GSM-logo
خانهاخبار
عملکرد کلید اختصاصی دوربین فایند X8 به نمایش گذاشته شد

عملکرد کلید اختصاصی دوربین فایند X8 به نمایش گذاشته شد

اوپو سری پرچمدار جدید خود را به یک دکمه جدید به نام Quick Capture مجهز می‌کند که امکان کنترل دوربین را در اختیار کاربران قرار می‌دهد.

۲۴ مهر ۱۴۰۳

تبلیغات

home_header

اپل امسال سری آیفون ۱۶ (iPhone 16) را به یک کلید اختصاصی دوربین موسوم به Camera Control مجهز کرد. اوپو نیز به تازگی تایید کرد سری پرچمدار جدید خود موسوم به Find X8‌ را با دکمه دوربین عرضه می‌کند که Quick Capture نام دارد. 

دکمه جدید گوشی‌های پرمیوم این برند فیزیکی هستند، ولی از یک ناحیه خازنی حساس‌به‌لمس نیز بهره می‌برند. حالا غول فناوری چینی ویدئویی را به اشتراک گذاشته که عملکرد کلید Quick Capture را نشان می‌دهد. 

دکمه دوربین فایند X8

براساس ویدئوی منتشر شده، مدیر محصول اوپو تایید می‌کند که با دوبار فشردن این دکمه، اپلیکیشن دوربین اجرا می‌شود. با فشردن طولانی‌مدت کلید، تصویر ثبت می‌شود و با کشیدن انگشت روی آن حالت زوم فعال خواهد شد. 

با توجه به این که فایند X8 از گواهی ضدآب و گردوغبار IP68 برخوردار می‌شود، کاربر می‌تواند از دکمه دوربین این دستگاه‌ در زیر آب نیز استفاده کند.

کلید دوربین اوپو فایند X8

مقام ارشد اوپو اعلام کرده به دلیل آن که گاهی‌اوقات ضربه زدن به نمایشگر برای ثبت تصویر سخت است، کاربران قادر خواهند بود برای عکاسی از دکمه جدید بهره ببرند. همچنین به نظر می‌رسد فشردن این کلید در دو حالت قرارگیری افقی و عمودی دستگاه آسان خواهد بود. 

در نهایت باید اشاره کرد که سری فایند X8 در تاریخ ۲۴ اکتبر سال جاری میلادی (۳ آبان ۱۴۰۳) معرفی خواهد شد. 

برچسب‌ها:

home_header