GSM-logo
خانهاخبار
یکی از بهترین ویژگی‌های آیفون تاشو به لطف سامسونگ میسر می‌شود!

یکی از بهترین ویژگی‌های آیفون تاشو به لطف سامسونگ میسر می‌شود!

گزارش شده نمایشگر داخلی نخستین آیفون تاشو اپل هیچ تاخوردگی به همراه نخواهد داشت.

۲۷ فروردین ۱۴۰۴

تبلیغات

home_header

تاخوردگی وسط نمایشگر داخلی یکی از ویژگی‌های منفی محصولات تاشو به شمار می‌رود که کاربران چندان علاقه‌ای به آن ندارند. با علم این موضوع، اپل ظاهراً تصمیم گرفته تا با حل مشکل موردنظر، توجه کاربران را به سوی نخستین آیفون تاشو جلب کند. 

خبرگزاری BuisnessKorea ادعا کرده که سامسونگ موفق شده ایراد تاخوردگی وسط صفحه‌نمایش را برطرف کند و رقبای قدرتمند خود مانند ال‌جی و BOE را شکست دهد. در این راستا، کوپرتیونشین‌ها تصمیم گرفته‌اند برای توسعه نمایشگر داخلی تاشدنی خود، با غول فناوری کره همکاری کند. 

اپل آیفون فولد

گزارش‌ها ادعا کرده‌اند که آیفون فولد (نام احتمالی) سال آینده میلادی عرضه خواهد شد. به علاوه، شایعه شده این محصول موردانتظار به پنل داخلی ۷٫۷۴ اینچی و صفحه‌نمایش کاور ۵٫۴۹ اینچی مجهز خواهد شد. 

در حالی که اپل معمولاً برای تامین قطعات محصولات خود با شرکت‌های مختلفی همکاری می‌کند (به هدف صرفه‌جویی در هزینه‌های ساخت)، به نظر می‌رسد برند آمریکایی در توسعه آیفون تاشو کیفیت را به هزینه‌های پایین ترجیح می‌دهد. 

در صورتی که سامسونگ بتواند نمایشگر‌های بدون تاخوردگی را در مقایس انبوه و بدون مشکل تولید کند، اپل به طور اختصاصی تنها با این شرکت همکاری خواهد کرد. در این رابطه، گزارش شده فرآیند تولید انبوه این پنل از اواخر سال جاری یا اوایل سال آینده میلادی آغاز خواهد شد. 

نمایشگر آیفون فولد

شایان ذکر است که هنوز مشخص نیست آیا گلکسی زد فولد ۷ نیز به نمایشگر اشاره‌شده مجهز خواهد شد یا سامسونگ از پنل دیگری در تاشدنی پرمیوم خود استفاده خواهد کرد. 

در نهایت باید اشاره کرد که آیفون تاشو احتمالاً از دوربین سلفی زیرنمایشگر بهره خواهد برد. گفته می‌شود این محصول با قیمتی در حدود ۲ هزار دلار عرضه خواهد شد. 

برچسب‌ها:

home_header