اپل گزارش مالی سه ماهه اول 2013 را ارائه کرد
اپل گزارش سه ماهه مالی خود را منتشر کرده است که نشان دهنده این است که اپل هنوز سود کلانی را به دست میآورد.
به گزارش درآمد این شرکت در این سه ماهه مبلغ 43.6 میلیارد دلار بوده است. اگر بخواهیم وضعیت را با سال قبل مقایسه کنیم رشد در آمریکا و چین از سال گذشته آهسته تر بوده در حالی که در منطقه آسیا اپل وضعیت خوبی را مشاهده کرده است.
سود خالص این شرکت پایین آمده و به رقم 9.5 میلیارد دلار کاهش پیدا کرده است در حالی که در سال گذشته این سود 11.6 میلیارد دلار بوده است.
پیش از این در سه ماهه گذشته این وضعیت برای اپل پیش بینی شده بود بنابراین شاید این موضوع خیلیها را شکه نکرد.
اپل در این سه ماهه37.4 میلیون آیفون فروخته است که نسبت به سه ماهه سال قبل که 35.1 میلیون آیفون فروخته بود بهتر شده است. همجنین در این سه ماهه 19.5 میلیون آیپد فروخته شده که سه ماهه سال قبل این میزان 11.8 عدد بوده است.
همچنین فروش رایانه مک اپل به زیر 4 میلیون رسیده که در سال گذشته 4 میلیون بوده و آیپاد نیز کاهش فروش داشته ودر این سه ماهه5.6 میلیون آیپاد به فروش رفته در حالی که این رقم در سال گذشته 7.6 میلیون عدد بوده است.
اپل همچنین پیش بینی خود از سه ماهه بعد را منتشر و اعلام کرده که درآمد شکرت باید جیزی در حدود 33.5 تا 35.5 میلیارد دلار باشد.
منبع: GSMArena