همانطور که متوجه شدهاید هفته گذشته تلگرام در آپدیت جدیدش امکان برقراری تماس صوتی را برای کاربران اروپایی خود فراهم کرد. تلگرام اعلام کرد که این ویژگی بهزودی در دسترس باقی کاربران در کشورهای دیگر نیز قرار میگیرد اما ظاهرا عرضه آن برای کاربران ایرانی وابسته به چراغ سبز وزارت ارتباطات و فناوری اطلاعات است.

محمود واعظی روز دوشنبه در گفتگو با خبرنگار اقتصادی ایرنا گفت: مسئولان تلگرام چندی پیش موضوع راهاندازی تماس صوتی رایگان برای کاربران ایرانی را با ما در میان گذاشته بودند که این امر منوط به بررسی اثرات آن بر روی فعالیت اپراتورهای داخلی شد.
وی افزود: در حال حاضر کمیته ای برای بررسی اثرات رایگان بودن تماس صوتی شبکه اجتماعی تلگرام بر روی اپراتورهای داخلی تشکیل شده است و قرار است این کمیته اثرات راه اندازی تلگرام صوتی را برروی اپراتورهای داخلی مشخص کند.
تلگرام این روزها محبوبترین اپلیکیشن پیامرسان بین ایرانیان بهشمار میرود تاجایی که ایرانیان بالاترین درصد کاربران تلگرام در سراسر دنیا را تشکیل میدهند. توسعه اینترنت پرسرعت روی موبایل در ایران و گستردگی تلگرام بین کاربران ایرانی باعث شده اپراتورهای موبایل نسبت به دسترسی تماس صوتی رایگان روی بستر اینترنت ابراز نگرانی کنند. با این تفاسیر مشخص نیست که آیا تلگرام موفق میشود قابلیت جدیدش را در اختیار کاربران ایرانی قرار دهد یا خیر.

نظرات(10)
علیرضا
ایرانسل یا همراه اول بیان هزینه ی بسته هاشو بیارن پایین تا زیاد بسته بخریم تا تامین شه
به هر کشوری نشون بدی اینو به ادم پناهندگی میده:
25 مگ اینترنت یک روزه 600 تومن مسخره بازیه
در ضمن وایبر و واتس اپ و ایمو تماس رایگان دارن چرا اونارو فیلتر نمیکنن
منتقد
آرش
ناشناس
جلیل
كیان مهر
k
kh
هزينه از شارژ سيمكارت كسر يا
به قبوض اضافه ميشه تحت
عناويني كلاهبرداري انجام ميدن نمونش عدم رفع پيامك
تبليغاتي مخصوصا در سيمكارتهاي اعتباري وايبر رو هم فيلتر كردن چون تماسها رايگان بود،آپديت٣.١٨.١تلگرام
براي آفريقا و آمريكا عرضه شد
اي كاش همه به خودشون بيان
محمدرضا
حمیدرضا
ولی اگه این کارو کنن صدای مردم بدجوری در میاد
چون بیشترین کابرای تلگرام ایرانی هستن
برا همین به احتمال زیاد سعی میکنن باز هزینه ی اینترنت رو زیاد کنن