GSM-logo
خانهاخبار
تغییر بزرگ در برنامه اپل؛ سال آینده دو رویداد برای آیفون‌ها خواهیم داشت!

تغییر بزرگ در برنامه اپل؛ سال آینده دو رویداد برای آیفون‌ها خواهیم داشت!

گزارش شده اپل سال آینده میلادی دو رویداد جداگانه را برای معرفی مدل‌های سری آیفون ۱۸ برگزار خواهد کرد. 

۱۸ مرداد ۱۴۰۴

تبلیغات

home_header

به نظر می‌رسد اپل قصد دارد تغییرات بزرگی را در برنامه معرفی گوشی‌های پرمیوم خود ایجاد کند؛ چرا که گزارش شده کوپرتینونشین‌ها احتمالاً دو رویداد جداگانه را برای رونمایی از نسل جدید آیفون‌ها برگزار خواهد کرد. در صورت صحت این موضوع، انتظار داریم نسخه استاندارد سری آیفون ۱۸ در بازه زمانی مشابه سری گلکسی S26 روانه بازار شود. 

طبق اطلاعات فاش‌شده، غول فناوری آمریکایی نسخه‌های استاندارد آیفون‌ها را در فصل بهار رونمایی خواهد کرد و سپس مدل‌های پرو و پرو مکس را در پاییز روانه بازار می‌کند. با توجه به این که امسال مدل پلاس از خانواده آیفون حذف می‌شود، به نظر می‌رسد نسخه ایر همراه با مدل استاندارد به فروش خواهد رسید. 

سری iphone 16

در صورتی که کوپرتینونشین‌ها برنامه زمانی فاش‌شده را پیاده‌سازی کنند، گوشی‌های آیفون ۱۸ و آیفون ۱۸ ایر (و آیفون 18e) تنها شش ماه پس از عرضه آیفون ۱۷، آیفون ۱۷ ایر، آیفون ۱۷ پرو و آیفون ۱۷ پرو مکس روانه بازار خواهند شد. باید اشاره کرد که تصمیم موردنظر اندکی عجیب به نظر می‌رسد؛ چرا که این اقدام به احتمال بسیار زیاد روی فروش مدل‌های استاندارد سری آیفون ۱۷ تاثیر منفی خواهد گذاشت.

در حال حاضر، هنوز مشخص نیست که اپل به چه دلیلی تصمیم به عرضه جداگانه گوشی‌های پرچمدار خود گرفته است. امکان دارد غول فناوری آمریکایی به دنبال آن است که گوشی‌های خود را برای مدت زمان بیش‌تری در مرکز توجهات قرار دهد. 

سری آیفون ۱۶ اپل

شایعه شده در سال آینده میلاد شاهد عرضه نخستین تاشدنی اپل موسوم به آیفون فولد خواهیم بود که همراه با گوشی‌های آیفون ۱۸ پرو و آیفون ۱۸ پرو مکس روانه بازار می‌شود. در این رابطه، در سال ۲۰۲۶ میلادی، تاشدنی برند آمریکایی و گلکسی زد فولد ۸ به رقابت خواهند پرداخت.

در نهایت باید اشاره کرد که کوپرتینونشین‌ها احتمالاً در تاریخ ۹ سپتامبر سال جاری میلادی (۱۸ شهریور ۱۴۰۴) از سری آیفون ۱۷ رونمایی خواهد کرد. 

برچسب‌ها:

home_header
تغییر بزرگ در برنامه اپل؛ سال آینده دو رویداد برای آیفون‌ها خواهیم داشت!