به رسم هر ساله، نسل جدید تراشه پرچمدار کوالکام در هفته اول ماه دسامبر سال میلادی رونمایی می‌شده است ولی امسال به نظر می‌رسد این رونمایی دو هفته زودتر اتفاق خواهد افتاد. در این راستا، امروز وبسایت رسمی کوالکام به طور اشتباهی بنری را به اشتراک گذاشت که خبر از برگزاری رویداد Snapdragon Summit در بازه زمانی 14 تا 17 نوامبر مصادف با 23 تا 27 آبان می‌دهد. به احتمال زیاد، در این رویداد شاهد رونمایی از تراشه اسنپدراگون 8 نسل دو خواهیم بود.

تبلیغات

البته باید اشاره کرد که این خبر پس از مدتی از وبسایت کوالکام حذف شد ولی به نظر می‌رسد رونمایی نسل جدید تراشه پرچمدار اسنپدراگون در این رویداد قطعی خواهد بود. به مانند همیشه، می‌توان انتظار داشت که شیائومی و موتورولا از اولین مشتریان این تراشه باشند و جدیدترین گوشی‌های خود را به تراشه جدید کوالکام مجهز کنند.

در نهایت باید اشاره کرد که هنوز چندان جزئیاتی درباره تراشه اسنپدراگون 8 نسل دو در دسترس قرار نگرفته است ولی تا به امروز مشخص شده است که شناسه مدل آن برابر با SM8550 است. به علاوه، ترکیب پردازنده این تراشه احتمالا شامل یک هسته قدرتمند کورتکس X3، دو هسته کورتکس A720، دو هسته کورتکس A710 و سه هسته کم مصرف A510 خواهد بود.