اپل ظاهراً در حال آزمایش یک دوربین 200 مگاپیکسلی است!
افشاگری شناختهشده ادعا کرده غول فناوری آمریکایی در حال توسعه یک سنسور ۲۰۰ مگاپیکسلی است که احتمالاً به عنوان دوربین اصلی مورداستفاده قرار خواهد گرفت.
سامسونگ جزو نخستین برندهایی بود که از دوربین ۲۰۰ مگاپیکسلی در محصولات خود استفاده و رقابتها برای افزایش رزولوشن دوربین را وارد مرحله جدیدی کرد. تا به امروز، تولیدکنندگان زیادی از سنسور اشارهشده برای دوربینهای اصلی و تلهفوتو گوشیهای خود بهره بردهاند.
حالا اما براساس جدیدترین گزارش منتشرشده، به نظر میرسد اپل نیز قصد دارد وارد جنگ مگاپیکسلها شود و پا جا پای رقبای اندرویدی خود بگذارد. در این رابطه، شایعه شده کوپرتینونشینها در فکر استفاده از سنسور ۲۰۰ مگاپیکسلی هستند.
افشاگری شناختهشده موسوم به Digital Chat Station ادعا کرده که اپل در حال آزمایش یک دوربین ۲۰۰ مگاپیکسلی است. گفته میشود سنسور موردبحث به احتمال زیاد به عنوان دوربین اصلی مورد استفاده قرار خواهد گرفت.

همانطور که میدانیم، دوربینهای ۲۰۰ مگاپیکسلی از مزایای مختلفی برخوردار هستند. برای مثال، در مقایسه با تصاویر ثبتشده در حالت ۴۸ یا ۵۰ مگاپیکسلی، تصویربرداری در رزولوشن کامل دست کاربران را برای کراپ عکسها باز میگذارد.
از سوی دیگر، رزولوشن بالای دوربین سبب میشود تا سنسور بتواند به بزرگنمایی بیشتری دست پیدا کند. در این رابطه، سامسونگ ادعا میکند سنسور Isocell HP3 این برند میتواند بزرگنمایی ۴ برابری بدون افت کیفیت را ارائه دهد.
در صورت استفاده از سنسور ۲۰۰ مگاپیکسلی، اپل نیز قادر خواهد بود بزرگنمایی ۲ یا ۳ برابری را برای آیفونهای ارزانتر خود به ارمغان بیاورد. از سوی دیگر، کوپرتینونشینها میتوانند با تجهیز مدلهای پرو و پرو مکس آیفون به سنسور موردبحث، اختلاف بین دوربین اصلی و سنسور با زوم ۵ برابری را پوشش دهند.

شایان ذکر است که در کنار همه مزایا، دوربینهای ۲۰۰ مگاپیکسلی چندین عیب غیرقابلانکار را نیز به همراه دارند. برای مثال، این سنسورهای به نسبت دوربینهای ۵۰ یا ۱۰۸ مگاپیکسلی اندازه کوچکتری دارند و در نتیجه، نمیتوانند نور کافی را برای ثبت تصاویر جلب کنند. با این وجود، سامسونگ از راهکاری برای دوربین ۲۰۰ مگاپیکسلی گوشیهای اولترا خود بهره میبرد که مشکل اشارهشده را برطرف کرده است.
با این وجود، بزرگترین مشکل سنسور ۲۰۰ مگاپیکسلی گوشیهای پرمیوم غول فناوری کره به لگ دوربین مربوط میشود؛ چرا که این سنسور در ثبت سوژههای متحرک عملکرد چندان خوبی ندارد.
برچسبها: