تبلت ویوو پد ایر که طی هفته گذشته به لیست دستگاه‌های پشتیبانی شده گوگل پلی اضافه شده بود؛ اکنون تاییدیه 3C از کشور چین را نیز کسب کرده است.

تبلیغات


 

این تبلت با شماره مدل PA2353 در دیتابیس 3C دیده شده و از شارژ سریع ۴۴ واتی پشتیبانی خواهد کرد. متاسفانه، اطلاعات بیشتری در مورد ویوو پد ایر در این گواهی 3C به چشم نمی‌خورند؛ اما می‌دانیم که سرعت شارژ آن دقیقا مشابه تبلت ویوو پد ۲ است و احتمالا در ماه آگوست، شاهد عرضه آن به بازار خواهیم بود.


 

با استناد به شایعات، ویوو پد ایر نسخه‌ای مقرون به صرفه‌تر از تبلت ویوو پد است که در اوایل سال جاری میلادی روانه بازار شد. تبلت ویوو پد ۲ دارای نمایشگری ۱۲.۱ اینچی از نوع LCD با رزولوشن 2.8K و نرخ نوسازی ۱۴۴ هرتزی است. این تبلت از چیپست مدیاتک دیمنسیتی ۹۰۰۰ استفاده کرده که توسط ۱۲ گیگابایت حافظه رم و ۵۱۲ گیگابایت حافظه داخلی همراه می‌شود. ویوو پد ۲ که همانند ویوو پد ایر از شارژ سریع ۴۴ واتی پشتیبانی می‌کند؛ دارای یک باتری با ظرفیت ۱۰٫۰۰۰ میلی آمپر است.

احتمالا در هفته‌های آتی، شاهد انتشار شایعات و گزارشات بیشتری درباره این تبلت جدید خواهیم بود. همچنین با توجه به احتمال عرضه آن در ماه آگوست، بعید نیست که تیزر‌هایی رسمی از آن نیز منتشر شوند.


 

درباره تبلت‌های شرکت ویوو چه فکر می‌کنید؟ به عقیده شما این تبلت‌ها ارزش خرید دارند یا خیر؟