زمان زیادی تا عرضه بازی Call of Duty: Vanguard باقی نمانده و در این بازی نیز همانند سری Black Ops و برخی بازی‌های دیگر در این سری مانند World At War، WWII، Advanced Warfare و Infinite Warfare شاهد حضور بخش زامبی هستیم.

تبلیغات

 تمامی مپ‌های عرضه شده در بخش زامبی معمولا دارای یک ماموریت اصلی هستند که با مراحلی بسیار پیچیده قابل انجام بوده که پیش از این Easter Egg اصلی مپ نامیده می‌شد و پس از بازی Black Ops Cold War، نام آن به Main Quest یا ماموریت اصلی تغییر کرد. ایستر اگ‌های اصلی برای بازیکنان بخش زامبی اهمیت ویژه‌ای داشته و نبود آنها برای این دسته از بازیکنان، مانند عرضه بازی بدون بخش داستانی یا مولتی‌ پلیر است.


 

استودیوی Treyarch اما که وظیفه ساخت بخش زامبی این عنوان را به عهده دارد، اعلام کرده که حالت زامبی ونگارد در هنگام عرضه فاقد ماموریت اصلی بوده و قرار است این ماموریت در آینده به Call of Duty: Vanguard اضافه شود. این استودیو می‌گوید که در طول فصل اول این بازی، به مرور محتوای مربوط به زامبی را به بازی افزوده و مقدمات انتشار ماموریت اصلی را می‌چیند.

بیانیه استودیوی Treyarch را می‌توانید در اینجا مشاهده کنید:

«از روز ۲ دسامبر (۱۱ آذر) محتوای زامبی بیشتری به مرور به عنوان ونگارد اضافه خواهد شد. ما برای بازیکنان سورپرایز‌های ویژه‌ای را نیز در نظر داریم که آنها را برای تجربه ماموریت اصلی این بخش که در آینده‌ای نزدیک منتشر‌ خواهد شد؛ آماده کند.»

این استودیو می‌گوید که این ماموریت اصلی، با محوریت روی آمدن یک یار قدیمی و غیر منتظره به کمک شما خواهد بود که ممکن است اشاره به شخصیت‌های بسیاری که در طول سال‌ها در بخش زامبی این عناوین دیده بودیم؛ داشته باشد. متاسفانه استودیوی Treyarch به تاریخ دقیق انتشار این ماموریت اشاره‌ای نکرد. اکتیویژن برنامه خود برای ارائه محتوا در تاریخ پیش از آغاز فصل اول بازی را نیز منتشر کرده است.


 

ساخت بازی Call of Duty: Vanguard را استودیوی اسلج‌همر گیمز به عهده دارد، اما وظیفه تولید بخش زامبی آن به عهده استودیوی Treyarch بوده که سازنده اصلی این حالت هستند و برای اولین بار آن را در بازی Call of Duty: World At War قرار دادند. متاسفانه در چند سال اخیر، سر استودیوی Treyarch حسابی شلوغ بوده و تولید بازی Call of Duty: Black Ops 4 در سال ۲۰۱۸ و Call of Duty: Black Ops Cold War در سال ۲۰۲۰، به عهده آنها بود که به عقیده بسیاری، موجب کیفیت ناامید کننده این عناوین شده بود. قاعدتا حالا که وظیفه تولید بخش زامبی بازی ونگارد نیز بر دوش این استودیو افتاده، نباید توقع زیادی از بخش زامبی این عنوان و همچنین بازی بعدی Treyarch داشته باشیم.

بازی Call of Duty: Vanguard تنها شوتر اول شخصی نیست که در هنگام عرضه فاقد بخش خاصی از محتوا باشد. بازی Halo Infinite که در ماه آینده منتشر می‌شود، فاقد بخش داستانی، کو-آپ یا فورج است. این عنوان نیز قرار است همانند ونگارد، این بخش‌ها را پس از پایان فصل اول و در آپدیتی به بازی اضافه کند.