مقایسه گلکسی زد فلیپ 7 و میکس فلیپ 2؛ دو رقیب قدرتمند در مقابل هم!
در این مطلب، به مقایسه ویژگیهای دو تاشدنی پرمیوم سامسونگ و شیائومی خواهیم پرداخت تا نقاط قوف و ضعف آنها بیشتر آشنا شویم.
سامسونگ به تازگی از جدیدترین تاشدنی صدفی خود موسوم به Galaxy Z Flip 7 رونمایی کرده که بهبودهای قابلتوجهی را به همراه دارد. با عرضه نسل جدید سری زد فلیپ، انتظار میرود بازار گوشیهای تاشو صدفی بار دیگر رونق بگیرد و توجه کاربران به سوی این محصولات جلب شود.
برای سالهاست که سامسونگ بازار تاشدنیها را در اختیار دارد؛ ولی برخی از تولیدکنندگان چینی با عرضه دستگاههایی قابلتوجه، موفق شدهاند خود را به غول فناوری کره برسانند یا حتی از این برند نیز سبقت بگیرند.

تا قبل از عرضه گلکسی زد فلیپ ۷ و گلکسی زد فولد ۷، گوشیهای تاشو چینی در زمینه سختافزار و طراحی دست بالاتر را در رقابتها داشتهاند. تاشدنیهای جدید سامسونگ اما امسال با بهبودهای چشمگیری همراه شدهاند که این گوشیها را به محصولاتی ارزشمند بدل میسازند.
در این مطلب، به مقایسه ویژگیهای دو گوشی گلکسی زد فلیپ ۷ سامسونگ و میکس فلیپ ۲ شیائومی خواهیم پرداخت تا بیشتر با تفاوتهای دستگاههای موردبحث آشنا شویم.

طراحی و نمایشگر
تاشدنی پرمیوم سامسونگ زبان طراحی مشابه نسل قبلی را به همراه دارد؛ ولی این دستگاه به نمایشگر کاور بزرگتر ۴٫۱ اینچی (در مقایسه با پنل ۳٫۴ اینچی زد فلیپ ۶) مجهز شده که در واقع، یکی از بهبودهای مهمی آن به شمار میرود.
در حالت بسته و بازشده، گلکسی زد فلیپ ۷ به ترتیب از ضخامت ۱۳،۷ میلیمتری و ۶٫۵ میلیمتری بهره میبرد. از سوی دیگر، مدل جدید زد فلیپ از وزن ۱۸۸ گرمی برخوردار است.
شیائومی میکس فلیپ در حالتهای بسته و بازشده به ترتیب با ضخامت ۱۵٫۸۷ میلیمتری و ۷٫۵۷ میلیمتری همراه شده و از وزن ۱۹۹ گرمی بهره میبرد. با توجه به این موضوع، در زمینه طراحی و ضخامت بدنه، گوشی سامسونگ دست بالاتر را دارد و پیروز رقابت محسوب میشود.

گلکسی زد فلیپ ۷ به نمایشگر کاور ۴٫۱ اینچی با نرح نوسازی ۱۲۰ هرتزی مجهز شده است. از سوی دیگر، شیائومی میکس فلیپ ۲ نیز صفحهنمایش ثانویه ۴٫۰۱ اینچی را به همراه دارد که از نرخ نوسازی ۱۲۰ هرتزی و روشنایی ۳۲۰۰ نیتی پشتیبانی میکند.
تاشدنی سامسونگ از نمایشگر داخلی ۶٫۹ اینچی بهره میبرد که رزولوشن تصویر فول اچدی پلاس و نرخ نوسازی ۱۲۰ هرتزی را در اختیار کاربران قرار میدهد. برای مقایسه، گوشی شیائومی از پنل اصلی ۶٫۸۶ اینچی برخوردار است که از رزولوشن تصویر فول اچدی پلاس و نرخ نوسازی ۱۲۰ هرتزی بهره میبرد.
عملکرد پردازشی و باتری
گلکسی زد فلیپ ۷ از تراشه اگزینوس ۲۵۰۰ استفاده میکند که پردازنده پرچمدار سامسونگ به شمار میرود. با این وجود، تراشه بهکاررفته در میکس فلیپ ۲ یعنی اسنپدراگون ۸ الیت توان پردازشی بالاتری را به همراه دارد و در بنچمارکهای مختلف قویتر ظاهر شده است.

انرژی موردنیاز تاشدنی شیائومی توسط باتری حجیم ۵۱۶۰ میلیآمپرساعتی تامین میشود که از شارژ باسیم ۶۷ واتی و شارژ بیسیم ۵۰ واتی پشتیبانی میکند. برای مقایسه، گوشی سامسونگ به باتری ۴۳۰۰ میلیآمپرساعتی مجهز است که شارژ ۲۵ واتی باسیم و شارژ ۱۵ واتی بیسیم را به همراه دارد.
دوربینها
برای تصویربرداری، میکس فلیپ ۲ از دوربین اصلی ۵۰ مگاپیکسلی (لنز Summilux لایکا) و لنز فوقعریض ۵۰ مگاپیکسلی استفاده میکند. وظیفه ثبت تصاویر سلفی و برقراری تماسهای ویدیویی نیز برعهده دوربین ۳۲ مگاپیکسلی است.

گلکسی زد فلیپ ۷ به دوربین اصلی ۵۰ مگاپیکسلی و لنز فوقعریض ۱۲ مگاپیکسلی مجهز شده و برای ثبت تصاویر سلفی و برقراری تماسهای ویدیویی، دوربین ۱۰ مگاپیکسلی را در اختیار کاربران قرار میدهد. روی کاغذ، گوشی شیائومی به لطف رزولوشن بالاتر و وجود لنز لایکا، در زمینه تصویربرداری عملکرد بهتر دارد و تصاویر باکیفیتی را ثبت میکند.
قیمت
برای کانفیگ پایه رم ۱۲ / حافظه ۲۵۶ گیگابایتی، گلکسی زد فلیپ ۷ با قیمت ۱۰۹۹ دلار به فروش میرسد. از سوی دیگر، میکس فلیپ ۲ در حال حاضر تنها در بازار چین عرضه شده و با قیمت ۵۹۹۹ یوآن (معادل ۸۳۵ دلار با تبدیل ارز) در این کشور به فروش میرسد.

با توجه به این که گوشی شیائومی برای بازارهای جهانی عرضه نشده است، نمیتوان قیمت این دو دستگاه را مقایسه کرد. در حال حاضر، تاشدنی سامسونگ را میتوان بسیار راحتتر خریداری کرد و برای بازارهای مختلفی در دسترس قرار دارد.