راهنمای خرید بهترین گوشیهای گیمینگ شیائومی
اگر به دنبال گوشیهای گیمینگ شیائومی در بازههای قیمتی مختلف هستید، این مطلب را تا انتها دنبال کنید. البته باید بگوییم که این فهرست بر اساس دستگاههای موجود در بازار فروردین ماه ۱۴۰۴ تالیف شده است.
شیائومی یکی از شرکتهایی است که توانسته با عرضه گوشیهای قدرتمند و قیمت مناسب سهم زیادی از بازارهای جهانی را کسب کند. این شرکت چینی محصولات متنوعی دارد تا طیف گستردهای از نیازهای کاربران را پوشش دهد.
همچنین با پیشرفت صنعت بازی، عناوین زیادی برای گوشیهای موبایل منتشر شده و توانسته توجه بسیاری از کاربران را جلب کند؛ بنابراین تقاضا برای خرید گوشی که سخت افزار مناسبی برای اجرای بازیهای موبایلی داشته باشد، افزایش پیدا کرده است.
در این مطلب برای اینکه بتوانید انتخاب مناسبی داشته باشید به معرفی بهترین گوشیهای گیمینگ شیائومی در هر بازه قیمتی میپردازیم.
فهرست بهترین گوشیهای مناسب بازی شیائومی
شرکت شیائومی در کنار تولید گوشیهای میانرده و پرچمدار، سری گوشیهای بلک شارک را معرفی کرد تا بهصورت تخصصی روی محصولات گیمینگ تمرکز کند.
با این حال، از سال ۲۰۲۲ دیگر دستگاهی تحت سری BlackShark معرفی نکرد، ولی به این معنی نیست که نمیتوانید گوشی مناسب بازی شیائومی خریداری کنید. فهرستی که در ادامه میخوانید، بر اساس قیمت کم به زیاد مرتب شده و اگر به دنبال دستگاههای قدرتمند هستید به انتهای فهرست بروید.
ردمی 14C
در حال حاضر دستگاههای قدرتمند زیادی در بازه قیمتی ۷ میلیون تومان وجود ندارند. اما یکی از دستگاههایی که تعادل میان سختافزار و قیمت را توانسته به طور خوبی حفظ کند، ردمی ۱۴ سی است. این دستگاه اندازه نسبتا بزرگی داشته و وزن آن به ۲۰۴ گرم و ضخامت آن به ۸.۲ میلیمتر میرسد.

در بخش جلوی گوشی ردمی ۱۴ سی از یک پنل ۶.۸۸ اینچی آیپیاس السیدی استفاده شده که نرخ بروزرسانی آن تا سقف ۱۲۰ هرتز بالا میرود. روشنایی این پنل در حالت خودکار به ۶۰۰ نیت نیز میرسد که برای یک دستگاه اقتصادی، قابل قبول محسوب میشود. البته باید گفت که این پنل رزولوشن ۱۶۴۰ در ۷۲۰ پیکسلی دارد و حدود ۲۶۰ پیکسل را در هر اینچ خود جای داده که نمیتوان انتظار زیادی از آن داشت.
پردازشهای ردمی 14C به کمک تراشه مدیاتک هلیو G81 اولترا انجام میشود که فرکانس هسته مرکزی آن به ۲ گیگاهرتز هم میرسد. در کنار این تراشه از حداکثر ۸ گیگابایت رم و ۲۵۶ گیگابایت حافظه داخلی استفاده شده که به کمک کارت میکرو اسدی قابل افزایش است.
در پنل پشتی این دستگاه هم از یک سنسور ۵۰ مگاپیکسلی برای دوربین اصلی استفاده شده که کیفیت قابل قبولی دارد و میتواند ویدیوهایی را رزولوشن ۱۰۸۰ و نرخ ۳۰ فریم در ثانیه را ثبت کند. این دستگاه همچنین از جک ۳.۵ میلیمتری هدفون برخوردار است که به کاربر اجازه میدهد تا با استفاده از هدفونهای سیمی، تاخیر صدا را به حداقل برساند.
تامین انرژی Redmi 14C به کمک یک باتری ۵۱۶۰ میلیآمپری انجام میشود که به راحتی برای یک روز استفاده سنگین کافیست. البته باید گفت که این باتری میتواند به کمک آداپتور موجود در جعبه با توان ۱۸ وات شارژ شود. در کل، ردمی ۱۴ سی را میتوان یک دستگاه اقتصادی خوب دانست که نیازهای بخش عمدهای از کاربران را به خوبی رفع میکند.
پوکو M6 فورجی
یکی از بهترین دستگاههای گیمینگ شیائومی در بازه قیمتی ۱۰ میلیون تومان، پوکو ام ۶ پرو است که زمان زیادی از معرفی رسمی آن نمیگذرد. این دستگاه ابعاد نسبتا بزرگی دارد و وزن آن حدود ۲۰۵ گرم است که باعث میشود این دستگاه برای برخی افراد مناسب نباشد.
۸۵ درصد بخش جلوی گوشی پوکو M6 فورجی توسط یک پنل آیپیاس السیدی پوشانده شده که رزولوشن ۲۴۶۰ در ۱۰۸۰ پیکسلی دارد. این پنل میتواند نرخ بروزرسانی ۹۰ هرتزی و روشنایی ۵۵۰ نیتی را به کاربر ارائه دهد. البته باید گفت که برای این پنل، شیشه محافظ خاصی در نظر گرفته نشده است.

قلب تپنده این دستگاه تراشه مدیاتک هلیو G91 اولترا است که برپایه معماری ۱۲ نانومتری ساخته شده است. پردازنده گرافیکی این تراشه نسبت به گذشته بهبود پیدا کرده و در حال حاضر میتواند عماکرد بهتری را ارائه دهد. این تراشه با سقف ۸ گیگابایت رم و ۲۵۶ گیگابایت حافظه داخلی ارائه میشود و امکان افزایش آن به کمک کارت حافظه وجود دارد.
دوربین اصلی در این دستگاه رزولوشن ۱۰۸ پیکسلی دارد که برای یک دستگاه میانرده بسیار خوب محسوب میشود. البته باید اضافه کرد که این دوربین از لرزشگیر اپتیکال برخوردار نیست و فیلمبرداری با آن به رزولوشن ۱۰۸۰ و نرخ ۳۰ فریم در ثانیه محدود میشود که میتوان علت آن را ضعف پردازنده دانست.
تامین انرژی این سیستم هم به کمک یک باتری ۵۰۳۰ میلیآمپری انجام میشود که به کمک آداپتور موجود در جعبه میتواند با توان ۳۳ وات شارژ شود. برای بهبود تجربه کاربری، در این دستگاه هم امکان استفاده از هدفونهای سیمی وجود دارد اما متاسفانه سیستم اسپیکر آن از امکان پخش استریو برخوردار نیست و تنها میتواند صداها را به صورت مونو پخش کند.
ردمی نوت ۱۴ فورجی
یکی از بهترین دستگاههای میانرده موجود در بازار، ردمی نوت ۱۴ فورجی است که از مجموعه امکانات بسیار خوبی برخوردار است. فریم این دستگاه از آلومینیوم ساخته شده و صفحه نمایش آن هم با گوریلا گلس ۵ محافظت میشود. همچنین این دستگاه از گواهی IP54 برخوردار است که آن را در برابر پاشش آب و گرد و غبار مقاوم میکند.
در بخش جلوی این دستگاه از یک پنل ۶.۶۷ اینچی امولد استفاده شده که روشنایی ۱۸۰۰ نیتی دارد و نرخ بروزرسانی آن تا ۱۲۰ هرتز هم بالا میرود. همچنین این پنل ۳۹۵ پیکسل را در هر اینچ خود جای داده که رزولوشن آن را به FullHD+ میرساند. نکته جذاب این صفحه نمایش، محافظت آن با گوریلا گلس ۵ است که مقاومت خوبی در برابر ضربه برخوردار است.

این دستگاه با اندروید ۱۴ و رابط کاربری هایپر او اس عرضه شده و پردازشهای آن به کمک تراشه مدیاتک هلیو G99 اولترا انجام میشود. این تراشه برپایه معماری ۶ نانومتری ساخته شده و فرکانس هسته مرکزی آن به ۲.۲ گیگاهرتز هم میرسد. در کنار این تراشه از حداکثر ۸ گیگابایت رم و ۲۵۶ گیگابایت حافظه داخلی استفاده شده که امکان افزایش آن به کمک کارت حافظه هم وجود دارد.
در قاب پشتی گوشی ردمی نوت ۱۴ فورجی از یک سنسور ۱۰۸ مگاپیکسلی برای دوربین اصلی استفاده شده که از لرزشگیر اپتیکال برخوردار نیست. این دوربین میتواند ویدیوهایی با رزولوشن ۱۰۸۰ و نرخ ۳۰ فریم در ثانیه را ثبت کند و متاسفانه امکان ضبط با رزولوشن 4K در آن وجود ندارد.
برخلاف عموم دستگاههای اقتصادی، در این دستگاه از سیستم اسپیکر استریو استفاده شده که به کمک اسپیکر مکالمه میتواند جلوه فراگیرتری را برای کاربر ایجاد کند. در این دستگاه همچنین امکان استفاده از هدفونهای سیمی هم وجود دارد. در این دستگاه از یک باتری ۵۵۰۰ میلیآمپری استفاده شده که میتواند به راحتی انرژی مورد نیاز دستگاه را برای یک روز تامین کند. این باتری به کمک آداپتور ۳۳ واتی موجود در جعبه میتواند در ۳۰ دقیقه تا ۵۰ درصد شارژ شود.
ردمی نوت ۱۴ پرو 5G
نسخه پرو ردمی نوت ۱۴ هم یکی از دستگاههای این لیست با ارزش خرید بالا است. این دستگاه از طراحی با کیفیتی بهره میبرد که در آن، گوریلا گلس ویکتوس ۲ نقش محافظ صفحه نمایش را ایفا کرده و قاب پشتی هم با چرم مصنوعی پوشانده شده است. فریم دستگاه هم از آلومینیوم ساخته شده و کیفیت ساخت بالایی دارد.

این دستگاه ۱۹۰ گرم وزن داره و از گواهی IP68 برخوردار است و میتواند تا عمق ۱و۵ متر به مدت ۳۰ دقیقه در برابر آب و گرد و غبار مقاومت کند. در بخش جلوی این دستگاه هم از یک پنل ۶.۶۷ اینچی امولد استفاده شده که توانایی نمایش ۶۸ میلیارد رنگ را دارد. روشنایی این پنل تا ۳۰۰۰ نیت و نرخ بروزرسانی آن هم تا ۱۲۰ هرتز بالا میرود. این پنل رزولوشن ۱۲۲۰ در ۲۷۱۲ پیکسلی دارد و ۴۴۶ پیکسل را در هر اینچ خود جای داده است. این موضوع به همراه گواهی HDR10+ و دالبی ویژن میتواند وضوح تصاویر و کیفیت رنگها در این پنل را تضمین کند.
گوشی ردمی نوت ۱۴ پرو 5G با رابط کاربری هایپر او اس برپایه اندروید ۱۴ عرضه میشود و شیائومی اعلام کرده که قرار است این دستگاه را تا زمان انتشار اندروید ۱۷ پشتیبانی کند. پردازشها هم در این دستگاه به وسیله تراشه مدیاتک دیمنسیتی ۷۳۰۰ اولترا انجام میشود که برپایه معماری ۴ نانومتری ساخته شده است. سقف فرکانس ۴ هسته از این پردازنده به ۲.۵ گیگاهرتز نیز میرسد که برای یک پردازنده میانرده، عدد خوبی محسوب میشود.
این تراشه با حداکثر ۱۲ گیگابایت رم و ۵۱۲ گیگابایت حافظه داخلی ارائه میشود اما امکان افزایش آن به کمک کارت حافظه وجود ندارد. این تراشه عملکرد خوبی را در بازیها و بنچمارکها ارائه میدهد و پایداری عملکرد آن هم در مدتهای طولانی بسیار خوب است. یک باتری ۵۱۰۰ میلیآمپری انرژی این دستگاه را فراهم میکند که میتواند با توان ۴۵ وات شارژ شود که خیال کاربر را از بابت سرعت شارژ راحت میکند.
در پنل پشتی این دستگاه هم از یک سنسور ۲۰۰ مگاپیکسلی برای دوربین اصلی و یک سنسور ۸ مگاپیکسلی برای دوربین اولتراواید استفاده شده است. دوربین اصلی این دستگاه میتواند ویدیوهایی با رزولوشن 4K و نرخ ۳۰ فریم در ثانیه را ثبت کند. در بخش جلوی این دستگاه هم از یک دوربین ۲۰ مگاپیکسلی برای ثبت تصاویر و ویدیوهای سلفی استفاده شده است.
انرژی این دستگاه با یک باتری ۵۱۱۰ میلیآمپری تامین میشود که میتواند شارژدهی بسیار خوبی را به کاربر ارائه دهد. این باتری به کمک آداپتور موجود در جعبه با توان ۴۵ وات شارژ میشود که سرعت آن نسبت به سایر میانردههای این شرکت قابل قبول است. البته باید گفت که در این دستگاه امکان استفاده از شارژرهای بیسیم وجود ندارد.
شیائومی ۱۳ تی پرو
این دستگاه را به راحتی میتوان در دسته قاتلان پرچمدار تمام عیار قرار داد. شیائومی ۱۳ تی پرو از تراشه دیمنسیتی ۹۲۰۰ پلاس برخوردار است که یک پردازنده ۴ نانومتری محسوب میشود. سقف فرکانس این تراشه قدرتمند به ۳.۳۵ گیگاهرتز میرسد که که در کنار حداکثر ۱۶ گیگابایت رم و ۱ ترابایت حافظه داخلی، میتواند عملکرد خوب آن را تضمین کند.
در بخش جلوی این دستگاه از یک صفحه نمایش ۶.۶۷ اینچی امولد استفاده شده که نرخ بهروزرسانی آن تا ۱۴۴ هرتز نیز بالا میرود. این پنل توانایی نمایش رنگهای ۱۲ بیتی را دارد و روشنایی آن در بالاترین حالت تا ۲۶۰۰ نیت بالا میرود. لازم به ذکر است که این پنل علاوه بر برخورداری از گواهیهای دالبی ویژن و اچدیآر، رزولوشن ۱۲۲۰ در ۲۷۱۲ پیکسلی دارد که وضوح آن را به دستگاههای پرچمدار شبیه میکند.

در پایان هم باید گفت که برای تامین انرژی گوشی شیائومی ۱۳ تی پرو از یک باتری ۵۰۰۰ میلیآمپری استفاده شده که میتواند برای یک روز استفاده نیمه سنگین کافی باشد. نکته مهم در مورد این باتری، توان شارژ آن است که تا ۱۲۰ وات هم بالا میرود. این موضوع به دستگاه اجازه میدهد تا تنها در ۱۹ دقیقه از صفر تا صد درصد شارژ شود.
پوکو ایکس ۷ پرو
پوکو ایکس ۷ پرو که به تازگی وارد بازار شده قصد دارد تا جایگزین نسل قبلی خود باشد. اما از آنجایی که نسل قبلی این دستگاه با توجه گستردهای روبهرو شد، میتوان گفت که گوشی پوکو X7 پرو مسئولیت سنگینی دارد. برای شروع باید گفت که این دستگاه در بخش صفحه نمایش پیشرفت کرده و حالا در بخش جلوی آن از یک پنل ۶.۶۷ اینچی امولد استفاده شده که توانایی نمایش ۶۸ میلیارد رنگ را دارد.
روشنایی این پنل تا ۳۲۰۰ نیت بالا میرود که در کنار نرخ بهروزرسانی ۱۲۰ هرتزی، میتواند تجربه خوبی را به کاربران ارائه کند. لازم به ذکر است که این پنل از استانداردهای دالبی ویژن و اچدیآر ۱۰ پلاس پشتیبانی میکند که در کنار رزولوشن ۱۲۲۰ در ۲۷۱۲ به معنای وضوح بالای این پنل برای استفاده از انواع محتوای تصویری است.

انجام پردازشها در این دستگاه برعهده تراشه مدیاتک دیمنسیتی ۸۴۰۰ اولترا قرار گرفته که برپایه معماری ۴ نانومتری ساخته شده است. این تراشه با ۱۲ گیگابایت رم و حداکثر ۵۱۲ گیگابایت حافظه داخلی همراه شده که امکان افزایش آن وجود ندارد. اما باید گفت که در این دستگاه از حافظه UFS 4 استفاده شده که عموما در دستگاههای پرچمدار به چشم میخورد.
برخلاف سایر دستگاههایی که تا اینجا به آنها اشاره شد، Poco X7 Pro از باتری سیلیکون کربنی بهره میبرد که باعث شده تا حجم آن به ۶۰۰۰ میلیآمپر برسد. این موضوع شارژدهی دستگاه را بسیار بهبود میبخشد که در کنار عرضه دستگاه با یک آداپتور ۹۰ واتی میتواند خیال کاربر را از بابت شارژدهی و سرعت شارژ دستگاه راحت کند.
شیائومی ۱۴ تی پرو
شیائومی ۱۴ تی پرو یکی از بهترین قاتلان پرچمدار این شرکت به شمار میرود که مجموعه مشخصات خوبی را به کاربر ارائه میکند. این دستگاه طراحی با کیفیتی دارد و علاوه بر آلومینیومی بودن فریم، پشت و جلوی آن با شیشه پوشانده شده است. این دستگاه ۲۰۹ گرم وزن و ۸.۴ میلیمتر ضخامت دارد که آن را در دسته دستگاههای سنگین قرار میدهد. همچنین باید گفت که شیائومی برای این دستگاه گواهی IP68 را در نظر گرفته که به معنای مقاومت آن تا عمق ۲ متر در برابر آب و گرد غبار به مدت ۳۰ دقیقه است.
در بخش جلوی این دستگاه از یک صغحه نمایش ۶.۶۷ اینچی امولد استفاده شده که توانایی نمایش ۶۸ میلیارد رنگ را دارد. روشنایی این پنل تا ۴۰۰۰ نیت بالا میرود اما موضوع اصلی که آن را از سایر دستگاههای این رده متمایز میکند، نرخ بروزرسانی ۱۴۴ هرتزی آن است. البته باید گفت که این پنل از نرخ بروزرسانی متغیر برخوردار نیست و این موضوع میتواند کمی شارژدهی دستگاه را کاهش دهد.

گوشی شیائومی ۱۴ تی پرو به صورت پیشفرض با رابط کاربری هایپر او اس بر پایه اندروید ۱۴ عرضه میشود و بروزرسانیهای اندروید تا ۳ نسل برای آن منتشر خواهد شد. پردازشها در این دستگاه به کمک تراشه مدیاتک دیمنسیتی ۹۳۰۰+ انجام میشود که با معماری ۴ نانومتری ساخته شده است. سقف فرکانس هسته اصلی این تراشه ۹.۴ گیگاهرتز اعلام شده که توانایی بالای آن را نشان میدهد.
این دستگاه در بالاترین حالت با ۱۲ گیگابایت رم و ۱ ترابایت حافظه داخلی ارائه میشود که امکان افزایش آن به کمک کارت حافظه وجود ندارد. در بخش پشتی این دستگاه از دو سنسور ۵۰ مگاپیکسلی برای دوربینهای واید و تلهفوتو استفاده شده که در کنار آنها، یک دوربین ۱۲ مگاپیکسلی اولتراواید هم به چشم میخورد. باید گفت که همه دوربینهای این دستگاه توسط شرکت لایکا تنظیم شدهاند تا بتوانند رنگبندی و جزئیات بیشتری را به کاربر ارائه دهند.
دوربین اصلی و تلهفوتو این دستگاه میتوانند ویدیوهایی با رزولوشن 8K با نرخ ۳۰ فریم در ثانیه را ثبت کنند که ویژگی جذابی به شمار میرود. در بخش جلوی دستگاه هم از یک سنسور ۳۲ مگاپیکسلی برای ثبت تصاویر و ویدیوهای سلفی استفاده شده که ثبت ویدیو با آن در بالاترین حالت به 4K با نرخ ۳۰ فریم در ثانیه میرسد.
تامین انرژی این دستگاه هم به کمک یک باتری ۵۰۰۰ میلیآمپری انجام میشود که میتواند در استفادههای عادی و نیمه سنگین برای یک روز کافی باشد. نکته مهم در مورد این باتری این است که امکان شارژ آن با توان ۱۲۰ وات به کمک آداپتور موجود در جعبه وجود دارد که میتواند در ۱۹ دقیقه، این سلول را به طور کامل شارژ کند. علاوه بر این، امکان شارژ بیسیم این دستگاه با توان ۵۰ وات هم وجود دارد که شارژ کامل دستگاه به کمک آن، ۴۵ دقیقه زمان میبرد.
پوکو اف ۷ اولترا
پوکو اف ۷ اولترا قویترین نسخه از سری اف محسوب میشود که به تازگی معرفی و وارد بازار شده است. از جهاتی میتوان این دستگاه را بهترین گزینه برای گیمرها دانست زیرا قیمت آن در حد پرچمداران موجود در بازار نیست اما مشخصات سختافزاری این دستگاه به راحتی میتواند با دستگاههای گرانتر برابری کند.
حدود ۹۰ درصد فضای جلوی دستگاه توسط یک پنل امولد پر شده که توانایی نمایش ۶۸ میلیارد رنگ را داشته و روشنایی آن تا سقف ۳۲۰۰ نیت بالا میرود. این پنل همچنین از استانداردهای دالبی ویژن و HDR10+ برخوردار است و نرخ بهروزرسانی آن تا ۱۲۰ هرتز بالا میرود که تجربه روان و خوبی را برای کاربران به وجود میآورد. مثل دستگاههای پرچمدار، در این دستگاه از یک پنل با رزولوشن ۳۲۰۰ در ۱۴۴۰ پیکسلی استفاده شده که وضوح تصاویر را دو چندان میکند.

همانطور که انتظار میرفت در این دستگاه از تراشه اسنپدراگون ۸ الیت استفاده شده که قویترین پردازنده این شرکت به شمار میرود. این تراشه که برپایه معماری ۳ نانومتری ساخته شده، از ۸ هسته پردازشی برخوردار است و سقف فرکانس آن به ۴.۳۲ گیگاهرتز نیز میرسد. برای بهتر کردن عملکرد سختافزاری گوشی پوکو اف ۷ اولترا، در کنار این پردازنده از حداکثر ۱۶ گیگابایت رم و ۵۱۲ گیگابایت حافظه UFS 4.1 استفاده شده است.
تامین انرژی این سیستم هم برعهده یک باتری ۵۳۰۰ میلیآمپری قرار گرفته که نسبت به گذشته بزرگتر شده است. این باتری نیز میتواند با توان ۱۲۰ وات در کمتر از ۳۰ دقیقه به شارژ کامل برسد که خیال کاربر را از بابت شارژدهی راحت میکند. امکان شارژ بیسیم با توان ۵۰ وات نیز در این دستگاه وجود دارد.
شیائومی ۱۵ پرو
اگر به دنبال بهترین و جدیدترین پرچمدار شیائومی هستید که توانایی انجام هرکاری را داشته باشد، میتوانید به سراغ گوشی شیائومی ۱۵ پرو بروید. این دستگاه که مدت زیادی از معرفی آن نمیگذرد، بهترین و جدیدترین پرچمدار شیائومی است و این موضوع به وضوح در طراحی آن دیده میشود.
پشت و جلوی این دستگاه از شیشه ساخته شده و به وسیله محافظ اختصاصی شیائومی محافظت میشود که طبق اعلام این شرکت، مقاومت بیشتری نسبت به سایر رقبا دارد. فریم دستگاه هم از آلومینیوم ساخته شده که میتواند به خوبی حس کیفیت را به کاربر منتقل کند. این دستگاه ۲۱۳ گرم وزن و ۸.۴ میلیمتر ضخامت دارد که آن را در دسته دستگاههای سنگین قرار میدهد.

حدود ۹۰ درصد بخش جلوی این دستگاه را یک صفحه نمایش ۶.۷۳ اینچی LTPO AMOLED پر کرده که نرخ بروزرسانی آن تا ۱۲۰ هرتز و روشنایی آن تا ۳۲۰۰ نیت بالا میرود. این پنل از انواع استانداردهای تصویر پشتیبانی میکند و تراکم ۵۲۲ پیکسل در هر اینچ آن، خیال کاربر را از بابت وضوح و کیفیت محتوا راحت میکند.
این دستگاه به صورت پیشفرض با رابط کاربری هایپراواس ۲ برپایه اندروید ۱۵ عرضه میشود که ویژگیهای هوش مصنوعی زیادی را در خود جای داده است. پیشبینی میشود که شیائومی این دستگاه را تا حداقل ۴ نسل از بروزرسانیهای اساسی اندروید پشتیبانی کند.
قلب تپنده گوشی شیائومی ۱۵ پرو، اسنپدراگون ۸ الیت است که با اختلاف، قویترین پردازنده این شرکت به شمار میرود. این تراشه که برپایه معماری ۳ نانومتری ساخته شده، حدود ۳۰ درصد عملکرد بهتری را در همه بخشها نسبت به نسل قبلی خود ارائه میدهد. هسته مرکزی این پردازنده میتواند به فرکانس ۴.۳۲ گیگاهرتز دست پیدا کند که در دنیای موبایل، اتفاقی نادر به شمار میرود.
در کنار این تراشه از حداکثر ۱۶ گیگابایت رم و ۱ ترابایت حافظه UFS 4 استفاده شده که سرعت بسیار بالایی را به کاربر ارائه میدهد. این سختافزار برای اجرای تمامی بازیهای سنگین مناسب است و هیچ کندی یا مشکلی در آن به چشم نمیخورد.
در پنل پشتی این دستگاه از سه سنسور ۵۰ مگاپیکسلی با لنزهای واید، اولتراواید و تله فوتو استفاده شده که کیفیت تصاویر ثبت شده در هر فاصله کانونی را تضمین میکنند. دوربینهای این دستگاه همچنین میتوانند با رزولوشن 8K و نرخ ۳۰ فریم در ثانیه به ضبط ویدیو بپردازند.
تامین انرژی این سیستم قدرتمند هم به کمک یک باتری ۶۱۰۰ میلیآمپری سیلیکون کربنی انجام میشود که ظرفیت آن با اختلاف از سایر پرچمداران بازار بیشتر است. این باتری میتواند به صورت سیمی با توان ۹۰ وات و به صورت بیسیم با توان ۵۰ وات شارژ شود که مدت زمان شارژ کامل آن را به کمتر از یک ساعت میرساند.
سوالات متداول
آیا گوشیهای گیمینگ شیائومی ارزش خرید دارند؟
بله، گوشیهای گیمینگ شیائومی به دلیل سختافزار قدرتمند، نمایشگر با نرخ نوسازی بالا و قیمت رقابتی ارزش خرید بالایی دارند. سری Black Shark و مدلهای پرچمدار از سری Redmi و POCO گزینههای عالی برای گیمرها هستند. اگر به دنبال عملکرد بالا با قیمت مناسب هستید، شیائومی یکی از بهترین انتخابهاست.
آیا گوشیهای گیمینگ شیائومی بیش از حد داغ میشوند؟
بعضی از مدلهای شیائومی به دلیل سختافزار قدرتمند هنگام اجرای بازیهای سنگین داغ میشوند، اما سیستمهای خنککننده در گوشیهای این برند به کاهش حرارت کمک میکنند. همچنین استفاده از تنظیمات گرافیکی بهینه و تهویه مناسب هنگام بازی به کنترل دما کمک میکند.
کدام گوشی گیمینگ شیائومی برای بازی Call of Duty مناسبتر است؟
مدلهایی که از تراشههای قدرتمند اسنپدراگون و مدیاتک بهره میبرند، برای بازیهای رقابتی ایدهآل هستند. این گوشیها دارای نمایشگر با نرخ نوسازی بالا (۱۲۰ تا ۱۴۴ هرتز)، سیستمهای خنککننده قوی و نرخ پاسخدهی لمسی سریع هستند که تجربه بازی روان و بدون لگ را تضمین میکنند.
سخن آخر
در این مطلب به معرفی بهترین گوشیهای گیمینگ شیائومی در بازههای قیمتی پرداختیم تا بتوانید متناسب با بودجه خود دستگاه مدنظرتان را خریداری کنید. بهنظر شما کدام گوشی شیائومی برای بازی کردن مناسب است.
برچسبها: