گوشیهای سال 2026 با باتری 8500 میلیآمپری عرضه میشوند
آینده گوشیهای هوشمند روشنتر از همیشه است؛ نسل جدید گوشیها با باتریهای عظیم ۸۵۰۰ میلیآمپرساعتی وارد بازار خواهند شد و میتوانند شارژدهی بیسابقهای را رقم بزنند
نسل بعدی گوشیهای هوشمند میتوانند به زودی با مجهز بودن به باتریهای تکسلولی 8500 میلیآمپر ساعتی، عمر دستگاهها را به طور قابلتوجهی افزایش دهند. این جهش با افزایش محتوای سیلیکون ( تا 30 درصد) و استفاده از باتریهای با پوسته فلزی میسر خواهد شد. تحقیقات آزمایشگاهی حتی به سمت باتریهایی با ظرفیت 9000 میلیآمپر ساعت در حال حرکت است و نوید دورانی از استفاده واقعا طولانی از گوشیهای هوشمند را میدهند.
سالهاست که عمر باتری گوشیهای هوشمند، زمینه یک رقابت دائمی بین ویژگیهای قدرتمند و طراحیهای باریک بوده است، اما به نظر میرسد که این رقابت با یک پیشرفت بزرگ در آینده تغییر مسیر خواهد داد. طبق تحقیقات اخیرا زنجیره تامین گوشیها، انتظار میرود گوشیهای نسل بعدی که قرار است تا اوایل سال 2026 عرضه شوند، دارای باتریهای تکسلولی با ظرفیت چشمگیر 8500 میلیآمپر ساعت باشند. این یک جهش قابلتوجه است که میتواند نحوه کاربری روزانه از گوشیهای هوشمند را به طور کلی دگرگون کند.
براساس گزارشهای منتشر شده از Digital Chat Station، این ایده فقط یک خیالپردازی نیست، بلکه این افشاگر تایید کرده که تحقیقات اولیه در آزمایشگاهها حتی برای ظرفیتهایی در حد 9000 میلیآمپر ساعت در حال حرکت است. بنابراین، سوال اصلی این است که تولیدکنندهها چگونه این ظرفیت باتری را ارائه خواهند داد؟ راز این در فناوری باتریهای مبتنیبر سیلیکون کربن نهفته است.
تولیدکنندگان گوشیهای هوشمند آمادهاند تا باتریهای 8500 میلیآمپر ساعتی را با هدف 2026 عرضه کنند

در طول چند سال گذشته، شاهد افزایش سریع میزان سیلیکون مورد استفاده در آندهای باتری بودهایم و انتظار میرود این میزان از جریان اصلی فعلی حدود 10 به 25 تا 30 درصد بالاتر نیز جهش داشته باشد. این افزایش تراکم سیلیکون، ظرفیت انرژی بیشتری را در همان فضای فیزیکی فراهم میکند و این در واقع اصلیترین مزیت فناوری باتریهای مبتنیبر سیلیکون کربن به شمار میرود.
در همین راستا، با توجه به شرایطی که این فناوری جدید فراهم کرده، برخی از تولیدکنندگان میتوانند تا پایان سپتامبر امسال، گوشیهایی با باتریهای سیلیکونی 20 درصد رونمایی کنند و این یعنی در سال 2026 به راحتی میتوانند به هدف باتریهای 8500 میلیآمپر ساعتی برسند. در حال حاضر، آخرین نسل از باتریهای تکسلولی با چگالی بالا که در حال تبدیل شدن به جریان اصلی هستند، تا 15 درصد محتوای سیلیکون دارند.
یکی دیگر از بخشهای کلیدی این ماجرا، باتریهای پوسته فلزی است. این سلولهای پیشرفته به لطف نسبت حجم عالی خود، ظرفیت بیشتری، تقریبا 5 درصد بیشتر برای همان حجم را ارائه میدهند. این امر آنها را به یکی از گزینههای احتمالی ایدهآل برای مدلهای پرچمدار تبدیل کرده و به چگالی انرژی حتی بالاتر بدون نیاز به گسترش حجم گوشیها کمک میکند.
آنر و ریلمی برای رسیدن به این نقطه عطف تلاش میکنند

شرکتهایی مانند آنر در حال حاضر مسیر پیشرفت را در پیش گرفتهاند. طبق گزارشها، این برند در حال کار روی یک دستگاه تاشو است که میتواند باتری با محتوای سیلیکونی 25 درصد داشته باشد. این نوآوری مداوم براساس دستاوردهای اخیر، مانند ریلمی جیتی 7 پرو با باتری 6500 میلیآمپر ساعت ساخته شده که البته اولین باتری با سیلیکون 10 درصد در صنعت گوشیهای هوشمند به شمار میرود.
با توجه به این که اوپو هم 6 ماه پیش با موفقیت یک باتری 8000 میلیآمپر ساعتی با محتوای سیلیکونی 15 درصد و پشتیبانی از شارژ 80 واتی را در آزمایشگاه مورد بررسی قرار داد، این احتمال نیز وجود دارد که ریلمی بار دیگر بتواند رهبری این صنعت را بر عهده گرفته و به طور بالقوه موانع ظرفیت باتریهای فعلی را در سال 2026 از میان بردارد.
این یعنی بهزودی میتونیم از زمان روشن بودن طولانیتر نمایشگر، بازیهای طولانیتر و روزهایی بدون نیاز به شارژر لذت ببریم. دوران واقعی باتریهایی با شارژدهی تمامروز و حتی فراتر از آن، ممکن است خیلی زود فرا برسد.