GSM-logo
خانهاخبار
شیائومی طراحی ردمی K70 اولترا را به نمایش گذاشت

شیائومی طراحی ردمی K70 اولترا را به نمایش گذاشت

نسخه اولترا سری ردمی K70 با زبان طراحی مشابه مدل‌های استاندارد و پرو همراه خواهد شد و تنها تغییرات ظاهری جزئی خواهد داشت.  

۲۱ تیر ۱۴۰۳

تبلیغات

home_header

شیائومی اخیراً تایید کرد که در طی ماه جاری میلادی (ژوئیه) از گوشی پرمیوم برند ردمی موسوم به ردمی K70 اولترا (Redmi K70 Ultra) رونمایی خواهد کرد. حالا غول فناوری چین به تازگی و با انتشار تیزرهایی طراحی گوشی موردانتظار خود را به نمایش گذاشت.

پنل پشتی ردمی K70 اولترا

ردمی K70 اولترا با زبان طراحی مشابه ردمی K70 و ردمی K70 پرو همراه خواهد شد و تغییرات ظاهری جزئی خواهد داشت. برای مثال، لنز‌های این گوشی شکل تازه‌ای دارند و کلید پاور نیز طراحی جدیدی دارد. از سوی دیگر، لبه‌های پنل پشتی اندکی خمیدگی دارد در حالی که فریم دستگاه کاملاً تخت است. 

لبه پنل پشتی ردمی K70 اولترا
فریم تخت ردمی K70 اولترا

شیائومی تایید کرده که ردمی K70 اولترا به تراشه دیمنسیتی ۹۳۰۰ پلاس مجهز خواهد شد که با یک سیستم خنک‌کننده جدید همراه می‌شود. به لطف این سیستم خنک‌کننده، دمای تراشه گوشی تا ۳ درجه سلسیوس کاهش پیدا خواهد کرد.

نمایشگر ردمی k70 اولترا
تراشه ردمی K70 اولترا

ردمی K70 اولترا از نمایشگر با رزولوشن تصویر 1.5K برخوردار خواهد شد که از نرخ نوسازی ۱۲۰ هرتزی پشتیبانی می‌کند. برای مقایسه، ردمی K70 پرو با نمایشگر 2K معرفی شده است. هنوز مشخص نیست که شیائومی به چه دلیلی رزولوشن تصویر مدل اولترا را کاهش داده است. که نمایشگر ردمی K70 اولترا توسط شرکت TCL تولید می‌شود

در نهایت باید اشاره کرد که انتظار می‌رود شیائومی به زودی زمان دقیق رونمایی از ردمی K70 اولترا را اعلام کند.

home_header