GSM-logo
خانهاخبار
بنتلی باکالار نهایت اشرافیت

بنتلی باکالار نهایت اشرافیت

بنتلی از جمله معدود برندهایی است که توانایی ساخت خودرو های چند میلیون دلاری را دارد، اکنون این کمپانی با معرفی بنتلی Bacalar یک بار دیگر توانایی های خود را به رخ رقیبان کشیده است.
۱۸ فروردین ۱۳۹۹

تبلیغات

home_header

با قیمت 1.5 میلیون پوندی (حدود 1.91 میلیون دلار با نرخ ارز فعلی) و فقط 12 نمونه ساخته شده که پیش از این همگی آن‌ها پیش‌خرید شده‌اند، می‌توان بنتلی را به‌راحتی پادشاه اشرافیت در میان خودروسازان دانست


image

image

image

به گفته بنتلی هر 12 ماشین قبلا توسط خریداران بازدید شده و در حال طی مراحل سفارشی‌سازی برای ایجاد یک خودرو منحصربه‌فرد برای هر یک از مشتریان ثروتمند خود است. بنتلی می‌گوید که bacalar، سفارشی‌ترین خودرویی است که تا کنون ساخته است.

بنتلی به‌صورت رسمی شش پیکربندی مجازی مختلف از bacalar منتشر کرده است که می‌تواند برای این گرند تور اشرافی سفارش داده شود. این پیکربندی‌های سفارشی نشانگر رنگ‌ها و آپشن‌های قابل انتخاب در روند سفارش Bacalar هستند.

 

 


نظرات (1 نظر)

برای ثبت نظر خود وارد حساب کاربری شوید.

ذوالفقاری همدان

۱۳۹۹/۱/۱۸
به قول شماعی‌زاده: خدا قسمت بکنه.. خدا قسمت بکنه.. همگی بگین ایـشالله، ایشـــالله، ♪
ماشــالله

پیشنهاد سردبیر

home_header