GSM-logo
خانهاخبار
آنر در حال توسعه یک گوشی با دو دوربین 200 مگاپیکسلی است!

آنر در حال توسعه یک گوشی با دو دوربین 200 مگاپیکسلی است!

گزارش شده برای نخستین‌بار در بازار موبایل، آنر یک گوشی با دو دوربین ۲۰۰ مگاپیکسلی را روانه بازار می‌کند.‍

۰۶ مرداد ۱۴۰۴

تبلیغات

home_header

انتظار می‌رود آنر در ماه اکتبر سال جاری میلادی (مهر تا آبان ۱۴۰۴) از گوشی‌های پرچمدار خود موسوم به Honor Magic 8 و Honor Magic 8 Pro رونمایی کن که احتمالاً به تراشه اسنپدراگون ۸ الیت ۲ مجهز خواهند بود. به مانند دیگر محصولات پرمیوم بازار، سری مجیک ۸ نیز سیستم دوربین قدرتمندی را به همراه خواهد داشت که تجربه تصویربرداری باکیفیتی را در دسترس کاربران قرار می‌دهد.

حالا اما گزارش شده غول فناوری چینی در حال توسعه یک پرچمدار اولترا است که یک محصول دوربین‌محور خواهد بود. در این راستا، به نظر می‌رسد گوشی موردبحث از دو دوربین ۲۰۰ مگاپیکسلی برخوردار خواهد شد. 

گزارش سیستم دوربین آنر مجیک ۸ اولترا

افشاگری شناخته‌شده موسوم به Fixed Focus Digital ادعا کرده که آنر برای نخستین‌بار در بازار موبایل، یک گوشی هوشمند با دو دوربین ۲۰۰ مگاپیکسلی را روانه بازار می‌کند. در حالی که هنوز نام این دستگاه مشخص نشده است، شایعه شده محصول موردبحث با نام مجیک ۸ اولترا عرضه می‌شود. 

با توجه به استانداردهای بازار، انتظار می‌رود پرچمدار آنر به دوربین اصلی ۲۰۰ مگاپیکسلی و سنسور تله‌فوتو پریسکوپی ۲۰۰ مگاپیکسلی مجهز شود. بسیاری از گوشی‌های پرمیوم موجود در بازار مانند شیائومی ۱۵ اولترا، ویوو X200 اولترا و آنر مجیک ۷ RSR از دوربین تله‌فوتو پریسکوپی ۲۰۰ مگاپیکسلی بهره می‌برند که عملکرد قابل‌توجهی در شرایط نوری ضعیف و تصاویر پرتره دارد.

آنر مجیک ۷ پرو

در نهایت باید اشاره کرد که توجه ویژه آنر به سنسورهای تله‌فوتو پریسکوپی بر هیچ کس پوشیده نیست. الگوریتم تصویربرداری اختصاصی این برند موسوم به «Super Zoom» برای عکاسی باکیفیت در بازه بالا شناخته می‌شود و همچنین قابلیت زوم دیجیتالی ۱۰۰ برابری (مبتنی‌بر هوش مصنوعی) گوشی‌های تولیدکننده چینی نیز می‌تواند تصاویر باکیفیتی را ثبت کند. 

برچسب‌ها:

home_header