GSM-logo
خانهاخبار
شیائومی 17 اولترا با سیستم دوربین بهبودیافته به زودی عرضه می‌شود

شیائومی 17 اولترا با سیستم دوربین بهبودیافته به زودی عرضه می‌شود

به نظر می‌رسد پرچمدار بعدی شیائومی به جای چهار دوربین، با سه سنسور عرضه خواهد شد.

۱۱ آذر ۱۴۰۴

تبلیغات

home_header

منابع خبری ادعا کرده‌اند که شیائومی در ماه جاری میلادی (دسامبر ۲۰۲۵ / آذر تا دی ۱۴۰۴) از پرچمدار پرمیوم خود موسوم به Xiaomi 17 Ultra رونمایی خواهد کرد. گوشی ۱۷ اولترا مدل نسل جدید سری شیائومی ۱۷ است که در کنار نسخه‌های استاندارد و پرو قرار می‌گیرد.

حالا به تازگی افشاگری موسوم به Smart Pikachu با انتشار پستی در شبکه اجتماعی چینی Weibo اعلام کرده که شیائومی ۱۷ اولترا با سیستم دوربین بهبودیافته همراه خواهد شد. ظاهراً لنزهای این گوشی از پوشش جدید برند لایکا بهره خواهند برد که سبب افزایش کیفیت تصاویر می‌شود.

شیائومی ۱۵ اولترا

طبق اطلاعات موجود، گوشی شیائومی از یک پوشش جدید برخوردار خواهد شد که باعث افزایش جذب نور می‌شود و در عین حال، از بروز مشکل تاری تصویر و لکه‌ جلوگیری می‌کند. از سوی دیگر، به لطف این پوشش جدید، دقت سنسور در ثبت رنگ‌ها را افزایش پیدا خواهد کرد.

افزون‌بر لایه جدید دوربین‌ها، شیائومی تغییراتی را در تعداد سنسورها اعمال می‌کند. در این رابطه، گزارش شده پرچمدار برند چینی برخلاف نسل قبلی که از چهار دوربین بهره می‌برد، با دوربین سه‌گانه روانه بازار خواهد شد. 

شایعه شده شیائومی ۱۷ اولترا به دوربین اصلی ۵۰ مگاپیکسلی، سنسور تله‌فوتو پریسکوپی ۲۰۰ مگاپیکسلی و لنز فوق‌عریض ۵۰ مگاپیکسلی مجهز خواهد شد. 

گوشی شیائومی ۱۵ اولترا

قلب تپنده گوشی شیائومی تراشه اسنپدراگون ۸ الیت نسل ۵ خواهد بود که برای پردازش قابلیت‌های تصویربرداری پیشرفته این دستگاه به کار خواهد رفت. به علاوه، گزارش شده ظرفیت باتری این دستگاه بین ۶۰۰۰ تا ۷۰۰۰ میلی‌آمپرساعت خواهد بود که بهبود قابل‌توجهی برای گوشی موردبحث محسوب می‌شود.

گفته می‌شود شیائومی ۱۷ اولترا از طراحی تخت برای نمایشگر خود برخوردار خواهد شد و حسگر اثرانگشت اولتراسونیک زیر نمایشگر را به همراه خواهد داشت. از دیگر ویژگی‌های گوشی شیائومی می‌توان کیفیت ساخت بالا و قابلیت اتصال ماهواره‌ای را نام برد. 

برچسب‌ها:

home_header
شیائومی 17 اولترا با سیستم دوربین بهبودیافته به زودی عرضه می‌شود