شرکت هواوی در سال ۲۰۲۰، سری گوشی‌های میت ۴۰ و P40 خود را به همراه نمایشگر‌هایی با پانچ هول کپسولی-شکل روانه بازار کرد و اکنون نیز به استناد شایعات، این شرکت مجددا قصد دارد تا در سری میت ۶۰، از یک سنسور سه بعدی مدت پرواز در کنار دوربین سلفی استفاده کند. سری هواوی میت ۶۰ احتمالا طی پاییز امسال معرفی خواهند شد.

تبلیغات


 

بر خلاف نسل‌های پیشین که پانچ هول کپسولی آنها در سمت چپ نمایشگر قرار داشت؛ هواوی در این نسل از سری آیفون ۱۴ پرو الهام گرفته و قصد دارد تا این پانچ هول را به بخش میانی نمایشگر منتقل کند. استفاده از سنسور‌های مدت پرواز یا همان ToF در پرچمداران هواوی، امر تازه‌ای نیست و از سال ۲۰۱۹ و با عرضه گوشی هواوی میت ۳۰، شاهد آغاز این روند بودیم. این سنسور‌ها حتی برای مدتی به گوشی‌های سری P هواوی نیز راه یافته بودند.

شرکت اپل در هنگام معرفی سری آیفون ۱۵ پرو، از قابلیت نرم افزاری جدیدی به نام «داینمیک آیلند» رونمایی کرد که با استفاده از انیمیشن‌هایی جذاب، تجربه کاربری خاصی برای تعامل با این پانچ هول کپسولی-شکل را خلق می‌کند. به احتمال زیاد، هواوی نیز در سری میت ۶۰ قابلیت‌های مشابهی را در دسترس کاربران قرار خواهد داد.


 

درباره عرضه گوشی‌های جدید هواوی با پانچ هول کپسولی واقع در بخش میانی نمایشگر چه فکر می‌کنید؟ آیا این شرکت صرفا قصد کپی برداری از محصولات اپل را داشته و یا دلیل خاصی برای این تصمیم خود را دارد؟