شرکت سامسونگ در ژانویه سال ۲۰۲۱ از ردیاب گلکسی اسمارت تگ رونمایی کرد و انتظارها بر این بود که طی رویداد گلکسی آنپکد ماه جولای، شاهد معرفی نسل دوم این محصول باشیم. متاسفانه، در این رویداد خبری از گلکسی اسمارت تگ ۲ نبود و این شرکت کرهای تا به حال اشارهای رسمی به آن نیز نداشته است؛ اما گلکسی اسمارت تگ ۲ به تازگی موفق به دریافت تاییدیه NBTC تایلند شده که نشانگر عرضه آن در آینده نزدیک است.

این محصول که پیشتر تاییدیه بلوتوث و همچنین FCC را دریافت کرده بود؛ با شماره مدل EI-T5600 شناخته شده و پشتیبانی از UWB یا باند فوق وسیع را نیز به همراه دارد. نسل اول این ردیاب یا همان گلکسی اسمارت تگ، پشتیبانی از UWB را به همراه نداشت؛ البته، سامسونگ مدتی بعد ردیاب جدیدی با این قابلیت را روانه بازار کرد که به نام گلکسی اسمارت تگ پلاس شناخته میشود. به نظر رسیده که در این نسل، سامسونگ قصد داشته تا تصمیمگیری برای کاربران را آسانتر کند و به همین دلیل شاهد عرضه تنها یک مدل با پشتیبانی از بلوتوث و UWB خواهیم بود.
درباره ردیابهای هوشمند و کاربرد آنها چه فکر میکنید؟ آیا از این ردیابها برای گم نکردن وسایلی مانند کیف پول، کلیدها یا کوله پشتی خود استفاده میکنید؟
نظرات(0)