استفاده از اینترنت اینروزها به امری فراگیر در زندگی ما تبدیل شده و تمام ابعاد زندگی ما را تحت تاثیر قرار داده است. اگر بخواهیم کمی شفافتر از تاثیر اینترنت در زندگیمان صحبت کنیم میتوانیم سری به انجام کارهای روزمرهمان از طریق اینترنت بزنیم. مثلا مدتهاست که در خانه مینشینیم و از شیر مرغ گرفته تا جان آدمیزاد را از طریق اینترنت سفارش میدهیم و یا کرونا بهانهای شده تا برای آموزش دیگر از این آموزشگاه به آن آموزشگاه نرویم و در خانه با راحتترین شرایط، مهارت دلخواهمان را آموزش ببینیم. اگر کمی فراتر برویم میبینیم که اینروزها بخش زیادی از سرگرمیهای ما نیز به اینترنت و گشتوگذار در شبکههای اجتماعی ختم میشود و این در حالی است که اکنون چرخ بسیاری از کسبوکارها با اینترنت میچرخد بنابراین هرگونه اختلال و یا مشکلی بر سر راه اینترنت میتواند اثر مستقمی بر زندگی ما داشته باشد.
قطعیهای مکرر و سرعت پایین دانلود از جمله اختلالاتی است که همیشه مورد انتقاد بوده اما به جز این مسائل هزینه اینترنت هم یکی از مسائل است که کاربران به آن توجه ویژهای دارند. حتما برای شمایی که از اینترنت خطتان استفاده میکنید پیش آمده است که بسیاری از ویدئوها و عکسها را دانلود نکنید و دلیلتان برای این کار حفظ بسته اینترنتیتان باشد. به بیانی روشنتر حتما همیشه برای استفاده از اینترنتتان یک دو دو تا چهارتای ساده میکنید تا مبادا بخواهید در ماه هزینه بیشتری را برای اینترنت پرداخت کنید. در این شرایط افزایش هزینه اینترنت میتواند به یک معضل جدی برای شما تبدیل شود.
در ابتدای سال جاری برخی از رسانهها از افزایش قیمت بی سروصدای اینترنت خبر دادند البته وزیر ارتباطات تاکید کرده است که آخرین تعرفه بستههای اینترنتی مربوط به سال ۱۳۹۶ بوده و در دولت سیزدهم افزایش قیمتی برای اینترنت وجود نداشته است.
عیسی زارعپور در تازهترین اظهارات خود درباره افزایش تعرفه اظهار کرده است که این موضوع در حال بررسی است چرا که بهدلیل افزایش هزینهها، دستمزد، افزایش قیمت دلار و تجهیزات، پیشنهادهایی از سوی اپراتورها مطرح شده که در صورت نیاز، اطلاعرسانی لازم دراینباره انجام خواهد شد.
او تاکید کرده است که هدف این است که به مردم فشاری وارد نشود، ولی اپراتورها نیز برای افزایش کیفیت خدمات باید سرمایهگذاری لازم را دراینباره انجام دهند.
در شرایط فعلی اقتصاد چه بخواهیم و چه نخواهیم افزایش هزینه اینترنت به کاربران فشار بیشتری وارد میکند و میتواند فعالیتهای اینترنتی را در سراسر کشور تحت تاثیر قرار دهد. این در حالی است که آنسوی ماجرا توسعه این حوزه قرار دارد و تحلیلگران و فعالان معتقدند که ثابت ماندن تعرفهها امکان توسعه در این حوزه را سلب کرده است. بنابراین مسئولان در این حوزه باید به دنبال راهی باشند که در این مسیر بتوانند تعادلی برقرار کرده و مشکلات در هر دو سمت را با کمترین زیان مدیریت کنند.