Nokia N73

اگر چه گوشی های سری N با به میان آمدن نامشان صدای جیرینگ جیرینگ سکه و نجوای هزینه های بالاتر را به همراه کارآیی های ویژه به همراه می آورند الخصوص اگر این نام N به عدد 7 نیز مزین گردیده باشد.

بیشتر

به روز رسانی در ۱۳۸۷/۷/۴
Nokia N73
 
آنچه در بستۀ خریداری شدۀ شما موجود می باشد:
_ گوشی نوکیا N73

_ باتری BP-6M با گنجایش 1100mAh

_ شارژر AC-4

_ تبدیل شارژر CA-44

_ هدست کلاسیک HS-23 استریو نوکیا

_ کابل اتصال CA-53

_ مچ بند و یک دستمال برای پاک کردن لنز گوشی

_ یک سی دی شامل برنامه نوکیا

_ راهنمای مصرف کننده

 

 

                                                                      

image

 

اگر چه گوشی های سری N با به میان آمدن نامشان صدای جیرینگ جیرینگ سکه و نجوای هزینه های بالاتر را به همراه کارآیی های ویژه به همراه می آورند الخصوص اگر این نام N به عدد 7 نیز مزین گردیده باشد شاید توجیه اقتصادی ویژه ای برای خرید این گوشی ها نسبت به دیگر گوشی ها وجود نداشته باشد و تنها گروهی از خریداران که به اصطلاح ما موبایل باز می باشند قدرت و قابلیت خرید این گونه گوشی ها را داشته باشند.البته گروه دیگر نیز وجود دارند که بر اساس اهداف تولید هر گوشی و قابلیت هایی که گوشی ها دارند، یک گوشی را انتخاب کرده و آن را می خرند.به هر حال نوکیا نیز به این ایده ارزش نهاده و سعی نموده سری های مختلف n را با اهدافی متفاوت به بازار عرضه نمایند.البته گوشی های سری n گاهی اوقات دارای کارایی هایی می باشند که تنها اسماً مورد لزوم فرد بوده و نهایتاً آن چنان به کار فرد نمی آیند. به هر حال نوکیا در سری N9X، N93 را با تکیه بر دوربین گوشی تولید نموده و N91 را با حجم عظیم حافظه و در واقع یک هارد 4 گیگا بایتی با هدف و ساختار تبلیغاتی فضایی برای ذخیره موسیقی روانه بازار نمود.سری N8X و الخصوص N80 با کارایی های فراوان که اکثر مورد مصرف، مصرف کنندگان قرار نمی گیرند در بازار موجود است.اما اگر بخواهیم تولیدات n نوکیا را به یک هرم تشبیه کنیم باید سری N7X را در راس قرار دهیم چرا که این سری پر کارایی ترین سری میان سری های n با حالتی کلاسیک و حساب شده می باشد و بعد از آن سری های N8X و در انتها سری N9X قرار گرفته است.اما اگر به دنبال علت موفقیت گوشی چون N70  هستید باید گفت که نوکیا با مشاهدۀ بازار و احتیاج مصرف کننده گوشی N70 را در طراحی که امروز می بینیم تولید و به بازار عرضه نموده است.شاید این روزها به غیر از 3250 و  5500دیگر گوشی هایی که از خانواده سری  nنمی باشند، خیلی بازار اثر بخش و سودمندی را دنبال نمی کنند و شاید N72 و N73 نیز توانسته اند اثرفراوانی را در راستای ارتقای سری n بگذارند و گوشی های سری n کوشی هایی می باشند که سعی می کنند خود را بیشتر به روز نگه دارند و حتی کارایی های موجود در N73، کارآیی هایی است که می توان وجود آن ها را در گوشی های 2007 انتظار داشت.

 

                                                                                                             

image

 

جایگزاری و تولید و نام گزاری نوکیا از یک هارمونی لطیف پیروی می کند که این هارمونی از زمان تولید و پایه گزاری سری n آغاز گردید وآیا قصه به همین جا و تولید در رقم های محدود به 70 و 80 و 90 تمام می شود ویا اینکه زمزمه با تولید سری N6X با قابلیت ساده ترین و روان ترین اسمارت فون بودن و با N5X با قابلیت های خاص خود غیر ممکن نمی باشد.به هر صورت در حال حاضر قریب به 3 سال از تولیدات و سیاست سری n نوکیا می گذرد و شاید امروز نیاز فروانی به ایجاد یک تغییر جدید و نوآوری جدید نیز باشد مثل تغییر ضرائب n، m و یا هر چیز دیگر و یا در کل تولید یک سری جدید با امکاناتی متفاوت.

نوکیا سعی داشت با هر فشار و روشی که شده، کاری کند که N73 بتواند با تکنولوژی های مختلف کار نماید.این گوشی ها در رنگ های ترکیبی خاکستری-ارغوانی، سفید صدفی-قرمز متالیک، سفید صدفی-قهوه ای که تفاوت چندانی بین دو حالت ارغوانی و قهوه ای نمی باشد و رنگ قرمز آن نیز مستقیماً مروبط به مصرف کنندگان خانم می گردند.هم چنین پس از مدتی ویرایش سیاه این گوشی وارد بازار گردیده است.به هر حال گوشی های نوکیا آن هم از نوع اسمارت فون هر چه جلوتر می روند از طراحی کوچکتری برخورداری می گردند با این وجود در آن ها از صفحه نمایش QVGA استفاده می شود.

البته امروزه شاید تنها 5500 بتواند از لحاظ ابعاد با چنین ساختاری در رقابت با N73 ظاهر گردد.گوشی N73 دارای ابعاد 19×49×110 میل متر و وزن 116 گرم می باشد.

 

                                                                     

image

به هر حالت باید یک خط موازی ما بین این گوشی با گوشی های دارای ساختار ساده و بدون سیستم عامل ولی مجهز به امکانات در همین حد به مانند K800 اسم نمود. البته ضخامت گوشی K800 به علت حساسیت دوربین و ضخامت آن به 21 میلی متر رسیده است. البته بین ابعاد این دو گوشی در ظاهر تفاوت چندانی حس نمی شود.

 

                                                                       

image

صفحه نمایش گوشی از نوع TFT و قابلیت نمایش 262000 رنگ و 4/2 اینچ می باشد که دارای رزولوشن 320×240 پیکسل است.البته این صفحه نمایش کاملاً شبیه به آنچه در N71 استفاده شده است می باشد و خیلی متفاوت نیست. تصاویر نیز برروی صفحه نمایش گوشی N73 مناسب و بدون مشکل خاص می باشد. هم چنین صفحه نمایش مجهز به یک پوشش از جنس فلز شفاف کنندۀ جانبی نیز برای افزایش شفافیت و خوانا ماندن نوشته های گوشی در حالت پر نور و زیر نور مستقیم خورشید، می باشد که این تنها خصلت گوشی های نسل جدیدتر می باشد.

 

                                                                        

image

ساختار گوشی بسیار مناسب وخوب می باشد مگر قسمت سیاه پشت گوشی که لنز دوربین نیز به روی آن قرار گرفته و اثر انگشت شما کاملاً بروی آن مشهود می ماند واین تنها اشکال گوشی N73 می باشد.هم چنین می توانید در بالای صفحه نمایش گوشی دوربین VGA را برای مکالمات ویدئویی در سیستم 3G مشاهده نمائید که البته می توانید قابلیت عکسبرداری را نیز برای شما داشته باشد.دقیقا در کنار این دوربین شما می توانید سنسور مربوط به نور گوشی را مشاهده نمائید که به طور خودکار نور پس زمینه صفحه کلید را تنظیم کرده و هم چنین نقش نشانگر فعالیت بلوتوث را ایفا می کند. صفحه کلید گوشی N73  نیز از انتقاد و مشکل کمی بر خوردار می باشد.صفحه کلید کاملاً پائین گوشی را در بر گرفته است. استفاده از دکمه های چند منظوره نیز در گوشی آسان و کارایی فراوانی دارند.دکمه ها دارای نور پس زمینه آبی می باشند که در اکثر شرایط راحت و کافی می باشد.

 

                                                                         

image

ساختار  Joystick گوشی  N73 تاثیر فراوانی در طراحی و ساخت و بدنه گوشی گذاشته است.در این گوشی Joystick کاملاً داخل گوشی فرو رفته است و البته این حالت موجب سختی کار با آن گردیده است و تاکنون نوکیا نتوانسته یک اسمارت فون با قابلیت Joystick کاملاً راحت را به بازار ارائه دهد. 

 

                                                                         

image

به هر حال برای تمامی گوشی هایی که مجهز به صفحه تاچ اسکرین نمی باشند، صفحه کلید تنها راه برای وارد نمودن اطلاعات خواهد بود و باید اذعان داشت که N73 با صفحه کلید مناسبش یکی از بهترین گوشی ها برای وارد نمودن SMS و تایپ خواهد بود اگر چه قابلیت N73 به عنوان یک پایانۀ مولتی مدیا یک تجربه و نکتۀ مثبت می باشد اما شاید به عنوان صفحه کلید می شد یک صفحه کلید اکسترنال بلوتوث را نیز به عنوان لوازم جانبی این گوشی معرفی کرد اما بهتر است اینگونه فرض کنیم که پس از صفحه کلید گرد 3650 و یا دکمه های عجیب SX1 زیمنس ، N73 سعی نموده محافظه کارانه تر رفتار نماید.

 

              

image

در سمت چپ گوشی می توانید فرستنده اینفرارد و محل قرارگیری کارت حافظه با یک پوشش و محل اتصال گردنبند را در قسمت پائین تر آن مشاهده نمائید، گوشی با کارت حافظه 2 گیگا بایتی نیز دارای مشکلی نبوده است. یکی از نقاط قوت N73 استفاده از دو بلندگو برای ایجاد صدای استریو می باشد. البته این حالت تنها در این گوشی استفاده شده و در مدل های مختلفی ار سری 60 و 40 این حالت نیز استفاده نموده است. به عنوان مثال بلندگوهای استریو را می توانید در گوشی 6233 نیز مشاهده نمائید.

 

                                                                              

image

بلند گوی N73 همانند 6233 دارای یک پوشش توری مانند می باشد. البته زمانی که گوشی را در حالت افقی نگه دارید می توانید بهترین کیفیت صدا را ار آن انتظار داشته باشید چون در این حالت صدا از برد و بلند گوی گوش به گوش شما خواهد رسید. البته آنچه که واضح می باشد آن است که صدا در N73 بیشتر از حجم بالایی برخوردار می باشد و حتی در قیاس به 6233 حالتی متفاوت و پائین تر دارد و در مجموع جای رجز خوانی برای N73 در این عرصه وجود ندارد البته صدای زنگ این گوشی بسیار بلند و بالا می باشد.

هم چنین کارآیی های موجود در گوشی دارای زنگ های اعلام کنندۀ سه بعدی می باشد و هم چنین شما می توانید از زنگ های 3D و افکت های سه بعدی نیز استفاده کنید به هر حال تمام کارآیی های جدید جای داده شده در گوشی حیله های بازاریابی می باشند که نوکیا این بار از آن استفاده شده است.

        

image
           
image
        

                                                          

باتری گوشی از نوع BP-6M LI-P0L با گنجایش 1100 mAh می باشد در پشت گوشی قرار گرفته است و بنابر گفته سازنده آن این باتری تا 370 ساعت کارکرد در حالت استند بای و 4 ساعت مکالمه را پشتیبانی می کند. برای مصرف کنندگان فعال گوشی حدوداً کمی بیش از یک روز کارایی داشته و باید مجدداً شارژ گردد اما در حالت کلی تا دو روز می توانید بروی گوشی حساب باز نمائید. هم چنین قابلیت پخش 12 ساعت موسیقی بطور مداوم را دارا می باشد. شارژ کامل باتری گوشی نیز 2 ساعت به طول می انجامد.

    

image

مشخصه های سخت افزاری و نرم افزاری

این مدل نیز به سری ساخت TIOMAP 1710 می باشد(تنها N93 متعلق به سری جدید می باشد)که ایت مطلب باعث شباهت گوشی با برخی دیگر گوشی ها می گردد.سرعت پردازشگر این گوشی نیز 220 Mhz می باشد. گوشی دارای RAM با حجم 5/20 مگا بایت بوده و 42 مگا بایت حافظه نیز در اختیار مصرف کننده می باشد و تمامی اطلاعات نیز قابل ذخیره سازی در گوشی می باشند.

بلوتوث گوشی از نوع ویرایش 3 با قابلیت پشتیبانی EDR بوده و پرو فایل های زیر پشتیبانی می کند.

BIP-Imag Push

DUN-GW

FT-Server

Handsfree-AG(1.0)

OBEX

OPP-Client

Sim Access-Server

 

متاسفانه این گوشی قابلیت پشتیبانی ارسال صدای استریو از طریق بلوتوث A2DP را دارا نمی باشد.این گوشی دارای ساختاری مشابه با دیگر تولیدات مربوط به سری 60 می باشند و کارآیی ها و تنظیمات شبیه به آن ها دارد. اما یکی از نقاط قابل توجه که می توان در این گوشی به آن متذکر شد استفاده از USB.2 و آن هم به صورت کامل که سرعتی قریب بهKbit/s 850-800 را برای شما فراهم می سازد آن هم زمانی که در حال انتقال اطلاعات در حالت USB Mass Storage می باشید که این سرعت تقریباً 2 برابر بیش از مدل های قبلی می باشد ولی متاسفانه باز هم شما دارای قابلیت شارژ از طریق USB نمی باشید.

گوشی شما تمامی لوازم جانبی مربوط به پخش موسیقی را پشتیبانی می کند. حتی در بسته شما تبدیل  سوکت هدست نیز موجود می باشد. هم چنین ریموت کنترل شبیه به آن چه در 3250 موجود می باشد در گوشی وجود دارد. البته با این اوصاف گوشی چندان پیشرفتی در زمینه موسیقی را ندارد که پخش کننده موجود در گوشی به آن چه در دیگر گوشی ها موجود می باشد بوده و تغییری در این ساختار سازنده مشاهده نمی شود.

یکی از نکات مثبت و جالب اضافه شده در گوشی، قابلیت نمایش تصاویر در گالری به صورت اسلاید می باشد(slide show ) که حرکت تصاویر و جابجائی آن ها بوسیله دکمه کناری گوشی امکان پذیر می باشد و در حین انتقال از یک تصویر به تصویر دیگر دکمه های دیجیتالی و کارآیی زوم و بزرگنمایی نیز به روی گوشی مشاهده خواهد گردید.هم چنین می توانید هر موسیقی را به عنوان موسیقی پس زمینۀ این حالت نیز انتخاب نمائید.البته نحوه نمایش گالری همواره به صورت افقی می باشد که این حالت الخصوص در ابتدا نمی تواند خیلی مفید و سریع باشد.الخصوص که گالری شما مملو از عکس های گوناگون باشد و شما قصد تهیۀ یک آلبوم را داشته باشید.

 

                                                   

image

خط مربوط به زمان نیز کاملاً شبیه به آنچه در گوشی های سونی اریکسون استفاده شده است می باشد.هم چنین با مشاهده هر یک از تصاویر قابلیت های ارسال سریع آن ها را به پرینتر و یا اضافه نمودن آن ها به پوشه ذخیره مربوط به یک پرینتر را دارید.در رابطه با کارآیی های موجود به روی گوشی می توان از بازی snack و یک آنتی ویروس که در سری E نیز استفاده شده است نام برد، هم چنین یک نسخۀ کامل از برنامۀ مخصوص خواندن فایل های office، PDF با نامquick office نیز به روی گوشی موجود می باشد.

 

کارآیی و کیفیت تولید:

متاسفانه در این قسمت نصف نمره دیگر گوشی ها را الخصوص در زمینۀ سرعت، کسب می نماید و این به معنی کند بودن در حین کار کردن عادی و یا فرا خوانی برنامه ها می باشد. به عنوان مثال گالری 6 تا 7 ثانیه طول می کشد تا باز شود  که البته بخشی از آن به خاطر ویرایش 3 سیمبین نوکیا می باشد.

البته موتور جاوای گوشی کاملاً ارتقا یافته و همسآن با مدل های جدید سونی اریکسون می باشد که در نتایج بستۀ JBench mark در جدول ذیل آمده است.

 

 

 

قیاس با k800 سونی اریکسون:

اکثر رفقا وقتی این متن ها را می خوانند می پرسند که حالا این گوشی از گوشی دیگر بهتر است یا نه؟ خلاصه آن که k800 را برای مقایسه با این گوشی انتخاب کردیم.

گوشی k800 از یکی از کاربردی ترین برنامه های N73 یعنی برنامۀ مخصوص خواندن فایل های PDF و متن ها بهره می جوید و هم چنین wifi در هیچ کدام موجود نمی باشد.دوربین هر دو گوشی تقریباً یکسان است.

فیلم برداری گوشی نوکیا بهتر می باشد، ولی عمر باتری در k800 بالاتر است(حدود 30%)

سرعت کارایی ها تا دو برابر بیشتر از N73 می باشد ولی بزرگی و وضوح تصویر در N73 بیشتر است.

Joystick و صفحه کلید در K800 بهتر است و متاسفانه N73 قابلیت پخش بلوتوث استریو را ندارد و عملاً از لحاظ مولتی مدیا K800 بالاتر خواهد بود.

        

                                                    

image

نتیجه گیری (و در نهایت)

این گوشی از لحاظ آنتن دهی دچار مشکل خاصی نمی باشد و صدای بلندگوهای گوشی به اندازه کافی، بلند است و فردی که با او صحبت می کنید به طور کامل و رسا صدای شما را خواهد شنید. قدرت ویبرۀ گوشی نیز در حد متوسط می باشد و به علت بالا بودن صدای بلندگو ها، گوشی دارای صدای رسایی حتی زمانی که در کیف می باشد، است.

تغییراتی دز ساختار سری 60 گوشی نیز داده شده است که کآرایی ها (Application) به راحتی بسته می شوند البته گوشی اگر در زمانی که عکسبرداری می کنید زنگ بخورد، نور صفحه نمایش ناپدید شده و قابلیت پاسخگویی به گوشی کمتر می شود و عملاً ایراد فراتر از دیگر تولیدات سری 60 به روی گوشی های نوکیا در گوشی N73 موجود نمی باشد و حتی در مقایسه باN70 و N72 ، این دو گوشی در برابر N73 رنگ خود را می بازند.

 

نگاهی بر دوربین گوشی N73  مگا پیکسل 

شاید در ابتدای امر این سونی اریکسون بود که سعی نمود بازار دوربین را به دست بگیرد و گوشی هایی را با تمرکز به دوربینشان تولید نماید.اما پس از چندی نوکیا نیز سعی نمود این هدف سونی اریکسون را دنبال نموده و در راستای گوشی های دوربین دار حرکت نماید. البته برای نوکیا در سال 2005 پیشرفتی که لازم بود حاصل نشد اما سر انجام در سال 2006 تحقیقات به نتیجه رسید. امروزه گوشی های نوکیا از لحاظ دوربین قابل رقابت با دیگر گوشی ها می باشند و حتی از خیلی از دیگر گوشی های همراه پیشی گرفته اند.

به هر حال سونی اریکسون به علت سیاست خاصی که برای خود در نظر گرفته است قصد داشته که حتی در بازار، پیروز مطلق و حکم فرما گردد به همین سبب سیاست خاصی را در پیش گرفت. تعداد زیادی از مصرف کنندگان اصول گرا و متعصب لزومی بر استفاده از دوربین های با قدرت کم موجود در گوشی ها را نمی دیدند و بر این باور بودند که با وجود  دوربین های دیجیتال قدرتمند دیگر نیازی به گوشی و یک دوربین اضافی و ضعیف تر چسبیده به آن نمی باشد. ولی

با ورود دستگاه های hybrid و ترکیبی ژاپنی و موفقیت فراوان آن ها سونی اریکسون نیز سعی نمود ساختار تولیدی جدید و موفقی را شبیه سازی نماید و از همان ابتدا با تولید گوشی هایی دو وجهی که از یک سو دوربین بودند و از یک

سوی دیگر یک گوشی نتیجه مناسبی را از تلاش هایش به دست آورد و امروز نیز دیگر تولیدکنندگان گوشی نیز سعی به ارائه این راه گرفته اند اما نوکیا که هیچ گاه از تلاش باز نمی ایستد سعی نمود از تللش ها و تجربیات سونی اریکسون

نیز استفاده ببرد و برای این مطلب اول باید از نظر و تجربیات رقیبان استفاده می نمود  وموفقیت های تجاری آن ها را درک می نمود.

 

                                                                           

image

از نکات مهمی که می توان گفت در دوربین تلفن های همراه مورد توجه قرار گرقته است در ذیل نام برده شده است:

_حالت دو وجه بودن گوشی، یکی دوربین و وجه دیگر تلفن بودن آن که اکثراً امروزه همین طور می باشد و هم چنین قابلیت افقی نگه داشتن گوشی    

 

 

 _مصرف کنندگان ترجیح می دهند لنز گوشی دارای پوشش مناسب باشد

_تصاویر هم در گوشی و هم در رایانه خوب نمایش داده شود

_قابلیت عکسبرداری و تنظیم خودکار

_گوشی به خودی خود بزرگ نباشد

نوکیا در سری S60 خود تجربه های فراوانی را در زمینه دوربین گوشی کسب نموده است که البته اکثرا از تنظیمات و

ساختاری شبیه به هم بهره می جویند اما آن چه در N73 مورد استفاده قرار گرفته است تجربه ای متفاوت و حقیقتاً موفق می باشد.بیش از این در گوشی N90 اگر چه از دوربین خوبی استفاده شده بود اما به علت چند کاره بودن گوشی و مجزا

 

 

 

بودن کآرایی ها، برای هر کار دکمه مجزا به خود وجود نداشته این مطلب مصرف کننده را گیج می کرد. البته در N73 نیز داستان شباهت هایی دارد. در سمت چپ گوشی دکمه های کنترل صدا، کنترل بزرگنمایی دوربین را نیز انجام می

 

دهند.هم چنین دکمه عکسبرداری نیز به همراه دکمه دسترسی به گالری نیز مشهود می باشد که در حین عکسبرداری احتمال فشرده شدن دکمه گالری به جای دکمه عکسبرداری زیاد می باشد.

 

                                                                    

image

پوشش روی لنز از ورود گرد و خاک به داخل گوشی جلو گیری می نماید و هم چنین به علت سری 60 بودن گوشی، سرعت آن در عکسبرداری نیز پائین می باشد و ذخیره و تهیه عکس 7 تا 8 ثانیه به طول می انجامد  که در دیگر گوشی ها 4 تا 5 ثانیه می باشد.

گوشی دارای دوربین 2/3 مگا پیکسل با ماتریس CMOS بوده که دارای شاتر مکانیکی است، فاصله کانونی آن 5:6 mm و طراحی آن بر عهده کارخانجات کارل زایس می باشد و دارای فوکوس خودکار و 20 درجه زوم دیجیتال می باشد.

ساختار دوربین N73 مانند ساختار استفاده شده در N93 است.

نوکیا از یک ساختار ویژه پردازش تصویر در گوشی N73 استفاده نموده است که در این سیستم با تشخیص رنگ های اصلی و پر رنگ سازی آن ها و بر جسته کردن قسمت های واضح عکس و استفاده از برخی فیلترهای ویرایشگر گرافیکی تصویر اگر چه زیباتر ولی رنگ های غیر طبیعی را ارائه می دهد.به هر حال در دوربین های موبایل مثلاً در K800 اگر جه از لگاریتم و سیستم های ضد نویز استفاده شده است اما این همه تغییرات باعث می شود تصویر غیر از آن چه حقیقی می باشد، نشان داده شود.طبق تحقیقات انجام شده و یک تحقیق آماری بین D900 سامسونگ و K800i سونی اریکسون و N73 و N93 ،50درصد از افراد، N73 را دارای بهترین عکسبرداری و 30درصد N93 را و 20درصد K800 را بهترین دوربین برای عکسبرداری می دانستند و کسی D900 را انتخاب نکرد که جزئیات آن در جدول ذیل آمده است.

                                        

 

مقام سوم

مقام سوم

مقام سوم

 

    40%

    10%

      0

D900

    30%

    30%

   20%   

K800

    10%

    30%

   50%

N73

    20%

    30%

   30%

N93

 

استفاده از شاتر مکانیکی قابلیت عکسبرداری بهتری در شب ایجاد می نماید و گوشی دارای یک فلاش نیز می باشد که از قدرت بسیار بالایی برخوردار نمی باشد و حداکثر تا یک متر کآرایی دارد البته تا  3 متر نیز تاثیر آن قابل توجه می باشد اما

 استفاده از فلاش زنون در K800 باعث گردیده در حین عکسبرداری از یک شی متحرک تصویر واضح تری را نسبت به N73 ارائه دهد.

سه رزولوشن مختلف در دوربین گوشی موجود می باشد:

_3M  یا بزرگ

_2M  یا متوسط

_ 0.8 M  یا کوچک

تصاویر که رزولوشن های آن 1536×2048 و 1200×1600 و 768×1024 و 480×640 می باشند هر یک حجمی بین 100 تا 700 کیلو بایت را اشغال می کنند.

شما دارای حالت های خودکار و ماکرو نیز می باشید و حالت عکسبرداری انفرادی (پورتره)، محیط باز، ورزشی (در حال حرکت) و شب و انفرادی در شب نیز در گوشی موجود است.

 

                                                                  

                                          

image

                                           

image

 

فلاش گوشی نیز قابلیت فعال شدن خودکار را نیز دارد و دارای یک تایمر 2 و 10 و 20 ثانیه ای می باشد و قابلیت عکسبرداری متوالی (3 عکس پشت سر هم) را نیز دارد.

دارای وایت بالانس در حالت های جوی و نوری و چند افکت متفاوت نیز می باشید.فیلمبرداری گوشی از نرم افزاری شبیه به آن چه در N80 استفاده شده است، استفاده می کند و دارای تنظیمات نوری مختلف می باشد و می توانید افکت های مختلفی را به روی آن اعمال نمائید و 2 مد برای فیلمبرداری دارید.

بالاترین رزولوشن به جهت فیلمبرداری نیز QCIF 288*352 پیکسل می باشد و میزان فیلمبرداری بستگی به حجم حافظه شما خواهد داشت و حداکثر قابلیت 4 درجه زوم را در آن دارید.شما دارای دکمه جداگانه ای برای فیلمبرداری بر خلاف گوشی N93 نمی باشید و البته کیفیت فیلمبرداری گوشی بهتر از K800 می باشد.

در نهایت باید متذکر شده که کیفیت دوربین ها تقریبا شبیه به یکدیگر می باشد. البته در K800 تصاویر دارای رنگ های طبیعی تری می باشند و شما تنظیمات بیشتری را نسبت به N73 دارا می باشید و جزئیات در K800 بهتر به نظر می رسد و شایدباید گفت دوربین K800 حرفه ای تر می باشد.البته کیفیت تصاویر در رایانه برای N73 بالاتر از K800 می باشد که البته خیلی به نظر خواهد رسید.

فلاش زنون K800 نیز در فاصله های کم موثرتر می باشد،هم چنین در حالت دستی K800 تصاویر حرفه ای تر و بهتری را نسبت به N73 برداشت می نماید که این خود یک مزیت بالا می باشد و علت آن تعلق دوربین گوشی به نسل دوم می باشد(سایبر شات) و البته سرعت پائین N73 تیز یک نقص دیگر آن به شمار می رود ولی در انتها باید دوربین کارل زایس این گوشی را تجربه ای موفق به نسبت تجربیات قبلی نوکیا دانست...  

 

برچسب‌ها:

بررسی‌های مشابه

برای ثبت نظر خود وارد حساب کاربری شوید.

دیدگاه‌ها (25 نظر)

امیررضا

۱۴۰۲/۳/۱۶
میشه لطف کنین آموزش نصب تم نوکیا n73 رو بزارید

mehdi

۱۴۰۲/۱/۲۷
نوکیا روزگاری پادشاهی میکرد،حیف که غرور بیجای این شرکت و جایگزین نکردن اندروید یه جورایی باعث از دور خارج شدنش شد،همین n73 من سال ۸۶ گرفتم ،صدای زیاد،دوربین باکیفیت،زوم وحشتناک،این گوشی در اون زمان خیلی عالی بود
خاطرات من با این گوشی بسیار شیرین ولی آخرش نه

Amirreza

۱۴۰۱/۱۲/۲۷
چطوری باید سخن گوی گفتن نام تماس گیرنده رو فعال کنم ،،،

mahdi

۱۴۰۰/۴/۳۰
من تو سال 1400 این گوشیو خیلی داغون به قیمت 130خریدم
خیلی خوبه

hamid

۱۳۹۹/۹/۲۷
چگونه پیامهای یک مخاطب رومسدودکنم