وان پلاس 13R؛ شاهکاری نزدیک به پرچمدارهای واقعی
وانپلاس 13R با ویژگیهایی که معمولاً فقط در پرچمداران میبینیم، یک تجربه استثنایی را به کاربران ارائه میدهد. این گوشی میانرده نه تنها از نظر طراحی و عملکرد، بلکه در توانایی دوربین و عمر باتری نیز به راحتی با مدلهای ردهبالا رقابت میکند.
سری گوشیهای هوشمند R برند وانپلاس، برای اولین بار در سال 2021 بهعنوان یک محصول مقرون بهصرفه و در عین حال با قابلیتهای پرچمدار معرفی شدند. از آن زمان، این برند هر ساله مدل جدیدی را از سری آر عرضه کرده و در این مدت هم واقعا توانسته به یکی از محبوبترین برندها و سری گوشیهای هوشمند میانرده تبدیل شوند.
وانپلاس از سال 2021 تا امروز سعی کرده تا سری وانپلاس R هر ساله با ارتقاهای به نسبت قابلتوجهی در مقایسه با مدل سال قبلی روانه بازار کند. بهلطف این ارتقاها، سری وانپلاس R در طی 4 سال گذشته، به بلوغ رسیده و توانسته با کسب عنوان سری قاتل پرچمدار، قدرت و توانمندی خود را ثابت کند.
جدیدترین مدل این سری، یعنی وانپلاس 13R، پیشرفتهترین نسخهای است که تاکنون تولید شده و اکنون بهعنوان یک پرچمدار در ظاهر میانده شناخته میشود. با این مقدمه، به سراغ ویژگیها و قابلیتهای خاصی از وانپلاس 13R میرویم که آن را در مقایسه با مدلهای گذشته و رقبای همرده، متمایز کرده است.
ارائه عملکردی تقریبا در سطح پرچمدار
وانپلاس 13R مانند نسلهای سابق دارای یک تراشه پرچمدار قدیمی است. تراشه اسنپدراگون 8 نسل 3 مسئولیت تامین توان پردازشی این گوشی را برعهده دارد که پس از جدیدترین پردازنده این شرکت یعنی اسنپدراگون 8 الیت که در وانپلاس 13 هم بهکار رفته است، از نظر کیفیت عملکردی در جایگاه دوم قرار میگیرد. اسنپدراگون 8 نسل 3 بهاندازهای سریع و قدرتمند است که میتواند تمام بازیهای سنگین و هرگونه پردازش پیچیده هوش مصنوعی را بدون اعمال فشار بر دیگر قسمتهای پردازنده، انجام دهد.
همراهی این تراشه با رم LPDDR5x و حافظه داخلی UFS 4.0، توان فوقالعادهای در اختیار این گوشی قرار میدهد. همچنین نکته جذاب وانپلاس 13R این است که مدل پایه آن با فضای ذخیرهسازی دو برابری (256 گیگابایت) و رم بیشتر (12 گیگابایت) نسبت به مدلهای قبلی شروع میشود. علاوهبر این مدل، وانپلاس 13R در مدل رم 16 گیگابایتی و حافظه داخلی 512 گیگابایتی نیز عرضه میشود.
در مشخصات نرمافزاری وانپلاس 13R باید گفت که OxygenOS 15 مبتنیبر اندروید 15 را اجرا میکند و برای این سیستمعامل، وانپلاس تا 4 سال بهروزرسانی نرمافزاری و 6 سال بهروزرسانی امنیتی وعده داده است.
در مورد OxygenOS 15 هم باید گفت که روانترین رابط کاربری در گوشیهای هوشمند با انیمیشنهای روان در سراسر سیستم کاربری است که در کنار این مزیتها، چندین قابلیت کاربردی مبتنیبر هوش مصنوعی را هم ارائه میدهد.
سیستم دوربین سهگانه
یکی از شناخته شدهترین نواقص در سری R وانپلاس، مربوط به سیستم دوربینهای آن بوده که حالا در وانپلاس 13R سرانجام با جایگزینی یک سیستم دوربین سهگانه برطرف شده است.
در وانپلاس 13R دیگر خبری از دوربین ماکرو 2 مگاپیکسلی بیکیفیت نبوده و با یک دوربین 50 مگاپیکسلی Samsung JN5 2x تلهفوتو برای پرتره جایگزین شده است. دوربین فوقعریض 8 مگاپیکسلی و همچنین سلفی 16 مگاپیکسلی که در مدلهای گذشته نیز به کار رفته بود، در مدل جدید نیز ثابت مانده است. با این حال، دوربین اصلی در حال حاضر به جای سنسور قدیمی IMX890، یک سنسور 50 مگاپیکسلی سونی LYT-700 با بهرهمندی از لرزشگیر اپتیکال تصویر یا همان OIS دارد.
باتری و نمایشگر صاف
وانپلاس 13R مانند وانپلاس 13 از یک باتری بزرگ 6000 میلیآمپر ساعتی قدرت میگیرد که با پشتیبانی از شارژ سیمی 80 واتی میتواند در کمتر از یک ساعت، باتری را 100 درصد کند.
همچنین این دستگاه مانند اکثر پرچمداران کنونی از نمایشگر تخت بهره میبرد. در همین راستا، در وانپلاس 13R از یک پنل 6.78 اینچی OLED با وضوح 2780 در 1264 پیکسل (1.5K) و 450 PPI استفاده شده است.
نمایشگر این گوشی با شیشه گوریلا گلس 7i کورنینگ محافظت شده و همچنین نرخ نوسازی آن به 120 هرتز میرسد. علاوهبر این، بیشینه روشنایی نمایشگر وانپلاس 13R به 4500 نیت رسیده و در حالت بهرهوری بالا (HBM) هم درجهبندی آن به 1600 نیت میرسد.
این گوشی همچنین دارای استاندارد مقاومت در برابر آب و گردوغبار IP65 است.
قابلیتهای اکوسیستم
بهلطف بهرهمندی از OxygenOS 15 یکپارچه، اگر دستگاههای دیگری از وانپلاس داشته باشید، با تجربه کاربری فوقالعادهای مواجه خواهید شد. تبلتها، هدفونها و ساعتهای هوشمند این برند حالا بهخاطر بهرهمندی از اکوسیستم یکپارچه بهخوبی با هم ارتباط میگیرند.
تمامی محصولات دیگر نوعی تعاملپذیری را ارائه میدهند، اما وان پلاس تنها تولیدکننده چینی است که توانسته این قابلیت را بهطور مناسب در بازارهای جهانی پیادهسازی کند. با بهبودهای آتی، این برند میتواند اکوسیستمهای شناخته شدهای مانند سامسونگ و اپل را حتی به چالش بکشد.
برچسبها: