GSM-logo
خانهاخبار
گلکسی اس ۲۴ و اس ۲۴ پلاس نیز به نمایشگر LTPO مجهز خواهند شد

گلکسی اس ۲۴ و اس ۲۴ پلاس نیز به نمایشگر LTPO مجهز خواهند شد

گزارشی ادعا می‌کند که سامسونگ سرانجام قصد دارد یکی از ویژگی‌های اصلی مدل اولترا سری گلکسی اس را به نسخه‌های استاندارد و پلاس بیاورد.
۱۱ مرداد ۱۴۰۲

تبلیغات

home_header

گلکسی اس ۲۱ اولترا اولین گوشی سری گلکسی اس بود که با نمایشگر LTPO همراه شد. این فناوری کنترل کاملی روی نرخ نوسازی نمایشگر را در اختیار کاربر قرار می‌دهد و به کاهش مصرف انرژی نیز کمک شایانی می‌کند. با این وجود، گلکسی اس ۲۱ و اس ۲۱ پلاس از نمایشگرهای قدیمی بهره می‌بردند که تنها از انتخاب‌های محدودی از نرخ نوسازی پشتیبانی می‌کنند.

متاسفانه گلکسی اس ۲۲ / اس ۲۲ پلاس و گلکسی اس ۲۳ / اس ۲۳ پلاس نیز از همین نمایشگرها استفاده می‌کنند ولی حالا به نظر می‌رسد سامسونگ سرانجام قصد دارد نمایشگر نسخه‌های استاندارد و پلاس سری گلکسی اس را بهبود ببخشد.

image

افشاگری شناخته‌شده به نام Ice Universe ادعا کرده است که گوشی‌های گلکسی اس ۲۴ و گلکسی اس ۲۴ پلاس به نمایشگر LTPO مجهز خواهد شد. در این راستا، قابلیت نرخ نوسازی متغیر برای این دستگاه‌ها نیز در دسترس قرار خواهد گرفت. انتظار می‌رود این موضوع به کاهش مصرف باتری پرچمداران سامسونگ نیز منجر شود. در ادامه این گزارش، Ice Universe اذعان داشته است که نمایشگر جدید گلکسی اس ۲۴ و اس ۲۴ پلاس از حاشیه نمایشگر نازک‌تری بهره خواهد برد.

در حال حاضر، هیچ اطلاعات دیگری پیرامون گلکسی اس ۲۴ و اس ۲۴ پلاس وجود ندارد و تنها می‌دانیم که این دو گوشی از دوربین سلفی نسل قبلی یعنی سنسور ۱۲ مگاپیکسلی Dual Pixel بهره خواهند برد.

در نهایت باید اشاره کرد که براساس شایعات قبلی، گلکسی اس ۲۴ اولترا با بهبودهای فراوانی مانند سرعت شارژ بالاتر و دوربین تله‌فوتو جدید همراه خواهد شد. به نظر می‌رسد نمایشگر باکیفیت‌تر نیز جزوی از بهبودهای گلکسی اس ۲۴ و اس ۲۴ پلاس خواهد بود.