همانطور که می‌دانیم، شایعات مختلف ادعا کرده‌اند که تبلت جدید گوگل به نام تبلت پیکسل احتمالا در طی کنفرانس توسعه‌دهندگان I/O این برند که در تاریخ ۲۰ اردیبهشت برگزار می‌شود رونمایی خواهد شد. در این راستا، امروز این تبلت موردانتظار در تصاویری واقعی دیده شد و رنگ‌بندی آن رسما تایید شد.

تبلیغات

گوگل در طی رویداد دکوراسیون و معماری هفته طراحی میلان (Milan Design Week) یک نمایشگاه به نام Shaped By Water را برگزار کرده است که شامل محصولات مختلف این برند برجسته می‌شود. یکی از محصولاتی که در نمایشگاه غول فناوری آمریکایی قرار گرفته است تبلت پیکسل است که در سه رنگ مختلف نمایش داده شده است. 

این تصاویر تبلت پیکسل را در رنگ‌های بژ، صورتی و سبز نشان می‌دهند. نسخه سبز رنگ این تبلت که با حاشیه نمایشگر مشکی همراه است Hazel نام دارد در حالی که مدل بژ که از حاشیه نمایشگر سفید برخوردار است با نام Porcelain عرضه خواهد شد. یکی از ویژگی‌های عجیب این تصاویر نبود کلید فیزیکی حریم خصوصی برای غیرفعال‌سازی دوربین و میکروفون است چرا که اخیرا تصویری رندری منتشر شد که خبر از وجود این کلید در تبلت گوگل می‌داد. البته وبسایت 9to5Google ادعا کرده است که کلید حریم خصوصی جزوی از طراحی نهایی تبلت پیکسل خواهد بود. 

در نهایت باید اشاره کرد که تبلت پیکسل از نمایشگر ۱۰٫۹۵ اینچی بهره خواهد برد که از قلم هوشمند نیز پشتیبانی می‌کند. سخت‌افزار موجود در تبلت گوگل تراشه تنسور G2 خواهد بود که همان سخت‌افزار به کار رفته در سری پیکسل ۷ محسوب می‌شود. به علاوه، تبلت پیکسل احتمالا با حافظه رم ۸ گیگابایتی همراه خواهد شد. گزارش شده است که تبلت پیکسل در بازه قیمتی ۶۰۰ تا ۶۵۰ یورو عرضه خواهد شد که با تبدیل ارز در حدود ۶۵۰ تا ۷۲۱ دلار خواهد بود.