کمپانی ZTE ازجمله کمپانی‌های فعال در نمایشگاه موبایل بارسلون بود و در این نمایشگاه از گوشی‌های سری Z خود رونمایی کرد؛ اما گفته شده که این کمپانی قصد دارد نمونه‌ای از گوشی‌های سال قبل خود را نیز وارد بازار کند. این گوشی که nubia N1 lite نام دارد، نمونه ضعیف‌تر گوشی nubia N1 خواهد بود و با صفحه‌نمایش 5.5 اینچی روانه بازار خواهد شد.

تبلیغات

از دیگر مشخصات این گوشی می‌توان به نمایشگر با رزولوشن 720p و یک پردازنده چهار هسته‌ای به همراه پردازنده گرافیکی قدیمی اشاره کرد. همچنین nubia N1 lite با دو گیگابایت RAM و 16 گیگ حافظه داخلی عرضه می‌شود. دوربین جلو نیز از سنسور 8 مگاپیکسلی با لنز f/2.0 و فلاش LED دوگانه استفاده خواهد کرد. دوربین سلفی نیز 5 مگاپیکسلی خواهد بود.

برای این گوشی سنسور اثرانگشت نیز در نظر گرفته‌شده است که در قسمت پشت دستگاه و در کنار دوربین قرار می‌گیرد. طراحی دستگاه نیز یکپارچه و متالیک خواهد بود. همچنین N1 lite از ارتباطات LTE نیز پشتیبانی می‌کند و باتری هم 3000 میلی‌آمپر ظرفیت دارد. برای سیستم‌عامل گوشی نیز اندروید 6 یا همان مارشمالو در نظر گرفته شده است. گوشی nubia N1 lite در کشورهای آلمان، اسپانیا، ایتالیا، جمهوری چک، هند، تایلند، ویتنام و اندونزی به فروش خواهد رسید.