رد مجیک 8S پرو و رد مجیک 8S پرو پلاس معرفی شدند؛ از رم ۲۴ گیگابایتی تا چیپست جدید اسنپدراگون
گوشی گیمینگ رد مجیک ۸ پرو که اواخر سال ۲۰۲۲ معرفی شد جزو اولین گوشیهای مجهز به تراشه اسنپدراگون ۸ نسل دو به شمار میرود. حالا امروز نسل جدید این گوشی به نام رد مجیک 8S پرو از راه رسید که از قدرتمندترین تراشه کوالکام، سیستم خنککننده بهتر و طراحی جذابتر بهره میبرد.

طبق اعلام رسمی نوبیا، رد مجیک 8S پرو به تراشه اسنپدراگون ۸ پلاس نسل دو مجهز است که نسخه بهبودیافته تراشه اسنپدراگون ۸ نسل دو محسوب میشود. هسته اصلی این تراشه قادر است به فرکانس ۳٫۳۶ گیگاهرتزی دست پیدا کند در حالی که اسنپدراگون ۸ نسل دو از فرکانس حداکثری ۳٫۲ گیگاهرتزی پشتیبانی میکند. از سوی دیگر، سرعت کلاک پردازنده گرافیکی اسنپدراگون ۸ پلاس نسل دو به ۷۱۹ مگاهرتز رسیده است.

با توجه به این آمار و ارقام، رد مجیک 8S پرو به نسبت نسل قبلی خود تا ۵ درصد عملکرد بهتری از نظر پردازنده مرکزی خواهد داشت و پردازنده گرافیکی آن نیز تا ۵٫۷ درصد سریعتر خواهد بود. در واقع، تراشه اسنپدراگون ۸ پلاس نسل دو همان سختافزار به کار رفته در سری گلکسی اس ۲۳ یعنی تراشه Snapdragon 8 Gen 2 for Galaxy است. رد مجیک 8S پرو اولین گوشی مجهز به تراشه اسنپدراگون ۸ پلاس نسل دو محسوب میشود.
برای پایداری عملکرد این تراشه، رد مجیک 8S پرو از سیستم خنککننده بهبودیافته ICE 12 برخوردار است. در مقایسه با سیستم ICE 11 که در رد مجیک ۸ پرو به کار رفته است، سیستم خنککننده گوشی جدید نوبیا از خمیر حرارتی 5W/mk استفاده میکند و جریان هوا را به شکل بهتری از قطعات دستگاه خارج میکند. برخلاف نسل قبلی، همه مدلهای رد مجیک 8S پرو از نورپردازی RGB برای قسمت فن بهره میبرند.

رد مجیک 8S پرو از فریم آلومینیومی صنایع هوایی و شیشه برای پنل جلویی بهره میبرد. گوشی مخصوص بازی نوبیا از نمایشگر ۶٫۸ اینچی امولد با رزولوشن تصویر ۲۴۸۰ در ۱۱۱۶ و نرخ نوسازی ۱۲۰ هرتزی برخوردار است که از صددرصد فضای رنگی DCI-P3 پشتیبانی میکند. این نمایشگر همچنین قادر است به روشنایی حداکثری ۱۳۰۰ نیتی دست پیدا کند. برای مقاومت بیشتر، نمایشگر رد مجیک 8S پرو توسط محافظ صفحه گوریلا گلس ۵ پوشانده شده است.

به عنوان یک محصول گیمینگ، نرخ نمونهبرداری لمسی رد مجیک 8S پرو برابر با ۹۶۰ هرتز است که تجربه بازی لذتبخشی را برای کاربران به ارمغان میآورد. خوشبختانه تریگرهای دستگاه نیز از نرخ نمونهبرداری لمسی ۵۲۰ هرتزی (نرخ پاسخدهی ۷٫۳ میلیثانیه) پشتیبانی میکنند. تیم توسعهدهنده نوبیا ادعا کردهاند نرمافزار مخصوص تریگرهای رد مجیک 8S پرو به طور کامل بهینهسازی شدهاند.

انرژی موردنیاز رد مجیک 8S پرو توسط باتری ۶۰۰۰ میلیآمپر ساعتی تامین میشود که از شارژ ۱۶۵ واتی پشتیبانی میکند. سیستم خنککننده این گوشی همچنین شامل یک لایه گرافن زیر نمایشگر است که گرمای حاصل از شارژ را دفع میکند. سیستم دوربین رد مجیک 8S در مقایسه با نسل قبلی تغییری پیدا نکرده است. در این راستا، نوبیا گوشی جدید خود را به دوربین سلفی ۱۶ مگاپیکسلی زیر نمایشگر مجهز کرده است. دوربین سهگانه پشتی نیز شامل سنسور ۵۰ مگاپیکسلی GN5 میشود.

در بخش اتصالات، رد مجیک 8S پرو از جک ۳٫۵ میلیمتری هدفون و درگاه USB-C بهره میبرد. امکان اتصال گوشی به نمایشگر بزرگتر نیز برای کاربران تدارک دیده شده است. برای تجربه صوتی فراگیر، رد مجیک 8S پرو از دو اسپیکر و قابلیت DTS:X اولترا برخوردار است.

رد مجیک 8S پرو در کانفیگهای مختلفی عرضه خواهد شد که شامل دو نسخه حافظه رم ۸ و ۱۲ گیگابایتی LPDDR5x و سه مدل حافظه داخلی ۱۲۸، ۲۵۶ و ۵۱۲ گیگابایتی UFS 4.0 میشود. یک نسخه پلاس نیز از این گوشی معرفی شده است که اولین گوشی مجهز به رم ۲۴ گیگابایتی به شمار میرود. در این راستا، مدل پایه رم ۸ گیگابایتی و حافظه داخلی ۱۲۸ گیگابایتی رد مجیک 8S پرو با قیمت ۴۰۰۰ یوآن (۵۵۰ دلار) به فروش خواهد رسید.
رد مجیک 8S پرو در سه مدل Aurora، Platinum و Midnight عرضه میشود
رد مجیک 8S پرو پلاس در کانفیگ پایه رم ۱۶ گیگابایتی و حافظه داخلی ۲۵۶ گیگابایتی با برچسب قیمتی ۵۵۰۰ یوآن (۷۶۰ دلار) همراه خواهد شد. مدل رم ۲۴ گیگابایتی و حافظه ۱ ترابایتی با قیمت ۷۵۰۰ یوآن (۱۰۳۵ دلار) در دسترس خریداران قرار خواهد گرفت. نوبیا یک نسخه ویژه از رد مجیک 8S پرو پلاس نیز معرفی کرده که Bumblebee نام دارد و با رم ۱۶ گیگابایتی و حافظه ۵۱۲ گیگابایتی همراه شده است. این گوشی با قیمت ۶۵۰۰ یوآن عرضه خواهد شد و با لوازم جانبی متنوعی در اختیار کاربران قرار خواهد گرفت.
