GSM-logo
خانهاخبار
6 ایراد گوشی‌های تاشو که باید قبل از خرید به آن‌ها توجه کنید

6 ایراد گوشی‌های تاشو که باید قبل از خرید به آن‌ها توجه کنید

گوشی‌های تاشو علی‌رغم آن که محصولاتی خاص با طراحی جذاب به شمار می‌روند، چندین ایراد مهم دارند که باید در هنگام خرید این دستگاه‌ها به آن‌ها توجه کرد.

۱۷ اردیبهشت ۱۴۰۴

تبلیغات

home_header

در حالی که تنها چند سال از عرضه گوشی‌های تاشو زمان می‌گذرد، این محصولات جایگاه خود را در بازار موبایل پیدا کرده‌اند. هر ساله، برندهایی مانند سامسونگ، موتورولا و اوپو تاشدنی‌های خود را با جدیدترین فناوری‌ها و قابلیت‌های پیشرفته در دسترس کاربران قرار می‌دهند.

در حالی که گوشی‌های تاشو فرم‌فکتور جذابی دارند و در دسته محصولات خاص بازار قرار می‌گیرند، این دستگاه‌ها از ایرادهای کوچک ولی مهمی بهره می‌برند که شاید در تجربه کاربری تاثیری منفی بگذارند. 

گوشی‌های تاشو سامسونگ و گوگل

در این مطلب، به معرفی ۶ نکته منفی درباره تاشدنی‌ها خواهیم پرداخت که بهتر است قبل از خرید این محصولات، به آن‌ها توجه کنید.

نسبت تصویر نامتعارف

نخستین نکته‌ای در گوشی‌های تاشو به چشم می‌آید، نسبت تصویر نامعمول نمایشگر‌های کاور و داخلی آن‌هاست. برای مثال، مدل‌های سری زد فولد از پنل کاور کم‌عرض و طویل برخوردار هستند در حالی که صفحه‌نمایش داخلی آن‌ها کوتاه و عریض است. 

از سوی دیگر، گوشی‌های سری موتورولا ریزر (مدل صدفی) در حالت بسته‌شده حالتی مربعی‌شکل دارد و در زمان بازشدن نیز به صورت کم‌عرض و طویل در می‌آید. 

گلکسی زد فولد ۶

شایان ذکر است که در نمایشگر‌های محصولات تاشو اکثر اپلیکیشن‌ها به درستی اجرا می‌شوند؛ ولی ویدیو‌ها و بازی به طور کامل نمایش داده نمی‌شوند. در واقع، در هنگام تماشای فیلم، باید منتظر وجود فضای مشکی در اطراف ویدیو باشید. 

تاشدنی‌های فلیپ به طور غیرعادی طویل هستند!

به طور کلی، گوشی‌های تاشو فلیپ در حالت بازشده ابعادی مشابه با محصولات عادی بازار دارند. با این وجود، با باز کردن تاشدنی‌های صدفی نمایشگر داخلی را مشاهده می‌کنیم که در مقایسه با صفحه‌نمایش گوشی‌های استاندارد، اندکی طویل به نظر می‌رسد. 

گلکسی زد فلیپ ۶

طویل‌بودن پنل داخلی تاشدنی‌های فلیپ سبب می‌شود تا دسترسی به تمام نقاط صفحه‌نمایش سخت باشد. به علاوه، به دلیل قرارگیری لولا در مرکز گوشی، کلید‌های کنترل حجم صدا اندکی بالاتر از حالت عادی قرار دارند. 

سیستم دوربین ضعیف

تاشدنی‌های کتابی (مانند سری زد فولد) جزو گران‌ترین گوشی‌های حال حاضر بازار به شمار می‌روند. در ازای مبلغ هنگفتی که برای این گوشی‌های تاشو پرداخت می‌کنید، سیستم دوربین قدرتمندی را که در گوشی‌های پرمیوم عادی وجود دارد، دریافت نخواهید کرد. 

دوربین‌های گلکسی زد فولد ۵

برای مثال، دوربین‌های گلکسی زد فولد ۶ عملکردی در حد گوشی گلکسی S25 دارد در حالی که از نظر قیمتی، این دستگاه حتی از گلکسی S25 اولترا نیز گران‌تر است. البته ناگفته نماند که گوشی‌های تاشو همچنان عملکرد خوبی در ثبت تصاویر دارند؛ ولی زمانی که آن‌ها را با محصولات پرمیوم استاندارد مقایسه می‌کنیم، تفاوت معناداری بین تصاویر ثبت‌شده دیده می‌شود. 

تاشدنی‌های فلیپ به آن اندازه که تصور می‌کنید، کامپکت نیستند!

در حالی که اکثر کاربران تصور می‌کنند گوشی‌های تاشو صدفی در حالت بسته‌شده ابعاد کوچکی پیدا خواهند کرد، این محصولات در حالت اشاره‌شده اندکی بزرگ‌تر از حد معمول هستند. 

ریزر ۵۰ اولترا موتورولا

زمانی که گوشی در جیب کاربر قرار می‌گیرد، عرض آن بیش‌تر از ارتفاع در راحتی کاربر تاثیر می‌گذارد. با توجه به این موضوع، تاشدنی‌های فلیپ به دلیل آن که در حالت بسته‌شده ضخامت زیادی پیدا می‌کنند، امکان دارد برخی از کاربران احساس ناراحتی داشته باشند. 

گوشی‌های بزرگ‌تر، باتری‌های کوچک‌تر!

علی‌رغم آن که تاشدنی‌های فولد از نمایشگر‌های بزرگی بهره می‌برند، این محصولات معمولاً باتری‌های حجیمی را به همراه ندارند. البته باتری کوچک دستگاه‌های تاشو موضوع عجیبی نیست؛ چرا که به دلیل فرم‌فکتور خاص آن‌ها، تولیدکنندگان چاره‌ای جز استفاده از باتری‌های با ظرفیت کم در این دستگاه‌ها ندارند. 

گلکسی زد فولد ۶ در کنار گلکسی اس ۲۵ اولترا

گلکس زد فولد ۶ به نمایشگر بزرگ ۷٫۶ اینچی و صفحه‌نمایش کاور ۶٫۳ اینچی مجهز است که از باتری ۴۴۰۰ میلی‌آمپرساعتی تغذیه می‌کنند. برای مقایسه، گلکسی S25 اولترا صفحه‌نمایش کوچک‌تر ۶٫۹ اینچی را به همراه دارد؛ ولی از باتری ۵۰۰۰ میلی‌آمپرساعتی استفاده می‌کند. 

نبود مقاومت بالا در برابر گردوغبار

در حال حاضر، اکثر گوشی‌های تاشو از بدنه مستحکمی بهره می‌برند که مقاومت بالایی در برابر آسیب‌ها و ضربه‌ها دارد. با این وجود، پاشنه آشیل تاشدنی‌ها همچنان ذرات گردوغبار به شمار می‌رود؛ چرا که این محصولات مقاومت چندانی در برابر گردوغبار ندارند.

گلکسی زد فولد 6

همانطور که می‌دانیم، گلکسی زد فولد ۶ از گواهی IP48 بهره می‌برد. برای مقایسه، نسل جدید سری گلکسی اس با گواهی IP68 روانه بازار شده است. با توجه به این که عدد نخست گواهی IP مربوط به میزان مقاوت در برابر گردوغبار می‌شود، می‌توان گفت که زد فولد مقاومت پایین‌تری در برابر گردوغبار دارد.

شایان ذکر است که مقاومت پایین تنها منحصر به پرچمدار تاشو سامسونگ نیست و دیگر تاشدنی‌های پرمیوم بازار نیز در برابر گردوغبار آسیب‌پذیر هستند. 

برچسب‌ها:

home_header