حتما تاکنون در خبرها متوجه شده‌اید که پرچمداران جدید سامسونگ یعنی گلکسی S7 و S7 edge گواهینامه‌های مربوط به مقاومت در برابر آب را دریافت کرده‌اند و می‌توانند، مانند گوشی‌های سونی، تا عمق یک متری زیر آب کار کنند و دوام بیاورند.

تبلیغات

طرفداران سامسونگ سال پیش انتظار داشتند ویژگی ضدآب بودن در گلکسی S6 و S6 edge عرضه شود، اما سامسونگ آن برای نسل بعدی تدارک دیده بود. با کمک این قابلیت گوشی‌ها می‌توانند به خوبی در معرض آب قرار بگیرند، بدون آنکه آسیبی به عملکرد آنها وارد شود.

حال اپراتور T-Mobile در یک ویدئوی تبلیغاتی، آنباکس Galaxy S7 را در یک استخر و زیر آب انجام داده است؛ کاری که پیش از این برای یکی از مدل‌های سونی اکسپریا نیز انجام شده بود. در این ویدئو می‌بینیم که گوشی به‌صورت کامل آنباکس و روشن می‌شود و عملکرد آن زیر آب آزمایش می‌شود.

این آنباکس جالب را می‌توانید همین حالا مشاهده کنید.