GSM-logo
خانهاخبار
معرفی گوشی سه سیم کارته Olive

معرفی گوشی سه سیم کارته Olive

گروه خبری GSM: گوشی سه سیم‌کارته به بازار می‌آید...‌
۲۲ فروردین ۱۳۸۹

تبلیغات

home_header

گروه خبری GSM: شرکت مخابراتی Olive از یک گوشی جدید با نام Wiz VGC800 که از سه سیم‌کارت در یک زمان پشتیبانی می‌کند رونمایی کرد.

به گزارش اخبار خارجی موبنا به نقل از ایندیا تک، شرکت مخابراتی Olive که در زمینه ارائه سرویس‌های تلفن همراه و پهن باند بی‌سیم فعالیت می‌کند گوشی Wiz VGC800 را با پشتیبانی از سه سیم‌کارت و قیمت مناسب به بازار هند عرضه می‌کند.

این گوشی در یک زمان از یک سیم‌کارت CDMA و دو سیم‌کارت GSMGSM پشتیبانی می‌کند. صفحه نمایش آن 2.2 اینچی با پشتیبانی از 262 هزار رنگ است و از دوربین دو مگاپیکسلی، رادیو‌FM، بلند‌ گو و صفحه کلید کامل QWERTY پشتیبانی می‌کند.

                     

image
 

از دیگر ویژگی‌های این گوشی می‌توان به امکان پخش موسیقی و ویدیو با قابلیت ضبط، بلوتوث با‌A2DP ،‌256 مگابایت حافظه داخلی و پشتیبانی از کارت microSD برای ارتقا تا چهار گیگابایت اشاره کرد.
از آنجا که جوانان علاقه زیادی به شبکه‌های اجتماعی دارند گوشی Wiz VGC800 امکان دسترسی به شبکه‌های فیس بوک و توییتر، سرویس پیام فوری یاهو و MSN را به سرعت فراهم می‌کند.

همچنین مرورگر Opera Mini از پیش بر روی این گوشی نصب شده است. Wiz VGC800  در رنگ‌های زرد، نقره‌ای و مشکی با قیمت 6 هزار روپیه، یک سال گارانتی و 100 روز گارانتی تعویض در اختیار کاربران هندی قرار می‌گیرد.


 

home_header