GSM-logo
خانهاخبار
6 ویژگی جذاب اپل واچ اولترا 3 که قرار است تجربه کاربری را متحول کنند

6 ویژگی جذاب اپل واچ اولترا 3 که قرار است تجربه کاربری را متحول کنند

اپل واچ اولترا ۳ با تغییرات مهمی در راه است. از نمایشگر بهبودیافته تا قابلیت‌های پیشرفته ورزشی، این ساعت هوشمند امکانات جدیدی را ارائه می‌دهد که کاربران حرفه‌ای را شگفت‌زده خواهد کرد.

۱۰ اسفند ۱۴۰۳

تبلیغات

home_header

اپل واچ اولترا 3 قرار است اواخر امسال، با فاصله دو ساله از مدل قبلی و البته کلی قابلیت‌های جدید و بهبودهای کاربری شگفت‌انگیز از راه برسد.

با این که تغییرات ظاهری قابل‌توجهی برای نسل سوم پیش‌بینی نمی‌شود، چراکه اپل معمولا طراحی اپل واچ را تا سه نسل ثابت نگه می‌دارد، اما مجموعه‌ای از ارتقاهای داخلی در راه است.

زمانی که اپل واچ اولترا ۳ در سپتامبر معرفی شود، دو سال از عرضه مدل قبلی گذشته است که این فاصله امکان پیشرفت‌های قابل‌توجهی را فراهم می‌کند؛ به‌ویژه برای کاربرانی که از نسل اول اپل واچ اولترا به این نسخه مهاجرت می‌کنند. در ادامه نگاهی داریم به مهم‌ترین ویژگی‌های جدیدی که احتمالا در اپل واچ اولترا ۳ شاهد خواهیم بود.

ردیابی فشار خون

طبق گفته مارک گورمن، قابلیت پایش فشار خون احتمالا مهم‌ترین ویژگی سلامت جدید در اپل واچ خواهد بود که ابتدا به اپل واچ اولترا ۳ می‌آید.

Apple Watch

این قابلیت جدید به جای ارائه مقادیر دقیق فشار خون سیستولیک و دیاستولیک، روند افزایش فشار خون کاربر را ارزیابی کرده و در صورت تشخیص فشار خون بالا، هشداری ارسال می‌کند. کاربران می‌توانند پس از دریافت هشدار، برای بررسی‌های بیشتر به پزشک مراجعه کنند.

فشار خون بالا که به «قاتل خاموش» معروف است، می‌تواند بدون علائم خاصی باقی مانده و در نهایت منجر به آسیب قلبی یا حتی مرگ شود. اپل واچ پیش از این، توانایی تشخیص فیبریلاسیون دهلیزی و ضربان قلب نامنظم را داشته و امکان ثبت نوار قلب تک‌لیدی را فراهم کرده است. همچنین قابلیت سنجش سطح اکسیژن خون در این ساعت هوشمند وجود دارد، اما به دلیل مشکلات پتنتی در مدل‌های فعلی ایالات متحده غیرفعال شده است.

گزارش‌ها نشان می‌دهد که اپل چندین سال است روی این قابلیت کار می‌کند و در ابتدا قصد داشت آن را در سال ۲۰۲۴ معرفی کند.

نمایشگر روشن‌تر با نرخ نوسازی بالاتر

عدم به‌روزرسانی اپل واچ اولترا در سال ۲۰۲۴ باعث شد که سری ۱۰ اپل واچ از نظر فناوری نمایشگر از این مدل پیشی بگیرد. به همین دلیل، انتظار می‌رود اپل امسال این ضعف را جبران کند.

Apple Watch 10

اپل واچ سری ۱۰ به نمایشگر LTPO3 اولد با قابلیت نمایشگر همیشه روشن مجهز شده، در حالی که مدل فعلی اولترا از فناوری LTPO2 استفاده می‌کند. نمایشگر LTPO3 در حالت همیشه روشن نرخ نوسازی بالاتری دارد و امکان نمایش عقربه ثانیه‌شمار زنده را روی برخی واچ‌فیس‌ها فراهم می‌کند.

علاوه بر این، نمایشگر اپل واچ سری ۱۰ دارای پنل اولد با زاویه دید گسترده‌تر است که در زوایای مایل تا ۴۰ درصد روشن‌تر دیده می‌شود. به همین دلیل، بسیار محتمل است که اپل واچ اولترا ۳ نیز این دو بهبود مهم در نمایشگر را دریافت کند.

تراشه جدید

پس از دو سال بدون به‌روزرسانی سخت‌افزاری، انتظار می‌رود اپل واچ اولترا ۳ با یک تراشه جدید عرضه شود.

Apple Watch

مدل فعلی از تراشه S9 بهره می‌برد، اما اپل در سال ۲۰۲۴، تراشه S10 را برای سری ۱۰ معرفی کرد. این تراشه نسبت به S9 قدرت پردازشی بیشتری نداشته و تنها طراحی فشرده‌تری دارد.

یک تراشه جدید می‌تواند با ایجاد فضای داخلی بیشتری در اپل واچ اولترا، امکان استفاده از باتری بزرگ‌تر یا قطعات جدید را فراهم می‌کند. در صورتی که اپل به سراغ تراشه S11 برود، این احتمال وجود دارد که شاهد قدرت پردازشی بیشتر یا قابلیت‌های جدید باشیم.

ارتباط ماهواره‌ای

سال گذشته، مارک گورمن گزارش داد که اپل واچ اولترا ۳ به قابلیت ارتباط ماهواره‌ای مجهز خواهد شد؛ قابلیتی که در حال حاضر فقط در مدل‌های آیفون موجود است.

iPhone Satellite Connectivity

این ویژگی به کاربران اپل واچ اولترا امکان می‌دهد در شرایطی که شبکه‌های مخابراتی و وای‌فای در دسترس نیستند، از طریق شبکه‌های ماهواره‌ای پیام ارسال کنند. در ابتدا، ارتباط ماهواره‌ای آیفون فقط به ارسال پیام‌های اضطراری محدود بود، اما در iOS 18 امکان ارسال پیام به هر مخاطبی اضافه شده است.

این قابلیت می‌تواند اپل را در رقابت با برندهایی مانند گارمین که سخت‌افزار اختصاصی برای ارتباط ماهواره‌ای ارائه می‌دهند، جلو ببرد. اپل واچ اولترا که برای کوه‌نوردان، غواصان و ماجراجویان طراحی شده، با این ویژگی امنیت بیشتری را برای کاربرانی که در مناطق دور از دکل‌های مخابراتی هستند، فراهم می‌کند.

در حال حاضر، اپل هیچ هزینه‌ای برای این سرویس دریافت نمی‌کند، اما مشخص نیست در آینده چه سیاستی در پیش خواهد گرفت. تمامی آیفون‌ها دو سال ارتباط رایگان ماهواره‌ای دارند و احتمالا این شرایط در صورت پیاده‌سازی، برای اپل واچ اولترا نیز برقرار خواهد بود.

پشتیبانی از 5G

طبق گزارش مارک گورمن، اپل قصد دارد در نسل سوم اپل واچ اولترا، مودم کوالکام را کنار بگذارد.

به جای استفاده از مودم C1 یا یک تراشه اختصاصی اپل، این شرکت به سراغ مودم‌های مدیاتک خواهد رفت. مدیاتک یکی از معدود شرکت‌هایی است که توانایی طراحی مودم‌های 5G را دارد.

مودم مدیاتک از فناوری 5G RedCap پشتیبانی می‌کند؛ سرویسی که برای دستگاه‌های متصل و گجت‌های پوشیدنی طراحی شده و نیازی به سرعت‌های استاندارد 5G ندارد. مدل‌های فعلی اپل واچ سلولار همچنان از 4G LTE استفاده می‌کنند، در حالی که اپل از سال ۲۰۲۰ پشتیبانی از 5G را در آیفون‌های خود ارائه داده است.

طراحی جدید بخش پشتی و بهره‌مندی از شارژ سریع‌تر

اپل واچ سری ۱۰ با یک قاب فلزی بازطراحی‌شده در بخش پشتی عرضه شد که از کویل شارژ بزرگ‌تر و یک آنتن داخلی بهره می‌برد.

Apple Watch 10

در حال حاضر، اپل واچ اولترا از پنل سرامیکی و یاقوت کبود در بخش پشتی استفاده می‌کند، اما احتمال دارد اولترا ۳ نیز طراحی جدید سری ۱۰ را دریافت کند. این تغییر نه‌تنها عملکرد بهتر در اتصال سلولار را به همراه دارد، بلکه باعث افزایش سرعت شارژ نیز می‌شود.

اپل واچ سری ۱۰ با طراحی جدید می‌تواند در ۳۰ دقیقه تا ۸۰ درصد شارژ شود که ۱۵ دقیقه سریع‌تر از سری ۹ است، در حالی که اپل واچ اولترا ۲ با طراحی قدیمی خود برای رسیدن به همین سطح از شارژ به ۶۰ دقیقه زمان نیاز دارد.

برچسب‌ها:

home_header