GSM-logo
خانهاخبار
ردمی نوت 15R با باتری ۷۰۰۰ میلی‌آمپری و تراشه کوالکام معرفی شد

ردمی نوت 15R با باتری ۷۰۰۰ میلی‌آمپری و تراشه کوالکام معرفی شد

میان‌رده جدید شیائومی به عنوان نسخه ری‌برند‌شده گوشی ردمی ۱۵ (مدل 5G) روانه بازار می‌شود.

۰۳ شهریور ۱۴۰۴

تبلیغات

home_header

شیائومی به تازگی از یک گوشی جدید برای بازار چین رونمایی کرده که Redmi Note 15R نام دارد. برخلاف نسخه استاندارد، مدل جدید سری نوت ۱۵ از باتری حجیمی پشتیبانی می‌کند که به آن اجازه می‌دهد همراه با فناوری شارژ معکوس، در نقش یک پاوربانک ظاهر شود و دیگر گوشی‌ها را شارژ کند. 

طبق اعلام رسمی، ردمی نوت 15R به نمایشگر ۶٫۹ اینچی ال‌سی‌دی مجهز است که از رزولوشن تصویر فول اچ‌دی پلاس و نرخ نوسازی ۱۴۴ هرتزی پشتیبانی می‌کند. به علاوه، پنل میان‌رده از روشنایی ۸۵۰ نیتی و نرخ نمونه‌برداری لمسی ۲۸۸ هرتزی نیز بهره می‌برد. 

ردمی نوت 15R

قلب تپنده نوت 15R تراشه ۶ نانومتری اسنپدراگون 6s نسل سه است که از سرعت حداکثری ۲٫۳ گیگاهرتزی پشتیبانی می‌کند و همچنین همراه با حافظه رم LPDDR4x و حافظه داخلی UFS 2.2 به پردازش اطلاعات می‌پردازد. 

به لطف گواهی IP64، گوشی شیائومی در برابر آب و گردوغبار مقاوم است. از سوی دیگر، این دستگاه از ضخامت ۸٫۴ میلی‌متری و وزن ۲۱۷ گرمی بهره می‌برد. برای تصویربرداری، کاربران دوربین اصلی ۵۰ مگاپیکسلی و دوربین سلفی ۸ مگاپیکسلی را در اختیار دارند. 

مهم‌ترین ویژگی ردمی نوت 15R باتری سیلیکون‌کربن ۷۰۰۰ میلی‌آمپرساعتی این دستگاه است که براساس ادعای شیائومی، سلامت آن پس از چهار سال استفاده نیز حفظ خواهد شد. ناگفته نماند که باتری گوشی موردبحث از شارژ ۳۳ واتی باسیم و شارژ معکوس ۱۸ واتی پشتیبانی می‌کند. 

گوشی ردمی نوت 15R

شایان ذکر است که گوشی نوت 15R با رابط کاربری HyperOS 2.0 (مبتنی‌بر اندروید ۱۵)‌ به فروش می‌رسد. از دیگر ویژگی‌های این محصول می‌توان وای‌فای ۵، بلوتوث نسخه ۵٫۱، NFC و پشتیبانی از قابلیت دالبی اتمس را نام برد.

برای کانفیگ پایه رم ۸ / حافظه ۲۵۶ گیگابایتی، ردمی نوت 15R با قیمت ۱۴۹۹ یوآن (۲۱۰ دلار) عرضه می‌شود. دو کانفیگ رم ۱۲ / حافظه ۲۵۶ گیگابایتی و رم ۱۲ / حافظه ۵۱۲ گیگابایتی نیز برچسب قیمتی ۱۸۹۹ یوآن (۲۶۵ دلار) و ۲۱۹۹ یوآن (۳۰۵ دلار) را به همراه دارند. 

برچسب‌ها:

home_header
ردمی نوت 15R با باتری ۷۰۰۰ میلی‌آمپری و تراشه کوالکام معرفی شد