GSM-logo
خانهاخبار
هوآوی علیه مدیاتک به دلیل نقض حق اختراع شکایت می‌کند

هوآوی علیه مدیاتک به دلیل نقض حق اختراع شکایت می‌کند

غول فناوری چینی در تلاش برای جمع‌آوری نقدینگی است.

۳۱ تیر ۱۴۰۳

تبلیغات

home_header

هوآوی در دادگاهی در چین از مدیاتک شکایت کرده است. مدیاتک متهم به نقض مالکیت معنوی هوآوی است. هوآوی صاحب تعداد زیادی پتنت در زمینه فناوری‌های موبایل، از جمله 20 درصد از پتنت‌های 5G جهان است. این شرکت فناوری همچنین دارای مجموعه‌ای از پتنت‌های ضروری استاندارد (SEP) است که برای رعایت برخی استانداردهای صنعتی الزامی هستند. طبق قوانین، این پتنت‌ها باید با شرایط عادلانه، معقول و غیر تبعیض‌آمیز مجوز بگیرند.

هوآوی از زمان قرار گرفتن در لیست سیاه ایالات متحده در سال 2019، در تلاش برای جمع‌آوری حق امتیازهای معوقه بوده است. در سال بعد، وزارت بازرگانی ایالات متحده قوانین صادراتی خود را تغییر داد و به کارخانه‌های تولید تراشه که از فناوری آمریکایی استفاده می‌کنند، اجازه نداد تراشه‌های پیشرفته را به هوآوی ارسال کنند. این اقدام به فعالیت تجاری تراشه‌های HiSilicon هوآوی، که وظیفه‌ی طراحی تراشه‌های گوشی‌های این شرکت را بر عهده داشت، پایان داد. قبل از تغییر قوانین صادراتی ایالات متحده، هوآوی پس از اپل، دومین مشتری بزرگ TSMC بود.

هدف هوآوی از شکایت علیه مدیاتک، جمع‌آوری حق امتیاز برای سرمایه‌گذاری در تحقیق و توسعه و نشان دادن قدرت فناوری خود است.

یک منبع آگاه به نیوکی آسیا گفته است که هوآوی این شکایت را علیه مدیاتک برای دریافت حق امتیاز ثبت اختراع مطرح کرده است تا بتواند آن را در تحقیق و توسعه سرمایه‌گذاری کند. این منبع در ادامه افزوده است که هوآوی همچنین این شکایت را برای نشان دادن قدرت توانایی‌های فنی خود به جهان مطرح کرده است.

تراشه کایرین

به گفته منبع دیگری، هوآوی برای یافتن منابع درآمدی جدید پس از کسب و کار گوشی‌های هوشمند، علیه چندین شرکت دیگر نیز شکایت کرده است. این شرکت در سال 2022، 560 میلیون دلار از طریق پتنت‌ها درآمد کسب کرد. هوآوی سابقه‌ی دریافت حق امتیاز از شرکت‌های مختلف را دارد.

برای مثال، سال گذشته هوآوی برای دریافت هزینه‌های مجوز از 30 شرکت کوچک و متوسط ژاپنی که بدون اجازه از فناوری‌های ثبت‌شده آن استفاده می‌کردند، شکایت کرد. نیوکی آسیا می‌گوید که در حال حاضر حدود 200 شرکت به هوآوی حق امتیاز پرداخت می‌کنند.

هوآوی با شرکت‌های بزرگ فناوری و خودروسازی نیز قراردادهای اعطای مجوز متقابل امضا کرده است. سال گذشته این تولیدکننده قراردادهای اعطای مجوز متقابل 5G را با شرکت‌های بزرگ فناوری موبایل مانند اوپو و سامسونگ امضا کرد. همچنین این شرکت قراردادهای اعطای مجوز متقابل با خودروسازان اروپایی مانند فولکس واگن، مرسدس بنز، آئودی، BMW و پورشه دارد.

مدیاتک بزرگترین تامین‌کننده پردازنده‌های کاربردی (AP) برای گوشی‌های هوشمند در جهان است. پرچمدار فعلی، چیپست Dimensity 9300، دارای پیکربندی منحصر به فردی بدون هسته‌های کم‌مصرف است. انتظار می‌رود چیپست Dimensity 9400 در سه ماهه چهارم امسال معرفی شود که گفته می‌شود دارای پیکربندی یک هسته اصلی Cortex-X5 Prime، چهار هسته اصلی Cortex-X4 Prime و چهار هسته عملکردی Cortex-A720 است. امروز صبح به شما گفتیم که انتظار می‌رود پرچمدار بعدی اوپو با چیپست Dimensity 9400 عرضه شود.

برچسب‌ها:

home_header