سامسونگ در حال توسعه سیستم عامل گلکسی اس ۲۴ است
توسعهدهندگان و مهندسان سامسونگ کم کم در حال نهایی کردن نسخههای مختلف سری S24 هستند؛ از دریافت گواهیهای مخابراتی مختلف گرفته تا نهایی کردن مشخصات سختافزاری کلیدی. حالا خبر رسیده که روند توسعه فرمور مدلهای مختلف خانواده اس ۲۴ نیز آغاز شده است.
به گزارش Sam Mobile و به نقل از منابع مختلف، توسعه فرمور گوشیهای گلکسی اس ۲۴، نسخه پلاس و الترا چندی است که آغاز شده است. سه نسخه مختلف از این محصولات به شرح زیر در دست طراحی است:
- متعلق به کشورهای اروپایی
- متعلق به کشور هند
- متعلق به کشور آمریکا
البته نسخههای مربوط به کشورهای اروپایی و آمریکا در حال حاضر در دست توسعه است. اما مدل الترا از این خانواده در اولویت بوده و برای هر سه نسخه یاد شده در حال طراحی و توسعه است.
همان طور که انتظار میرود، نرمافزار این گوشیهای هوشمند بر پایه اندروید ۱۴ توسعه مییابند. محصولات جدید سامسونگ اوایل سال آينده میلادی با آخرین نسخه اندروید به صورت پیش فرض روانه بازار میشوند. ممکن است گوشیهای جدید این کمپانی کرهای با رابط کاربری One UI 6.0 یا One UI 6.1 عرضه شوند که احتمالا گزینه دوم خیلی بیشتر است. در حال حاضر، سامسونگ قول پشتیبانی نرمافزاری ۴ ساله را برای محصولات خود داده است.

اوایل سال جاری، سامسونگ خانواده اس ۲۳ را با تراشه اسنپدراگون ۸ نسل ۲ (با لقب برای گلکسی) روانه بازار کرد.نسخه for Galaxy از این چیپست که روی گلکسی ز دفولد ۵ و گلکسی زد فلیپ ۵ نیز قرار گرفت، از سرعت و گرافیک بهتری نسبت به نسخه اصلی دارا است. این تراشه در ابتدای امر برای گجتهای سامسونگ طراحی شده بود، اما حالا این مدل اورکلاک شده در اختیار دیگر برندها نیز قرار میگیرد.
سال آینده، باز هم سامسونگ از مدل اورکلاک شده اسنپدراگون ۸ نسل ۳ استفاده خواهد کرد که عنوان for Galaxy را نیز با خود یدک خواهد کشید؛ البته تمامی کاربران امکان استفاده از این چیپست را نخواهند داشت. چرا که بر اساس گزارشهای مختلف، نسخه جدید تراشه اختصاصی سامسونگ با نام اگزینوس نیز در حال توسعه است. به این ترتیب اعضای خانواده گلکسی اس ۲۴ سامسونگ در برخی مارکتها با چیپست اگزینوس ۲۴۰۰ روانه بازار میشوند و نسخه همراه با تراشه اسنپدراگون در مارکت کشورهای چین، کره جنوبی و آمریکا عرضه میشود.
اگر به تاریخچه محصولات سامسونگ با تراشه اگزینوس از نظر عملکرد پردازنده و گرافیک و گرمای تولید شده توسط آنها نگاه بیندازیم، میبینیم که بسیاری از کاربران تمایلی به استفاده از آنها ندارند.