میت ۴۰ پرو گلکسی نوت ۲۰ اولترا را خجالت زده کرد
هوای در اواسط سال ۲۰۱۰ با پرچمداران برتر خود سعی داشت تا به سلطهی اپل و سامسونگ پایان دهد تا به سرمدار این حوزه بدل شود. در سال ۲۰۲۰ اما هواوی با میت ۴۰ پرو که گل سرسبد محصولات این شرکت به حساب میآید، اندروید را چندان به خود نزدیک نمیبیند.
هواوی این هفته از میت ۴۰ پرو رونمایی کرد و سختافزار آن به مانند همیشه چشمگیر است. طبق بررسیهای اولیهای که از این گوشی صورت گرفته باید به آن لقب بهترین دوربین گوشیهای هوشمند را اعطا کرد. اماقدرت این گوشی فقط به دوربین محدود نمیشود بلکه هواوی در زمینههای دیگر نیز نوآوری را سرلوحهی کارخود قرار داده است. در حالی که همچنان کاهش خدمات گوگل به هواوی ادامه دارد و کاربران مدام این سوال را میپرسند که چرا تلفنهای اندرویدی بهتر نمیشود. در حالی که این روزها به خاطر تحریمهای گوگل کمتر میشود گوشیهای این شرکت را ب کسی توصیه کرد اما این شرکت همچنان در حال بهبود خدمات و برنامههای HMS است.

با این وجود به نظر میرسد که این اقدام بیفایده است چراکه هواوی به واسطهی تحریمها در تولید تراشههای کایرین به مشکل برخورده و تولید کنندگان برجستهی تراشه همانند TSMC و سامسونگ نیز از تولید تراشه برای هواوی منع شدهاند. اکنون به نظر میرسد گزینههای کمی در دسترس قرار دارد و باعث میشود تا کاربران به شکل ناامیدانهای به پرچمدار جدید هواوی خیره شوند.

با تمام مشکلات بوجود آمده، پرچمدار کنونی در مقابل برترینهای اندروید همچون سامسونگ، وان پلاس و اوپو قرار میگیرد. هواوی با قرار دادن میت ۴۰ پرو، آنها را کاملا شرمنده و نگران میکند. تلفنهای هواوی در زمینهی دوربین از بهترینها محسوب میشوند، موضوعی که در بررسی میت ۳۰ پرو کاملا مشخص بود و تصاویر باکیفیت همگی گویای همهچیز بودند و اکنون Mate 40 Pro لایق لقب «پیشرو در دوربین» است. با پیشرفتهای Mate 40 Pro در زمینهی ورزشی انتظار میرود که یک بار دیگر پیشرو باشد و باترکیب سنسورهای موجود در این گوشی به نظر میرسد که این اتفاق خواهد افتاد. فرای دوربین بینظیر هواوی میت ۴۰ پرو، غول فناوری چینی نوآوری را در جای جای گوشی جدید خود قرار داده است. این گوشی از اولین تراشهی ۵ نانومتری در دنیای اندروید بهره میبرد. البته قبل از هواوی اپل با معرفی A14 استارت تراشههای ۵ نانومتری را زده بود اما هواوی اولین در دنیای اندروید است. اما این گوشی چینی از اولین تراشه و مودم یکپارچهی 5G بهره میبرد، کاری که حتی اپل نیز از پس آن برنیامد و از مودم اختصاصی در گوشیهای خود استفاده کرد.

در حالی که نوآوری در پردازنده توجه مصرف کنندگان را جلب نمیکند، اما نکتهای که بسیاری از تولید کنندگان علاقهمند به تبلیغ آن هستند، فناوری شارژ سریع آنهاست. وان پلاس 8T که به تازگی رونمایی شده، از ultra fast Warp Charge شصت وپنج واتی برای گوشی جدید خود پردهبرداری کرد. اما برای شارژ بیسیم باید شارژر بیسیم ۳۰ واتی را استفاده کرد. هواوی میت ۴۰ پرو از شارژ سریع ۶۶ واتی و شارژ بیسیم خیره کنندهی ۵۰ واتی پشتیبانی میکند. در حالی که ۶۶ وات بسیار ناچیز از وان پلاس بیشتر است اما شارژ بیسیم به معنای واقعی بینظیر است.
در نهایت گفتنی است که هواوی از اکثر تولید کنندگان اندرویدی یک سال جلوتر است و نوآوریها و فناوریهای آن قطعا باعث پیشرفت دنیای فناوری و اندروید خواهد شد.