GSM-logo
خانهاخبار
Toshiba TG01 و سیستم عامل ویندوز موبایل 6.5

Toshiba TG01 و سیستم عامل ویندوز موبایل 6.5

گروه خبری GSM : اگر صفحه نمایش 4.1 اینچی WVGA و پردازنده Snapdragon گوشی TG01 کمپانی توشیبا در جلب توجه شما چندان موفق نبوده است، سیستم عامل ویندوز موبایل آن احتمالا این مسئله را جبران خواهد کرد
۲۵ فروردین ۱۳۸۸

تبلیغات

home_header

گروه خبری GSM : اگر صفحه نمایش 4.1 اینچی WVGA و پردازنده Snapdragon گوشی TG01 کمپانی توشیبا در جلب توجه شما چندان موفق نبوده است، سیستم عامل ویندوز موبایل آن احتمالا این مسئله را جبران خواهد کرد. در طول برگزاری نمایشگاه کنگره جهانی موبایل 2009  که ماه فوریه در بارسلونای اسپانیا برگزار شد، هیچ نمونه‌ای ویندوز موبایل 6.5 به چشم نخورد.

                  

 اما هم اکنون لااقل شاهد انتشار تصاویری از این آن هستیم که نشان می‌دهد این سیستم عامل در حال گذراندن مراحل مختلف آزمایش‌هاست. البته لازم به ذکر است Toshiba TG01، به دلایل نامعلوم، هنوز رنگ تغییراتی که به لحاظ زیبایی شناختی در این ورژن بوجود آمده، را ندیده است.

home_header