– نویسنده مهمان: بر اساس گزارشی از Gfk، در سه ماهه اول سال 2015 حدود 96 میلیارد دلار برای خرید اسمارت فون ها صرف شده است که در این میان روند خرید اسمارت فون هایی که صفحه نمایش 5 اینچ و یا بزرگتر داشته اند رشد چشمگیری داشته است.
در این گزارش آمده است که فبلت ها (اسمارت فون هایی با صفحه نمایش بزرگتر از 5 اینچ) با فروش بسیار خوب 166 میلیون واحد مواجه شده اند، آماری که برابر با 47 درصد از فروش جهانی بازار اسمارت فون ها است و 32 درصد نسبت به سال گذشته افزایش داشته است.
این آمار در ایالات متحده آمریکا هنوز هم بیشتر از درصد میانگین جهانی است و حدود 70 درصد از فروش کل اسمارت فون ها در سه ماهه اول سال 2015 را به خود اختصاص می دهد. در مدت مشابه سال گذشته فروش فبلت ها 59 درصد کمتر از امسال بوده است.
بخش بسیاری از آمار و ارقام فروش را می توان به خاطر اسمارت فون هایی با نمایشگر های بسیار باکیفیت مثل آیفون 6 پلاس و نکسوس 6 دانست، نمایشگر هایی که توجه مردم را به فبلت ها بیش از پیش جلب کرده اند. در این میان پرچمدارانی چون اچ تی سی وان M9 و گلکسی S6 سامسونگ نیز نقش به سزایی داشته اند.
آمارها همچنین حکایت از این دارد که فروش اسمارت فون هایی که از شبکه 4G پشتیبانی می کنند برای اولین بار، 50 درصد بیشتر از سایر اسمارت فون ها بوده است. به سادگی می توان نتیجه گرفت که کاربران بیش از پیش علاقه مند به داشتن اینترنت سریعتر بر روی گوشی های خود هستند.
این موسسه پیش بینی می کند که سهم گوشی هایی که از شبکه 4G پشتیبانی می کنند، در بازار روز به روز بیشتر شود و در سه ماهه چهارم 2015 میزان فروش این گوشی ها به 59 درصد خواهد رسید.
به طور کلی فروش اسمارت فون ها در بازار به شدت در حال افزایش است و سال به سال حدود 7 درصد به این میزان افزوده می شود. نباید این نکته را فراموش کرد که رشد گوشی های همراه در همه نقاط جهان یکسان نیست، در اروپای غربی هر سال 12 درصد افزایش داشته در حالی که این میزان در اسپانیا و فرانسه با کاهش مواجه شده است زیرا مردم این کشورها به خاطر مسائل خاص اقتصادی ترجیح داده اند که گوشی های ارزان قیمت تری خریداری کنند.
منبع: Techradar