GSM-logo
خانهاخبار
واتساپ از قابلیت دستیار هوش مصنوعی این پیام‌رسان رونمایی کرد

واتساپ از قابلیت دستیار هوش مصنوعی این پیام‌رسان رونمایی کرد

در جدیدترین نسخه بتا واتساپ، یک آیکن پدیدار شده دستیار هوش مصنوعی آن را اجرا می‌کند.
۲۷ آبان ۱۴۰۲

تبلیغات

home_header

در طی رویداد متا کانکت ۲۰۲۳، شرکت متا اعلام کرد که پیام‌رسان واتساپ به زودی قابلیت چت‌بات هوش مصنوعی را دریافت خواهد کرد. از آن زمان تا به امروز، تنها برخی از آزمایش‌کنندگان بتا این پیام‌رسان موفق به کار قابلیت چت مجهز به هوش مصنوعی شده‌اند. حالا در حالی که هنوز زمان رسمی انتشار این ویژگی مشخص نشده است، نسخه بتا جدید واستاپ خبر از عرضه در آینده‌ای نزدیک می‌دهد.

image

طبق گزارش وبسایت WABetaInfo، متا به تازگی جدیدترین نسخه بتا واتساپ (2.23.24.26) را عرضه کرده است. در حال حاضر، بروزرسانی جدید این پیام‌رسان در پلتفرم گوگل پلی (برای کاربرانی که به نسخه بتا دسترسی دارند) عرضه شده است. با نصب این بروزرسانی، یک آیکن جدید در برنامه واتساپ ظاهر می‌شود که در واقع یک شرتکات برای دستیار هوش مصنوعی به شمار می‌رود.

در تصویری که این وبسایت به اشتراک گذاشته، یک دکمه جدید در بالای گزینه ایجاد گفتگو تازه پدیدار شده که در تب گفتگو‌ها قرار دارد. طراحی این آیکن جدید یادآور ظاهر آیکن قدیمی دستیار مجازی مایکروسافت یعنی کورتانا است. با ضربه زدن به آیکن هوش مصنوعی واتساپ، به سرعت چت‌بات این پیام‌رسان فعال می‌شود تا به سوالات کاربران پاسخ دهد.

image

به لطف این گزینه جدید، کاربران می‌توانند به آسانی به چت‌بات هوش مصنوعی واتساپ دسترسی داشته باشند و به راحتی نیز از آن استفاده کنند. وبسایت WABetaInfo اعلام کرده که این قابلیت تنها در اختیار تعداد محدودی از کاربران بتا واتساپ قرار گرفته است. البته انتظار داریم در طی هفته‌های جاری، واتساپ ویژگی چت‌بات هوش مصنوعی را برای کاربران بیشتری عرضه کند.

home_header