۴ دلیل قانعکننده برای خرید گلکسی زد فلیپ 7 و ۳ ضعف بزرگ آن
گلکسی زد فلیپ 7 با طراحی تاشوی جذاب، سختافزار ارتقایافته و ویژگیهای جدید AI عرضه شده، اما آیا برای همه انتخاب مناسبی است؟ در ادامه با بررسی دلایل قانعکننده برای خرید و چند هشدار جدی قبل از انتخاب این گوشی، همراه باشید.
پس از این که موتورولا اوایل امسال، سه گوشی تاشو عرضه کرد، سامسونگ با دو مدل جدید خود که گلکسی زد فلیپ 7 برجستهترین آنهاست، به رقابت بازگشته است.
جدیدترین نسخه از گوشیهای تاشو مدرن سامسونگ که به تازگی عرضه شده است، تغییرات زیادی نسبت به مدلهای قبلی دارد، چراکه سامسونگ به دنبال تثبیت جایگاه خود به عنوان سازندهای است که بهترین گوشیهای تاشو را تولید میکند.
همچنین اگر بررسی عملی گلکسی زد فلیپ 7 را ملاک قرار دهیم، این گوشی تاشو جدید گزینه بسیار جذابی است. در کنار برخی از تغییرات طراحی که به ویژه نمایشگر مدلهای جدید را تقویت میکند، گلکسی زد فلیپ 7 شاهد تغییرات نرمافزاری است که در مجموع یک گوشی تاشو کاربردیتر را ارائه میدهد.
با این حال، چه نسخه قبلی گلکسی زد فلیپ را داشته باشید و چه فقط سعی کنید تصمیم بگیرید که آیا بالاخره باید گوشیهای تاشو را امتحان کنید، از تستهای اولیه دلایل بسیار خوبی برای رد کردن و همچنین انتخاب گلکسی زد فلیپ 7 میتوان پیدا کرد.
با توجه به این که عرضه رسمی این گوشی از 25 جولای، یعنی کمتر از یک ماه دیگر شروع خواهد شد، در این مطلب دلایلی که ممکن است شما را به خرید گلکسی زد فلیپ 7 ترغیب کرده و همچنین دلایلی که میتوانند شما را از خرید این گوشی خاص منصرف کنند، را آوردهایم.
چرا باید گلکسی زد فلیپ 7 را بخرید؟
نمایشگر بزرگتر

آخرین مدل سری فلیپ گوشیهای تاشو سامسونگ، گلکسی زد فلیپ 6 بود که هیچ تغییری در نمایشگر آن نسبت به نسخههای قبلی وجود نداشت و یک پنل 6.7 اینچی به همراه یک صفحهنمایش کاور 3.4 اینچی در قسمت بیرونی گوشی ارائه میداد. در همین جا باید اشاره کرد که سامسونگ، به خصوص در مدلهای گلکسی زد فلیپ 6 و زد فولد 6، به خاطر عدم نوآوری و ارائه ویژگیهای قانعکننده، وضعیت بسیار بدی را پشتسر گذاشت و گوشیهای تاشو آن از لحاظ ارزش، سقوط شدیدی داشتند.
با این حال، امسال به نظر میرسد که سامسونگ با تغییر استراتژیها، قصد دارد جایگاه سابق خود را پس بگیرد و به همین دلیل، مدلهای تاشو امسال، از جمله گلکسی زد فلیپ 7 ارتقاهای بسیار چشمگیری به همراه دارند. در سال گذشته، یکی از سرسختترین رقیبهای گلکسی زد فلیپ 6، موتورولا ریزر پلاس و ریزر اولترا بودند که هر دو با نمایشگرهای بیرونی 4 اینچی و همچنین نمایشگرهای داخلی بزرگتر (به ترتیب 6.9 و 7 اینچ) توانستند جایگاه سامسونگ را تصرف کنند.
با این حال، امسال سامسونگ با گلکسی زد فلیپ 7 در تلاش است تا از نظر اندازه نمایشگر به موتورولا ریزر برسد. پنل داخلی گلکسی زد فلیپ 7 حالا به 6.9 اینچ ارتقا یافته و در نمایشگر بیرونی هم از یک پنل 4.1 اینچی استفاده میشود.
البته فقط اندازه نیست که گلکسی زد فلیپ 7 را نسبت به مدلهای قبلی ارزشمندتر میکند. سامسونگ این پنل را تا لبههای گوشی امتداد داده و حتی آن را به زیر دوربینهای بیرونی هم گسترش داده تا فضای بیشتری در اختیار کاربر قرار دهد. همچنین صفحهنمایش داخلی هم زاویههای دید خوبی با رنگهای زندهتر ارائه میدهد.
باتری بزرگتر

گوشیهای تاشو سامسونگ در سالهای گذشته، مشکل شارژدهی در مدت طولانیتر را داشتند. گلکسی زد فلیپ 6 در تستهای باتری، کمی بیشتر از 11 ساعت دوام آورده که تنها کمی از میانگین زمان اعلام شده توسط گوشیهای هوشمند جلوتر است.
اما آیا گلکسی زد فلیپ 7 میتواند این عملکرد را بهبود ببخشد؟ تا زمانی که این گوشی جدید هم به طور کامل تحت تستهای بررسی قرار نگیرد، نمیتوان نظر قطعی داد، اما حداقل میدانیم سامسونگ با بزرگتر باتری در این مدل جدید، چند قدم به موفقیت نزدیک شده است.
گلکسی زد فلیپ 7 به یک باتری 4300 میلیآمپر ساعتی مجهز است که افزایش جزئی نسبت به باتری 4000 میلیآمپر ساعتی گلکسی زد فلیپ 6 محسوب میشود. شاید این افزایش ظرفیت باتری، دستاورد بزرگی نباشد، اما هر پیشرفت کوچکی به افزایش زمان شارژدهی طولانیتر کمک میکند. همچنین این گوشی با مجهز شدن به تراشه اختصاصی سامسونگ، میتواند با بهبود میزان مصرف انرژی، طول عمر دستگاه را به میزان قابلتوجهی افزایش دهد.
هوش مصنوعی پیشرفته در اختیار گوشیهای تاشو

سامسونگ به آرامی در مسیر توسعه هوش مصنوعی گلکسی AI به دستگاههای بیشتر قدم برمیدارد و گلکسی زد فلیپ 7، یکی از این مدلهای جدید است. ویژگیهایی مانند Now Brief و Now Bar که با عرضه سری گلکسی اس 25 رونمایی شدند، در جدیدترین مدلهای تاشو سامسونگ هم وجود دارند؛ حتی باید اشاره کرد که قابلیت Now Bar در نمایشگر بیرونی گلکسی زد فلیپ 7 هم قابل استفاده است.
ارتقا تجربه کاربری، از پشتیبانی هوش مصنوعی چندوجهی ناشی میشود، جایی که دستیار جمنای میتواند از دوربینهای گلکسی زد فلیپ 7 برای دیدن آنچه میبینید، استفاده کرده و سپس اطلاعاتی در مورد آنچه مشاهده میکنید، ارائه دهد.
اضافه شدن پشتیبانی از سامسونگ DeX

سامسونگ دکس (Samsung DeX) یک ویژگی پنهان در بسیاری از بهترین گوشیهای سامسونگ است که میتوانید گوشی خود را به یک صفحهنمایش وصل کرده و از آن به عنوان یک کامپیوتر رومیزی موقت استفاده کنید، اما این ویژگی تا قبل از گلکسی زد فلیپ 7، برای کاربران مدلهای قبلی این سری در دسترس نبوده و حالا سامسونگ در مدلهای جدید اضافه کرده است.
چرا نباید گلکسی زد فلیپ 7 را بخرید؟
برخی مشخصات کلیدی بدون تغییر ماندهاند

گلکسی زد فلیپ 7 در نگاه اول با نمایشگر بیرونی بزرگتر و قابلیتهای هوش مصنوعی جدید، وسوسهبرانگیز بهنظر میرسد، اما وقتی دقیقتر بررسی میکنیم، بخش زیادی از مشخصات آن تفاوت چندانی با نسل قبلی ندارد.
دوربین اصلی همان سنسور ۵۰ مگاپیکسلی و لنز فوقعریض ۱۲ مگاپیکسلی گلکسی زد فلیپ 6 باقی مانده است. هرچند گلکسی زد فلیپ 6 یکی از بهترین دوربینها را بین گوشیهای تاشو داشت، اما سامسونگ بیشتر روی بهبود پردازش تصویر با موتور ProVisual تمرکز کرده تا تغییر سختافزار.
سرعت شارژ هم بدون تغییر مانده و همچنان شاهد شارژ سیمی ۲۵ واتی هستیم که از زمان گلکسی زد فلیپ 4 استفاده میشود.
تعویض تراشه اسنپدراگون با اگزینوس

برخلاف گلکسی زد فولد 6 که از قدرت پردازش سیستمرویچیپ اسنپدراگون 8 الیت بهره میبرد، گلکسی زد فلیپ 7 به تراشه سیلیکونی اگزینوس 2500 خود سامسونگ روی آورده است.
اگرچه برای دیدن تاثیر این موضوع بر عملکرد، باید منتظر نتایج تستهای بنچمارک روی این گوشی تاشو باشیم، اما میتوان با اطمینان فرض کرد که اگزینوس 2500 در گلکسی زد فلیپ 7 نمیتواند پابهپای گلکسی زد فولد 7، به ارائه عملکرد پرچمدار بپردازد.
سامسونگ در نسل جدید سری زد فلیپ از چیپستهای اگزینوس استفاده کرده؛ تراشههایی که معمولا از نظر عملکرد CPU و GPU در بنچمارکها به پای اسنپدراگونهای پرچمدار نمیرسند. شاید این تفاوت در استفاده روزمره چندان محسوس نباشد، اما بههرحال یک ضعف بهحساب میآید؛ مخصوصا وقتی بدانیم مدلهای قبلی زد فلیپ از تراشههای اسنپدراگون بهره میبردند.
محدودیت آزاردهنده در Flex Window ادامه دارد

برخلاف موتورولا ریزر که به کاربران اجازه اجرای اپها روی نمایشگر بیرونی را میدهد، گلکسی زد فلیپ ۷ همچنان در این زمینه عقب مانده است. حتی با وجود افزایش سایز نمایشگر بیرونی به ۴.۱ اینچ، همچنان امکان اجرای مستقیم اپها فراهم نیست.
برخی اپلیکیشنها برای Flex Window بهینهسازی شدهاند، اما اگر بخواهید اپها را بهصورت کامل و بومی اجرا کنید، باید اپلیکیشن Good Lock را نصب کنید؛ راهحلی که هرچند جواب میدهد، اما اصلا تجربهای روان و ساده نیست. مخصوصا وقتی رقبایی مثل ریزر ثابت کردهاند که اجرای اپها روی نمایشگر بیرونی چقدر میتواند آسان و مستقیم باشد.
برچسبها: