

15 درصد

9 ساعت

30 دقیقه

160 دقیقه

Pixel

2770

30 درصد

10 درصد

-

-

90 دقیقه

iPhone X

2716

36 درصد

9 درصد

13 ساعت

-

180 دقیقه

Xperia XA Ultra

2700

36 درصد

15 درصد

13 ساعت

-

180 دقیقه

Xperia XZ1

2700

48 درصد

6 درصد

9 ساعت

-

140 دقیقه

Nokia 3

2630

18 درصد

8 درصد

6 ساعت

-

210 دقیقه

Xperia XA1

2300

36 درصد

16 درصد

5 ساعت

-

160 دقیقه

iPhone 8

1821

49 درصد

15 درصد

10 ساعت

-

135 دقیقه

3310

900

-

-

-

-

140 دقیقه

 

بخریم؟

در این رده قیمتی نوکیا 7 پلاس رقیب بسیار سرسختی به حساب می‌آید. صفحه‌نمایش تمام صفحه با کیفیت خوب، جنس خوب بدنه، باتری تقریبا قابل قبول، پردازنده مناسب برای انجام کارهای روزمره، سیستم‌عامل روان و به‌روز و از همه مهم‌تر دوربین دوتایی بسیار با کیفیت با امکان گرفتن عکس‌های بوکه از جمله نقاط مثبت این گوشی به حساب می‌آیند که با برچسب قیمت مناسبی که به گوشی خورده نوکیا 7 پلاس را به محصولی وسوسه کننده برای خریداران گوشی‌های میان رده تبدیل کرده‌اند. اگر شما یا کسی از دوستان و آشناهایتان قصد خرید گوشی‌ای میان رده دارد و دوربین و سیستم‌عامل مهم‌ترین اولویت‌هایش به حساب می‌آید پیشنهاد می‌کنیم Nokia 7 Plus را در لیست خرید خودتان یا آن‌ها قرار دهید و به‌عنوان گزینه اول یا دوم به آن خوب فکر کنید.

image

 

عکس: مرتضی احمدیه

 

Nokia 7 Plus را می‌توانید از فروشگاه آنلاین آل دیجیتال خریداری کنید.

برچسب‌ها:

بررسی‌های مشابه

برای ثبت نظر خود وارد حساب کاربری شوید.

دیدگاه‌ها (84 نظر)

محمود

۱۴۰۱/۵/۱۸
کسی میتونه راهنمایی کنه چطور نوکیا ۷ را به گلکسی واچ وصل کنم به چند نفر نشان دادم گفتن نمیشه .
کسی از دوستان اطلاع دارد بی زحمت راهنمایی کنید

محسن

۱۳۹۹/۶/۱۸
نخرید اقا
نخرید
قیمت پین شارژر ضعیفه و بهد چند ماه میشکنه و باید عوض کنید.
تاچ دکمه های پایین بعد یه مدت از کار میفته و مشکل مال کاربرای خارج هم هست.
کلا گوشی داغونیه من پشیمونم خریدم

رضا

۱۳۹۹/۳/۱۴
سلام دوستان من یک ماهه که گوشی نوکیا ۷ پلاس از دیجی دو گرفتم دوتا مشکل دارم نیاز به راهنمایی دارم.
۱. گوشی اگر زیر ۱۰ درصدبه شا ژ بزنیم در حال شارژ در شارژ حدود ۸۰ درصد ریستارت می‌کنه
۲. بخش افزودن مخاطب میخواهم اسم مخاطب رو ذخیره کنم هنگ کرده بعد از یک یا دو دقیقه جدول مربوط برای درج اسامی بالا میاید
گوشی من ۱۸ ماه گارانتی کسری پارس دارد. گفتند بایدجهت بررسی مشکل دوهفته طول میکشه

رضا

۱۳۹۹/۳/۱۳
سلام دوستان من یک ماهه که گوشی نوکیا ۷ پلاس از دیجی دو گرفتم دوتا مشکل دارم نیاز به راهنمایی دارم.
۱. گوشی در حال شارژ در شارژ حدود ۸۰ درصد ریستارت می‌کنه
۲. بخش افزودن مخاطب میخواهم اسم مخاطب رو ذخیره کنم هنگ کرده بعد از یک یا دو دقیقه جدول مربوط برای درج اسامی بالا میاید
گوشی من ۱۸ ماه گارانتی کسری پارس دارد

علی

۱۳۹۹/۲/۲۲
سلام.من حدود ۶ماه هست که گوشی رو خریدم و تا اینجا از عملکردش راضیم فقط به دو مورد برخوردم یکی اینکه برنامه ضبط صدا و رادیو رو نمیتونم پیدا کنم رو گوشی کسی هست اطلاعاتی راجب این دو برنامه داشته باشه که چجوری میشه پیداشون کرد؟