GSM-logo
خانهاخبار
پیکسل 8a با دوربین دوگانه و حاشیه‌های ضخیم نمایشگر همراه می‌شود

پیکسل 8a با دوربین دوگانه و حاشیه‌های ضخیم نمایشگر همراه می‌شود

تصاویری از ماکت‌های نسخه میان‌رده سری پیکسل ۸ فاش شده که طراحی آن را نشان می‌دهند.
۲۵ آبان ۱۴۰۲

تبلیغات

home_header

در حالی که هنوز پرچمدارهای امسال گوگل یعنی پیکسل ۸ و پیکسل ۸ پرو معرفی نشده بودند، اطلاعات مختلفی پیرامون محصول میان‌رده گوگل موسوم به پیکسل 8a فاش در دسترس کاربران قرار گرفت. حالا براساس جدیدترین گزارش منتشر شده، تصاویری از نسخه‌ ماکت پیکسل 8a فاش شده که طراحی پنل جلویی و پشتی آن را نشان می‌دهند.

image

دو افشاگر با نام‌های کاربری No Name و xleaks7 تصاویر ماکت منتسب به پیکسل 8a را در پلتفرم Linkedin به اشتراک گذاشته‌اند. در مجموع، چهار تصویر از ماکت گوشی موردانتظار گوگل فاش شده که پیکسل 8a را در همه زوایا نمایش می‌دهند.

شایعه‌ای قبلا ادعا کرده بود که پیکسل 8a به مانند نسل قبلی خود یعنی پیکسل 7a نیز از گوشه‌های گرد بهره خواهد برد. تصاویر ماکت میانی‌رده گوگل نیز حالا این ادعا را به نوعی تایید می‌کنند. به علاوه، گزارشی اخیرا اذعان داشت که پیکسل 8a با ابعاد ۱۵۲٫۱ در ۷۲٫۶ در ۸٫۹ میلی‌متری خود اندکی نازک‌تر و کوچک‌تر از پیکسل 7a خواهد بود.

گزارش جدید این دو افشاگر اما اعلام کرده که ابعاد میان‌رده گوگل برابر با ۱۵۳٫۴۴ در ۷۲٫۷۴ در ۸٫۹۴ میلی‌متر خواهد بود. در صورت صحت این موضوع، احتمالا پیکسل 8a اندکی طویل‌تر از نسل قبلی خود است ولی همچنان از ضخامت کمتری به نسبت پیکسل 7a بهره می‌برد.

متاسفانه تصاویر پنل جلویی پیکسل 8a حاوی خبرهای خوبی نیستند چرا که به نظر می‌رسد محصول اقتصادی گوگل همچنان از حاشیه‌های ضخیمی برای نمایشگر خود برخوردار است. به علاوه، نمایشگر دستگاه میزبان ناچ حفره دوربین سلفی نیز است. با نگاهی به تصاویر پنل پشتی گوشی، امضای طراحی سری پیکسل یعنی نوار دوربین را می‌بینیم که در آن دو لنز و یک فلاش LED جای گرفته‌اند.

در نهایت باید اشاره کرد که به مانند دیگر گوشی‌های سری پیکسل A، انتظار داریم پیکسل 8a نیز در نیمه اول سال ۲۰۲۴ معرفی و عرضه شود.

home_header