به گزارش The Information، هدست واقعیت ترکیبی اپل دارای یک صفحه کلید فیزیکی برای تغییر به نمای دنیای واقعی، یک بسته باتری نصب شده روی کمر، موتورهای کوچک برای تنظیم خودکار لنزهای آن و موارد دیگر خواهد بود.
گزارش مذکور طیف وسیعی از ویژگیهای خاص را نشان میدهد که پیشتر در مورد آنها نشنیده بودیم و در زیر آنها را مرور میکنیم:
گفته شده که هدفونهای بلوتوثی شخص ثالث به خوبی با این هدست کار نخواهند کرد و از تاخیر بیش از حد رنج میبرند و جک ۳٫۵ میلیمتری صدا نیز در این دستگاه وجود نخواهد داشت. از طرفی خود اپل بر روی ساخت مدلهای جدید و آینده ایرپادز با تاخیر کم در هنگام متصل شدن با هدست تمرکز کرده است. هدست واقعیت ترکیبی اپل و ایرپادز پرو نسل دوم، هردو از تراشه H2 بهره میبرند که طبق گزارشها در صورت متصل شدن به هم تاخیر بسیار کمی خواهند داشت. اپل همچنین در نظر دارد که استفاده از ایرپادز را اجباری کند تا از حریم خصوصی افراد بیشتر محافظت شود.
نمونههای اولیه این هدست از باتریهای خارجی بزرگی استفاده میکردند که برای ابزارهای برقی که به کمر کاربر بسته میشدند، قبل از اینکه اپل باتری را مانند متا کوئست پرو به طور مستقیم در هدبند ادغام کند، استفاده میکرد. طبق گزارشها از سال ۲۰۲۲ اپل منبع تغذیه را به یک بسته باتری که قرار بود روی کمر کاربر ببندد، تغییر داده است که از طریق یک کابل به هدبند متصل میشود، طرحی که توسط مدیر طراحی سابق این شرکت، جانی آیو نیز حمایت شده بود.
در حالی که زمانی شایعه شده بود که هدبند هدست واقعیت ترکیبی اپل به مانند بندهای اپل واچ این شرکت قابل تعویض خواهد بود، حال در گزارش امروز این موضوع تکذیب شده، زیرا به نظر میرسد مهندسان اپل با چالشهای فنی در این خصوص مواجه بودهاند زیرا که هدبند این دستگاه به عنوان مجرای برق برای هدست عمل میکند.
گفته میشود که اپل طرفدار ردیابی دست و تشخیص صدا برای کنترل هدست است و آزمایشهای متعددی را برای رسیدن به این اهداف انجام داده است.
انتظار نمیرود که این هدست با یک کنترلر مخصوص بازی همراه باشد و ظاهرا اپل زیاد روی بازی برای دستگاه تمرکز نکرده است. همانطور که گفته شد، این شرکت برنامههایی دارد تا به «Unity» اجازه دهداولین شریک خود باشد که تجربیات کامل واقعیت مجازی را در این هدست از طریق موتور بازی خود ارایه دهد.
اپل بر روی ویدیو کنفرانس در این دستگاه تمرکز زیادی کرده است، با آواتارهای دیجیتالی که هنگام تقلید حالات صورت و حرکات بدن کاربر از دقت بالایی برخوردار هستند؛ همچنین نرم افزاری را ساخته است که به کاربران اجازه میدهد تا فعالیتهایی مانند کشیدن برنامه نقشهها از روی صفحه مک و استفاده از آن برای نمایش مدل سه بعدی یک شهر بر روی میز را انجام دهند و البته منابع آموزشی را هم برای دستگاه اختصاص داده است.
در این گزارش ویژگیهای دیگری هم ذکر شده است که در اطلاعات افشا شده توسط منابعی مانند بلومبرگ، Nikkei Asia و دیجی تایمز هم آنها را دیده بودیم:
در آخر این گزارش ادعا کرده که پگاترون یکی از تامین کنندههای اپل، هزاران واحد نمونه اولیه از این هدست را سال گذشته در تاسیساتی در نزدیکی شانگهای چین مونتاژ کرده است که پس از آن مراحل مختلف نمونه سازی و ورود به تست اعتبار سنجی مهندسی را گذرانده است. همچنین در گزارش آمده که هدست واقعیت ترکیبی اپل در ابتدا قرار بوده در سال ۲۰۲۲ عرضه شود، که به تعویق افتاده است.
علاوه بر این طبق گفته چهار نفر از افراد مطلع که با The Information صحبت کردهاند، ظاهرا اپل در مورد قیمت هدست، به جمع بندی حدود ۳۰۰۰ دلار و بیشتر رسیده است، که بسته به پیکربندی آن متفاوت خواهد بود.