home_header
GSM-logo
خانهاخبار
سامسونگ کار روی حلقه هوشمند خود را آغاز کرده است!

سامسونگ کار روی حلقه هوشمند خود را آغاز کرده است!

خبرگزاری کره‌ای «The Elec» به تازگی گزارش جدیدی را درباره حلقه هوشمند شرکت سامسونگ منتشر کرده است.
۳۱ تیر ۱۴۰۲

تبلیغات

home_header

چندی پیش، خبری مبنی بر ثبت پتنتی برای یک حلقه هوشمند توسط شرکت سامسونگ را شنیده بودیم و اکنون نیز به گزارش خبرگزاری کره‌ای «The Elec»، این شرکت کار روی طراحی این حلقه با نام گلکسی رینگ را آغاز کرده است.

image

 

به گزارش این خبرگزاری، سامسونگ قصد داشته تا در این دستگاه از یک مدار اصلی پرینت شده استفاده کند که وظیفه تامین آن بر عهده شرکت ژاپنی می‌کو است. متاسفانه هنوز اطلاعاتی درباره زمان آغاز تولید انبوه این حلقه هوشمند وجود ندارد؛ بنابراین به نظر رسیده که باید برای معرفی حلقه هوشمند گلکسی رینگ مقداری صبر کنیم.

سامسونگ همچینن پتنت دیگری را برای یک حلقه هوشمند ثبت کرده که امکان تعامل با عینک‌ها و هدست‌های واقعیت ترکیبی را دارد. این پتنت نشان می‌دهد که کاربران می‌توانند با استفاده از این حلقه، برخی اطلاعات را روی دستان خود مشاهده کنند. این حلقه همچنین امکان کنترل رابط کاربری این هدست‌ها را داشته که در صورت عملکرد صحیح آن، سازندگان می‌توانند دوربین‌ها و سنسور‌های کمتری را روی‌ هدست‌های واقعیت ترکیبی قرار داده و وزن آنها را کاهش دهند.

image

 

این تکنولوژی در حال حاضر تنها در فاز پتنت است و احتمال دارد که هرگز شاهد عرضه آن نباشیم؛ اما شرکت سامسونگ مدتی پیش تایید کرده بود که در حال کار روی یک هدست واقعیت ترکیبی در همکاری با کوالکام است و احتمال این وجود دارد که گلکسی رینگ نقش یکی از لوازم جانبی این هدست را داشته باشد. البته، چندی پیش شاهد انتشار گزارش بودیم که به ادعای آن، سامسونگ عرضه هدست واقعیت ترکیبی خود را به مدت شش ماه به تعویق انداخته است.

image

 

درباره احتمال عرضه حلقه هوشمند گلکسی رینگ و کاربردهای آن برای کنترل هدست‌های واقعیت ترکیبی چه فکر می‌کنید؟ به عقیده شما، حلقه‌های هوشمند نیز در آینده به محبوبیت گجت‌هایی چون ساعت‌های هوشمند دست خواهند یافت؟