راهنمای خرید بهترین گوشی موبایل تا ۲۵ میلیون تومان
بهترین گوشی موبایل تا ۲۵ میلیون تومان چیست؟
در این مقاله بهطور کامل به معرفی دستگاههایی در بازه ۲۰ تا ۲۵ میلیون تومان میپردازیم که ارزش خرید بسیار بالایی دارند. همچنین باید بگوییم که راهنمای خرید گوشی موبایل تا ۲۵ میلیون تومان بر اساس دستگاههای موجود در بازار در تیر ماه ۱۴۰۴ بهروزرسانی شده است.
امروزه انتخاب گوشی موبایل به امری سخت تبدیل شده است؛ چرا که هر ماه شاهد تغییرات قیمتی و عرضه مدلهای جدید در بازار هستیم. همچنین شما میتوانید برای مشاهده قیمت روز گوشی موبایل به صفحه اصلی جیاسام مراجعه کنید.
گوشیهایی که در بازه ۲۰ تا ۲۵ میلیون تومان قرار میگیرند، از نظر دوربین، سخت افزار، باتری و صفحه نمایش عملکرد بسیار خوبی دارند.
همچنین باید اشاره کنیم که این فهرست بر اساس کاربریهای مختلف مرتب شده تا بتوانید متناسب با نیازهای خود انتخاب مناسبی داشته باشید.
فهرست بهترین گوشیهای موبایل تا ۲۵ میلیون تومان
گوشیهایی که در بازه قیمتی ۲۰ تا ۲۵ میلیون تومان قرار میگیرند، اغلب از برندها ممتازی نظیر سامسونگ، گوگل و شیائومی هستند.
بد نیست بگوییم که در این بازه حق انتخاب میان گوشیهای میانرده پرمیوم و شبه پرچمدار خواهید داشت. در ادامه به معرفی فهرست بهترین گوشیهای موبایلی که تا ۲۵ میلیون تومان میتوانید خریداری کنید، خواهیم پرداخت.
اگر به دنبال گوشی با باتری بزرگ هستید؛ آنر X9c اسمارت
امروزه، اغلب گوشیهای میانرده از باتریهای بزرگی برخوردارند که به راحتی میتواند شارژدهی ۱ روزه را به کاربران ارائه کند اما با خرید آنر X9c اسمارت میتوانید از یک باتری ۵۸۰۰ میلیآمپری برخوردار شوید که شارژدهی آن به ۲ روز نیز میرسد.

در بخش نمایشگر آنر ایکس ۹ سی اسمارت از یک پنل ۶.۸ اینچی TFT السیدی بهره برده که روشنایی آن به ۸۵۰ نیت میرسد. این پنل همچنین از نرخ بروزرسانی ۱۲۰ هرتزی بهره برده و رزولوشن آن، ۱۰۸۰ در ۲۴۱۲ پیکسل اعلام شده که برای یک دستگاه میانرده خوب است.
انجام پردازشها در این دستگاه برعهده تراشه مدیاتک دیمنسیتی ۷۰۲۵ قرار گرفته که برپایه معماری ۶ نانومتری ساخته شده است. این تراشه با ۸ یا ۱۲ گیگابایت رم و ۲۵۶ گیگابایت حافظه داخلی همراه شده که امکان افزایش آن به کمک کارت حافظه وجود ندارد.
در ماژول دوربین این دستگاه از یک سنسور ۱۰۸ مگاپیکسلی برای دوربین اصلی به همراه یک سنسور ۵ مگاپیکسلی برای دوربین اولتراواید استفاده شده است. دوربین اصلی میتواند تصاویر با کیفیتی را ثبت کند اما برخوردار نبودن آن از لرزشگیر اپتیکال، تواناییهای سنسور را کمی محدودتر میکند.
برای تامین انرژی این سیستم از یک باتری ۵۸۰۰ میلیآمپری استفاده شده که میتواند به راحتی انرژی مورد نیاز دستگاه برای ۲ روز استفاده عادی را تامین کند. این باتری به کمک آداپتور ارائه شده در جعبه میتواند با توان ۳۵ وات شارژ شود که سرعت قابل قبولی را ارائه میکند.
اگر به دنبال یک میانرده همه فن حریف هستید؛ ردمی نوت ۱۴ پرو
ردمی نوت ۱۴ پرو ۴ جی یکی از دستگاههای تازه وارد به بازار است که مشخصات جذابی را نسبت به رقبای خود ارائه میدهد. در ابتدا باید گفت که طراحی این دستگاه حس خوبی را به کاربر منتقل میکند زیرا فریم آن از آلومینیوم ساخته شده و از پوشش گوریلا گلس ویکتوس ۲ هم برای صفحه نمایش استفاده شده است. گواهی IP64 هم برای این دستگاه در نظر گرفته شده که به معنای مقاومت آن در برابر آب و گرد و غبار است.
حدود ۸۹ درصد بخش جلوی این دستگاه توسط یک صفحه نمایش امولد ۶.۶۷ اینچی پر شده که رزولوشن فول اچ دی و توانایی نمایش ۱ میلیارد رنگ را دارد. این پنل میتواند سقف روشنایی ۱۸۰۰ نیتی را به کاربر ارائه داده و نرخ بروزرسانی آن نیز تا ۱۲۰ هرتز بالا میرود.

برای انجام پردازشها در این دستگاه از تراشه مدیاتک هلیو G100 اولترا استفاده شده که سقف فرکانس آن به ۲.۲ گیگاهرتز میرسد. این تراشه ۶ نانومتری میتواند عملکرد خوب و روانی را در استفاده روزمره یا حتی بازیهای نیمهسنگین ارائه دهد. در کنار آن هم از حداکثر ۱۲ گیگابایت رم و ۵۱۲ گیگابایت حافظه داخلی استفاده شده که امکان افزایش آن به کمک کارت حافظه وجود دارد.
در قاب پشتی دستگاه از سه دوربین استفاده شده که مهمترین آنها، دوربین اصلی ۲۰۰ مگاپیکسلی است. این دوربین میتواند تصاویر خوبی را ثبت کند اما متاسفانه توانایی ضبط ویدیو آن به رزولوشن ۱۰۸۰ محدود شده است. برای ثبت تصاویر و ویدیو سلفی هم یک دوربین ۳۲ مگاپیکسلی در نظر گرفته شده است.
برای تامین انرژی این دستگاه از یک باتری ۵۵۰۰ میلیآمپری استفاده شده که حجم مناسبی دارد. شارژ این باتری به کمک آداپتور موجود در جعبه با توان ۴۵ وات ممکن است که میتوان آن را خوب دانست.
اگر به دنبال گوشی با طراحی خاص هستید؛ داریا باند ۲
داریا باند ۲ در حقیقت جدیدترین دستگاه پرچمدار از این شرکت به شمار میرود که ایرادات نسل پیشین خود را برطرف کرده و با مشخصات جذابی وارد بازار شده است.

بدنه داریا باند ۲ از مواد با کیفیتی ساخته شده و حس یک گوشی پرچمدار را منتقل میکند. فریم از آلومینیوم ساخته شده و صفحه نمایش هم به کمک گوریلا گلس ۵ محافظت میشود. همچنین گواهی IP64 هم برای آن در نظر گرفته شده که به معنای مقاومت کامل باند ۲ در برابر گرد و خاک و پاشش قطرات آب است.
در بخش جلوی باند ۲ از یک پنل ۶.۶۷ اینچی امولد استفاده شده که نرخ بروزرسانی ۱۲۰ هرتزی و رزولوشن ۲۷۱۲ در ۱۲۲۰ را به کاربر ارائه میدهند. البته باید گفت که نرخ بروزرسانی این نمایشگر تطبیقپذیر نیست و نرمافزار تلاش میکند تا آن را کنترل کند. روشنایی این صفحه نمایش تا سقف ۲۴۰۰ نیت بالا میرود که استفاده از دستگاه در محیطهای پرنور را بسیار آسان میکند.
پردازشها در داریا Bond 2 به وسیله تراشه مدیاتک دیمنسیتی ۸۳۵۰ انجام میشود که معماری ۴ نانومتری آن، موجب کاهش مصرف انرژی میشود. این تراشه از ۸ هسته پردازشی برخوردار است و سقف فرکانس آن نیز به ۳.۳۵ گیگاهرتز میرسد. در کنار این تراشه از ۱۲ گیگابایت رم و ۵۱۲ گیگابایت حافظه UFS 4 استفاده شده که میتواند سرعت بالایی را ارائه کند.
در ماژول کپسولی شکل دوربین از یک سنسور ۵۰ مگاپیکسلی برای دوربین اصلی و دو سنسور ۸ مگاپیکسلی برای دوربینهای واید و اولتراواید استفاده شده که مجموعه کاملی از فاصلههای کانونی را در اختیار کاربر میگذارند. دوربین اصلی داریا باند ۲ از لرزشگیر اپتیکال برخوردار است و میتواند ویدیوهایی با رزولوشن 4K و نرخ ۶۰ فریم در ثانیه را ثبت کند که سطح جزئیات در آنها خوب است.
این دستگاه هم مثل عموم رقبای خود به باتری ۵۰۰۰ میلیآمپری مجهز شده که امکان شارژ سریع آن با توان ۶۶ وات وجود دارد. همچنین باید گفت که امکان شارژ بیسیم باند ۲ با توان ۱۵ وات نیز وجود دارد.
اگر همه ویژگیها را با هم میخواهید؛ گلکسی A35
سامسونگ گلکسی ای ۳۵ یکی از میانردههای عرضه شده در سال گذشته است که همچنان ارزش خرید خود را حفظ کردده است. این دستگاه با بدنه پلاستیکی عرضه میشود که روی صفحه نمایش آن با گوریلا گلس ویکتوس پلاس پوشانده شده است. باید اضافه کرد که این دستگاه از گواهی IP67 برخوردار است که به معنای مقاومت آن در برابر آب تا عمق ۱ متر به مدت ۳۰ دقیقه است.
در بخش صفحه نمایش این دستگاه از یک پنل ۶.۶ اینچی سوپر امولد استفاده شده که روشنایی آن به ۱۰۰۰ نیت و نرخ بروزرسانی آن به ۱۲۰ هرتز میرسد. پردازشها در این دستگاه به کمک تراشه اگزینوس ۱۳۸۰ انجام می شود که برپایه معماری ۵ نانومتری ساخته شده و سقف فرکانس آن به ۲.۴ گیگاهرتز میرسد.

این تراشه با حداکثر ۱۲ گیگابایت رم و ۲۵۶ گیگابایت حافظه داخلی همراه شده که امکان افزایش آن به کمک کارت حافظه وجود دارد. در قاب پشتی این دستگاه از ۳ دوربین استفاده شده که شامل دوربین اصلی ۵۰ مگاپیکسلی، دوربین اولتراواید ۸ مگاپیکسلی و دوربین ماکرو ۲ مگاپیکسلی میشود. دوربین اصلی در این دستگاه توانایی ثبت ویدیو با رزولوشن 4K را نیز دارد.
تامین انرژی سیستم هم توسط یک باتری ۵۰۰۰ میلیآمپری انجام میشود که برای یک روز استفاده عادی، شارژدهی خوبی دارد. در صورت خریداری آداپتور مناسب به صورت جداگانه، این باتری با توان ۲۵ وات شارژ خواهد شد که در برابر برخی رقبا، کم به نظر میرسد.
سخن آخر
در راهنمای خرید گوشی تا ۲۵ میلیون تومان به معرفی بهترین گوشیهایی که میتوانید در بازه ۲۰ تا ۲۵ میلیون تومان خریداری کنید، پرداختیم. گوشیهایی که بهدلیل سخت افزار مناسب، صفحه نمایش باکیفیت، دوربینهای توانمند و کیفیت ساخت بالا میتوانند اکثر نیازهای کاربران را برطرف کنند. بهنظر شما بهترین گوشی بازار در این رنج قیمتی چیست؟
پرسشهای متداول
بهترین گوشی تا ۲۵ میلیون تومان از نظر شارژدهی؟
اگر به دنبال شارژدهی خوب دستگاه هستید، آنر ایکس ۹ سی یکی از بهترین گزینههای موجود به شمار میرود. این دستگاه به لطف برخورداری از یک باتری ۵۸۰۰ میلیآمپری میتواند انرژی مورد نیاز برای دو روز استفاده عادی را به راحتی تامین کند.
تا ۲۵ میلیون تومان بهترین گوشی برای عکاسی چیست؟
گوشی ردمی نوت ۱۴ پرو از دوربین اصلی ۲۰۰ مگاپیکسلی و دوربین اولتراواید ۸ مگاپیکسلی بهره میبرد. عکسهای گرفته شده با این دوربین به علت برخورداری از رزولوشن بالا، کیفیت و وضوح خوبی را ارائه میدهند.
بهترین گوشی تا ۲۵ میلیون تومان چیست؟
نمیتوان به این سوال با قطعیت پاسخ داد زیرا اولویتهای کاربران برای خرید تلفن همراه متفاوت است. اما بدون شک یکی از بهترین دستگاهها در این بازه قیمتی، گلکسی A35 است که در تمامی بخشها عملکرد خوبی را ارائه میدهد و میتواند برای کاربران عادی یکی از بهترین گزینههای موجود باشد.