طبق گزارش جدید وبسایت کره‌ای TheElec، سامسونگ به تازگی آزمون‌های فنی لولای قطره‌ای به کار رفته در گلکسی زد فولد ۵ را آغاز کرده است. به مانند نسخه‌های قبلی، انتظار می‌رود گلکسی زد فولد ۵ در نیمه دوم سال جاری میلادی و در ماه اوت معرفی شود.  گزارش‌های قبلی نیز ادعا کرده بودند سامسونگ در حال توسعه و ساخت یک لولای جدید بهبودیافته است که در گلکسی زد فولد ۵ به کار خواهد رفت. 

تبلیغات

شایان ذکر است لولای قطره‌ای یک طراحی مرسوم در بین فناوری لولای گوشی‌های تاشو است و از مزایای فراوانی برخوردار است. در این راستا،‌ لولای قطره‌ای حفره به وجود آمده در بین دو نیمه گوشی‌ تاشو را از بین می‌برد و بریدگی وسط نمایشگر داخلی گوشی را نیز به حداقل می‌رساند. در طی رویداد CES 2023، سامسونگ از طراحی لولای جدید پرده‌بردای کرد که حدود ۱۴ میلی‌متر ضخامت دارد در حالی که ضخامت لولای گوشی‌های تاشو موجود در بازار برابر با ۱۵٫۸ میلی‌متر است. 

در نهایت باید اشاره کرد که تست‌های فنی سامسونگ احتمالا طول خواهد کشید چرا که آزمون کامل یک نمونه اولیه در حدود ۵ روز زمان نیاز دارد. تست فنی یک گوشی تاشو شامل ۲۰۰ هراز بار تا شدن می‌شود که بعد از انجام آن لولا باید در حدود ۸۵ درصد از استحکام و قدرت خود را حفظ کرده باشد.