GSM-logo
خانهاخبار
سامسونگ تصادفاً یکی از ویژگی‌های مهم گلکسی S26 اولترا را تایید کرد!

سامسونگ تصادفاً یکی از ویژگی‌های مهم گلکسی S26 اولترا را تایید کرد!

گلکسی S26 اولترا به یک قابلیت ویژه موسوم به Privacy Display مجهز خواهد شد.

۰۳ بهمن ۱۴۰۴

تبلیغات

home_header

چندی پیش، افشاگران خبر از یک قابلیت ویژه برای گلکسی S26 اولترا داده‌اند که Privacy Display نام دارد. در این رابطه، افشاگر Ice Universe یکی از نخستین افرادی بود که این ویژگی را در فریمور آپدیت One UI 8.5 پیدا کرد و اطلاعات مربوط به آن را به اشتراک گذاشت.

از آن زمان تا به امروز، بسیاری از منابع خبری ادعا کرده‌اند که گلکسی اس ۲۶ اولترا از قابلیت Privacy Display بهره خواهد برد. حالا اما به نظر می‌رسد سامسونگ خود نیز به طور اتفاقی وجود ویژگی موردنظر را تایید کرده است. 

گلکسی اس ۲۵ اولترا

خوش‌بختانه، ویژگی Privacy Display دیگر یک قابلیت احتمالی نیست و حالا می‌توان منتظر آن بود. در یک پست رسمی، برند کره‌ای بخشی از ویژگی‌های جدید Good Lock را به نمایش گذاشت که با به‌روزرسانی One UI 8.5 همراه می‌شود. 

یکی از این بهبودها مربوط به تغییر ابعاد آیکن‌ها در Quick Settings است. در پست برند کره‌ای یک اسکرین‌شات قرار دارد که یک دکمه اختصاصی برای قابلیت Privacy Display در آن دیده می‌شود. 

با توجه به این که قابلیت مدنظر برای فعال‌سازی به فناوری Flex Magic Pixel OLED نیاز دارد، تنها گلکسی اس ۲۶ اولترا به این ویژگی مجهز می‌شود؛ چرا که تنها مدل اولترا این تکنولوژی را به همراه دارد. شایان ذکر است که فناوری اشار‌ه‌شده در سطح سخت‌افزار عمل می‌کند و امکان ارائه آن برای دیگر مدل‌ها وجود ندارد. 

ویژگی Privacy Display

قابلیت Privacy Display با محدودسازی زوایای دید نمایشگر، خوانایی صفحه‌نمایش را کاهش می‌دهد. گفته می‌شود کاربر می‌تواند مشخص کند کدام یک از اپلیکیشن‌ها از این ویژگی‌ استفاده کنند. برای مثال، در حین استفاده از برنامه‌های بانکی، ویژگی Privacy Display به طور خودکار فعال خواهد شد.

در نهایت باید اشاره کرد که سامسونگ احتمالاً در تاریخ ۲۵ فوریه سال جاری میلادی (۶ اسفند ۱۴۰۴) از گوشی‌های گلکسی اس ۲۶، گلکسی اس ۲۶ پلاس و گلکسی اس ۲۶ اولترا رونمایی خواهد کرد.

home_header