مقایسه آنر 400 و آنر 400 پرو؛ دو میانرده پرمیوم با ویژگیهای قابلتوجه
میانرده پرمیوم آنر با قابلیتهای ویژهای مانند سختافزار کارآمد، نمایشگر باکیفیت و عمر باتری بالا همراه شدهاند.
اگر به دنبال یک محصول میانرده پرمیوم هستید، برند آنر به تازگی دو گوشی جدید به نامهای Honor 400 و Honor 400 Pro معرفی کرده که میتوانند در میان گزینههای شما برای خرید قرار بگیرند. این دستگاههای ویژگیهای قابلتوجهی مانند سختافزار کارآمد، نمایشگر باکیفیت و عمر باتری بالا را به همراه دارند.
گوشی آنر ۴۰۰ با قیمت ۵۰۰ یورو برای بازارهای جهانی عرضه شده است در حالی که مدل آنر ۴۰۰ پرو با برچسب قیمتی بالاتر ۶۵۰ یورویی در دسترس خریداران قرار میگیرد. با توجه به اختلاف قیمت زیاد بین این محصولات، باید بررسی کرد که آیا مدل پرو ارزش ۱۵۰ یورو پرداخت بیشتر هزینه را دارد یا نسخه استاندارد نیز میتواند به اکثر نیازهای کاربران پاسخ دهد.

در این مطلب، به مقایسه دو میانرده پرمیوم آنر خواهیم پرداخت تا بیشتر با ویژگیها و قابلیتهای این محصولات آشنا شویم. مقاله پیشرو به شما کمک خواهد کرد تا با دیدی بازتر گوشی موردنیاز خود را انتخاب کنید.
ابعاد
در نگاه اول، آنر ۴۰۰ و آنر ۴۰۰ پرو از طراحی مشابه بهره میبرند؛ ولی اگر کمی دقیقتر شویم، میتوان متوجه برخی تفاوتها در این دستگاهها شد. به لطف ضخامت ۷٫۳ میلیمتری و وزن ۱۸۴ گرمی، نسخه استاندارد به مراتب جمعوجورتر از مدل پرو با ضخامت ۸٫۱ میلیمتری و وزن ۲۰۵ گرمی است.

برخلاف مدل ۴۰۰ که از لبههای تخت برای نمایشگر بهره میبرد، آنر ۴۰۰ پرو از لبههای خمیده برای دو پنل پشتی و جلویی برخوردار شده حسوحال کار با یک محصول پرمیوم را به کاربر القا میکند. ناگفته نماند که هر دو گوشی آنر به پنل پشتی شیشهای مجهز شدهاند.
مدل استاندارد از گواهیهای IP65 و IP66 بهره میبرد که مقاومت این دستگاه در برابر آب و گردوغبار را تضمین میکند. از سوی دیگر، نسخه پرو از گواهیهای IP68 و IP69 برخوردار شده که تایید میکنند محصول موردنظر در برابر فشار شدید و دمای بالای اب مقاوم است.

دو میانرده آنر از شبکه 5G، بلوتوث نسخه ۵٫۴ و NFC پشتیبانی میکنند. متاسفانه، خبری از درگاه کارت حافظه microSD و جک ۳٫۵ میلیمتری هدفون برای این محصولات نیست.
نمایشگر
آنر ۴۰۰ به پنل ۶٫۵۵ اینچی مجهز شده در حالی که آنر ۴۰۰ پرو از صفحهنمایش بزرگتر ۶٫۷ اینچی استفاده میکند. هر دوی این دستگاهها از پنلهای امولد با نرخ نوسازی ۱۲۰ هرتزی و عمق رنگی ۱۰ بیتی بهره میبرند که کیفیت بالایی دارند.
با تراکم پیکسلی 460ppi، هر دو نمایشگر سری آنر ۴۰۰ شفافیت و وضوح یکسانی دارند. در زمینه روشنایی، تفاوت خاصی بین میانردههای غول فناوری چینی وجود ندارد. در زیر نور خورشید، صفحهنمایشهای این محصولات عملکرد قابلقبولی را ارائه میدهند.

عمر باتری
آنر ۴۰۰ و آنر ۴۰۰ پرو به باتری مشابه ۵۳۰۰ میلیآمپرساعتی مجهز هستند؛ ولی عمر باتری آنها در شرایط واقعی اندکی متفاوت است. نسخه استاندارد در استفاده فعال تا ۱۲ ساعت و ۲۰ دقیقه دوام آورده در حالی که مدل پرو تا ۱۳ ساعت و ۵۴ دقیقه کاربر را همراهی کرده است.
با توجه به سختافزار قویتر آنر ۴۰۰ پرو، عمر بالای باتری آن یک موضوع قابلتوجه به شمار میرود. در این رابطه، به نظر میرسد پردازنده گوشی موردبحث مصرف انرژی بهینهای دارد.
در همه تستهای وبگردی، تماشای ویدیو، تماس صوتی و اجرای بازیها، مدل پرو موفق شده نسخه استاندارد را شکست دهد. با وجود تمامی تفاوتها، هر دو گوشی تولیدکننده چینی عمر باتری بالایی را در اختیار کاربران قرار میدهند و در استفاده معمولی، تا ۱ روز کامل دوام خواهند آورد.

در صورتی که عمر باتری برای شما اهمیت زیادی دارد، مدل ۴۰۰ پرو گزینه بهتری برای خرید خواهد بود که میتواند رضایت شما را جلب کند.
سرعت شارژ
آنر ۴۰۰ از شارژ ۸۰ واتی پشتیبانی میکند در حالی که آنر ۴۰۰ پرو شارژ سریعتر ۱۰۰ واتی را به همراه دارد. شارژ کامل نسخه پرو در عرض ۳۹ دقیقه انجام میشود و مدل استاندارد نیز برای شارژ کامل به ۴۱ دقیقه زمان نیاز دارد.
در مدت ۱۵ دقیقه، باتریهای آنر ۴۰۰ و آنر ۴۰۰ پرو به ترتیب تا ۴۸ درصد و ۵۳ درصد تکمیل میشوند. برای بازه ۳۰ دقیقهای، مدلهای استاندارد و پرو به ترتیب تا ۸۰ درصد و ۹۳ درصد شارژ خواهند شد.

عملکرد پردازشی
در زمینه توان پردازشی، تفاوت فاحشی بین آنر ۴۰۰ و آنر ۴۰۰ پرو وجود دارد. نسخه استاندارد به تراشه اسنپدراگون ۷ نسل سه مجهز شده که یک پردازنده میانرده به شمار میرود و برپایه فرآیند ۴ نانومتری ساخته شده است. این سختافزار در انجام تسکهای روزمره و اجرای بازیهای سبک عملکرد قابلقبولی دارد؛ ولی تراشه اشارهشده برای کاربران حرفهای چندان مناسب نیست.
از سوی دیگر، مدل پرو از تراشه اسنپدراگون ۸ نسل سه بهره میبرد که پردازنده پرچمدار نسل قبلی کوالکام محسوب میشود. این سختافزار قدرت پردازشی به مراتب بالاتری را در مقایسه با اسنپدراگون ۷ نسل سه دارد و در اجرای بازیهای سنگین و پردازش تسکهای پیشرفته بسیار قدرتمند ظاهر میشود.
آنر ۴۰۰ در کانفیگ حافظه رم ۸ / حافظه ۲۵۶ گیگابایتی عرضه شده در حالی که آنر ۴۰۰ پرو کانفیگ رم ۱۲ / حافظه ۲۵۶ گیگابایتی را به همراه دارد. ناگفته نماند که این گوشیها با رابط کاربری MagicOS 9 (مبتنیبر اندروید ۱۵) روانه بازار شدهاند و تا ۶ سال آپدیتهای سیستمعامل را دریافت خواهند کرد.

در بنچمارکهای گیکبنچ ۶ و آنتوتو ۱۰، آنر ۴۰۰ پرو به لطف تراشه اسنپدراگون ۸ نسل سه تا دو برابر امتیازهای بیشتری را کسب کرده که به خوبی توان بالاتر آن را تایید میکنند. به علاوه، بنچمارک 3D Mark Wild Life نیز نشان میدهد پردازنده گرافیکی اسنپدراگون ۸ نسل سه به مراتب قویتر از واحد جیپییو اسنپدراگون ۷ نسل سه است.
اگر توان پردازشی دستگاه برای شما اهمیت زیادی دارد، آنر ۴۰۰ پرو قطعاً گزینه بهتری برای خرید به شمار میرود؛ چرا که این گوشی بازیها را سریعتر اجرا میکند، در مالتیتسکینگ عملکرد بهتری دارد و تسکها را سریعتر پردازش میکند.
سیستم دوربین
آنر ۴۰۰ و آنر ۴۰۰ پرو از دوربین اصلی ۲۰۰ مگاپیکسلی بهره میبرند که شامل سنسور پرچمدار ایزوسل HP3 سامسونگ میشود. با این وجود، دیگر دوربینهای این دو محصول با یکدیگر تفاوتهای زیادی دارند.
نسخه استاندارد به لنز فوقعریض ۱۲ مگاپیکسلی با گشودگی دیافراگم f/2.2 مجهز است و برای بزرگنمایی نیز به سنسور اصلی اتکا خواهد کرد. از سوی دیگر، مدل پرو در کنار لنز فوقعریض ۱۲ مگاپیکسلی، از سنسور تلهفوتو ۵۰ مگاپیکسلی با زوم اپتیکال ۳ برابری و لرزشگیر اپتیکال استفاده میکند.
برای ثبت تصاویر سلفی و برقراری تماسهای ویدیویی، سری آنر ۴۰۰ به دوربین ۵۰ مگاپیکسلی مجهز هستند که از فیلمبرداری 4K پشتیبانی میکنند.
به لطف سنسور ۲۰۰ مگاپیکسلی، آنر ۴۰۰ و آنر ۴۰۰ پرو در شرایط نوری مناسب تصاویر باکیفیتی را ثبت میکنند که سطح جزئیات و کیفیت در آنها بسیار مناسب است . بافت عکسها در شرایط خوبی قرار دارد و اکسپوژر نیز به شکل دقیقی پیادهسازی شده که در نقش پررنگی در کیفیت تصاویر ایفا میکند.
دوربین فوقعریض میانردههای آنر در ثبت تصاویر عریض عملکرد خوبی دارد؛ ولی در مقایسه با سنسور اصلی، جزئیات و کنتراست عکسها در سطح پایینتری قرار میگیرد.

برگ برنده آنر ۴۰۰ پرو سنسور تلهفوتو ۵۰ مگاپیکسلی است که در حالت زوم اپتیکال ۳ برابری، تصاویر را با کیفیت بسیار بالایی ثبت میکند. در زوم هیبریدی ۶ برابری نیز عکسها کیفیت مناسبی دارند. متاسفانه، آنر ۴۰۰ از سنسور اشارهشده بیبهره است و برای بزرگنمایی، از دوربین اصلی استفاده میکند.
در شرایط نوری ضعیف، دوربین اصلی مدل پرو تصاویر شفافتر با کیفیت بالاتر و نویز کمتر را ثبت میکند. البته نسخه استاندارد نیز در نور کم عملکرد خوبی دارد؛ ولی با افت هرچه بیشتر میزان نور، کیفیت بافت تصاویر کاهش پیدا میکند و به تبع آن، جزئيات عکسها از دست میرود.
جمعبندی
علیرغم بهرهمندی از برخی ویژگیهای مشابه، آنر ۴۰۰ و آنر ۴۰۰ پرو برای طیف متفاوتی از کاربران طراحی شدهاند. نسخه استاندارد برای ویژگیهای خود، قیمت بسیار مناسبی دارد؛ این دستگاه از بدنه باریک و جمعوجور بهره میبرد و همچنین نمایشگر آن به اندازه مدل پرو باکیفیت است.
پردازنده آنر ۴۰۰ عملکرد خوبی در اجرای تسکهای روزمره دارد و دوربین ۲۰۰ مگاپیکسلی آن نیز تصاویر باکیفیتی را ثبت میکند. به طور کلی، میانرده آنر تقریباً تمامی نیازهای یک کاربر معمولی یا نیمهحرفهای را برآورده میسازد.

از سوی دیگر، آنر ۴۰۰ پرو برای کاربرانی طراحی شده که به دنبال سختافزار قویتر، سیستم دوربین بهتر و باتری بادوامتر هستند. با تراشه اسنپدراگون ۸ نسل سه، این میانرده از پس پردازش تمامی نرمافزارها و بازیها برمیآید.
مدل پرو عمر باتری بالاتری را به همراه دارد و به لطف سنسور تلهفوتو، در تصویربرداری عملکرد بهتری خواهد داشت. نباید فراموش کنیم که این دستگاه مقاومت بالاتری در برابر آب دارد و از شارژ سریعتری پشتیبانی میکند.
دلایل خرید آنر ۴۰۰
- طراحی جمعوجور و سبک
- تجربه کاربری مشابه با مدل پرو
- نمایشگر باکیفیت
- قیمت پایینتر
دلایل خرید آنر ۴۰۰ پرو
- پردازنده قویتر
- حافظه رم بالاتر
- عمر باتری بالاتر
- شارژ سریعتر
- سنسور تلهفوتو
- مقاومت بالاتر در برابر آب
برچسبها: