GSM-logo
خانهاخبار
نسل جدید مدل پایه اپل در بهار 2025 بدون هوش مصنوعی معرفی می‌شود

نسل جدید مدل پایه اپل در بهار 2025 بدون هوش مصنوعی معرفی می‌شود

اپل در بهار ۲۰۲۵ قصد دارد iPad پایه را معرفی کند، اما قابلیت‌های هوش مصنوعی به طور قطع در این دستگاه حضور نخواهد داشت. آی‌پد مینی ۷ هم اکنون ارزان‌ترین دستگاه‌هاست و از ویژگی‌های iOS 18 بهره می‌برد.

۰۶ دی ۱۴۰۳

تبلیغات

home_header

اپل در ماه اکتبر سال جاری گمانه‌زنی‌هایی را برای معرفی iPad mini 7 و همچنین یک نسخه جدید از آی‌پد پایه مطرح کرده بود. اما در نهایت، این شرکت تنها به معرفی آی‌پد مینی ۷ اقدام کرد و تصمیم به ارائه iPad پایه نگرفت.

iPad-Air-Home-Command-Center

شرکت اپل به طور مداوم در حال ارتقاء و بهبود تمام خط تولید خود است تا بتواند قابلیت‌های هوش مصنوعی جدیدی را به کاربرانش ارائه دهد. در حال حاضر، iPad mini 7 به عنوان ارزان‌ترین دستگاه موجود در بازار محسوب می‌شود و از تمامی ویژگی‌های iOS 18 پشتیبانی می‌کند.

این شرایط به‌گونه‌ای است که پیش‌بینی می‌شود ارتقاء آی‌پد پایه در بهار سال ۲۰۲۵ انجام شود، ولی هنوز مشخص نیست که آیا این دستگاه جدید از قابلیت‌های هوش مصنوعی اپل بهره‌مند خواهد شد یا خیر. در واقع، لایه‌ای که به هوش مصنوعی اپل مرتبط است، نیاز به سخت‌افزار خاصی دارد. بر اساس اطلاعات موجود، چیپ A17 Pro به همراه ۸ گیگابایت رم به عنوان حداقل مشخصات برای آی‌فون‌ها و آی‌پدها جهت بهره‌برداری از ویژگی‌های جدید هوش مصنوعی مطرح شده است.

با توجه به این نکته، iPad مینی ۷ که به چیپ A17 Pro و ۸ گیگابایت رم مجهز شده، به نظر می‌رسد که در این زمینه وضعیت بهتری نسبت به آی‌پد پایه داشته باشد. اگر اپل تصمیم بگیرد قابلیت‌های هوش مصنوعی را به iPad  پایه اضافه کند، ناگزیر باید این دستگاه را نیز با چیپ A17 Pro و ۸ گیگابایت رم تجهیز کند که مشخصات مشابه با آی‌پد مینی ۷ خواهد داشت. در چنین حالتی، ممکن است این سوال مطرح شود که آیا iPad mini 7 دیگر نیاز خواهد بود، زیرا این دستگاه همواره نسبت به آی‌پد پایه از نگاه سخت‌افزاری کمی به‌روزتر بوده است.

اگر اپل بخواهد قابلیت‌های هوش مصنوعی را با استفاده از نسل A16 به آی‌پد پایه اضافه کند، این باعث طرح سوالاتی خواهد شد که چرا این ویژگی‌ها در مدل‌های آی‌فون ۱۵ و ۱۴ پرو در دسترس نیستند. با این حال، یک منبع معتبر که سابقه مثبتی در تایید اطلاعات مرتبط با پیشرفت‌های اپل دارد، اعلام کرده است که آی‌پد پایه‌ای با سیستم‌عامل iPadOS 18.3 در بهار سال آینده آماده معرفی خواهد شد. طبق گزارش‌های منتشر شده توسط مک‌رومرز، تحلیلی ادعا کرده که اپل در نظر دارد iOS 18.3 و iPadOS 18.3 را در اواخر ژانویه یا اوایل فوریه مدیران به بازار عرضه کند. این زمان‌بندی همچنین با راه‌اندازی آی‌پد ایر با چیپ M3 و آی‌فون SE 4 همخوانی دارد.

شایان ذکر است که انتظار می‌رود آی‌پد اقتصادی جدید از مودم 5G اختصاصی اپل پشتیبانی نکند، که این نیز به همراه معرفی آی‌فون SE 4 و آی‌فون ۱۷ ایر خواهد بود. برخی تحلیلگران بر این باورند که آی‌پد پایه می‌تواند قابلیت‌های هوش مصنوعی اپل را داشته باشد، اما به نظر میرسد که این دستگاه در نهایت تنها به ویژگی‌های پایه خود پایبند خواهد ماند. به همین خاطر، انتظار نمی‌رود که نسخه‌ای تقلیل یافته از این پلتفرم برای یک دستگاه خاص معرفی شود. حال سوال اینجاست که آیا شما فکر می‌کنید قابلیت‌های هوش مصنوعی اپل جزء ویژگی‌های اساسی آی‌پد پایه خواهد بود و آیا این ممکن است باعث ارتقاء عملکرد و کارایی آن شود؟

برچسب‌ها:

home_header