GSM-logo
خانهاخبار
بهترین لانچرهای اندرویدی سال 2020

بهترین لانچرهای اندرویدی سال 2020

اگر می‌خواهید تجربه کاربری جدیدی از تلفن هوشمند اندرویدی خود داشته باشید، با این مطلب همراه شوید تا نگاهی به بهترین لانچرهای شخص ثالث بازار بیندازیم و ویژگی‌های آن‌ها را به شما معرفی می‌کنیم.
۲۱ خرداد ۱۳۹۹

تبلیغات

home_header

لانچر رابطی است که نحوه تعامل با اپلیکیشن‌ها، دسترسی به ابزارها و مدیریت آیتم‌ها را مشخص می‌کند. لانچرها معمولا از مجموعه‌ای از صفحات خانگی تشکیل شده‌اند که به ما اجازه می‌دهند میانبر اپلیکیشن‌ها، ویجت‌ها و کشوی اپلیکیشن‌ها را بازآرایی کنیم. هر تلفن هوشمند یک لانچر دارد، ولی در بازار امروز لانچرهای شخص ثالث زیادی عرضه شده که قابلیت‌های متنوعی را در اختیار کاربر قرار می‌دهند. 

هر کسی برحسب سلیقه خود لانچر مورد علاقه‌اش را انتخاب می‌کند، بنابراین نمی‌توانیم برای همه نسخه یکسانی در نظر بگیریم. اما اگر با لانچرها آشنا نیستید و می‌خواهید چند مورد از آن‌ها را امتحان کنید، در ادامه مطلب با جی‌اس‌ام همراه باشید تا نگاهی به چند مورد از بهترین لانچرهای سال ۲۰۲۰ بیندازیم.

بهترین لانچر از هر لحاظ: Smart Launcher 5

image

Smart Launcher سال‌هاست که در اختیار کاربران قرار دارد، ولی این رابط با نسخه پنجم خود سنگ تمام گذاشته است. در صفحه خانگی Smart Launcher 5 می‌توانید بدون قید و بندِ خانه‌های از پیش تعیین شده می‌توانید ویجت داشته باشید. ولی اصلی‌ترین ویژگی این لانچر کشوی اپلیکیشن‌های آن است. Smart Launcher 5 به‌طور خودکار اپلیکیشن‌های شما را درون دسته‌بندی‌های مختلف مرتب می‌کند و اگر Smart Launcher Pro را بخرید، می‌توانید دسته‌بندی‌های سفارشی خود را داشته باشید و برای خودتان زبانه‌های مختلف تعریف کنید تا بر اساس فاکتورهای گوناگونی مثل بیشترین مصرف یا حتی رنگ آیکن اپلیکیشن‌ها، آن‌ها را دسته‌بندی نمایید.

اسمارت لانچر ۵ به خاطر برخورداری از جامع‌ترین سیستم دسته‌بندی در کشوی اپلیکیشن‌ها، دقیق‌ترین رابط برای جایگذاری ویجت‌ها و پشتیبانی از متنوع‌ترین آیکن‌ها، یکی از بهترین لانچرهای موجود است. جسچرهای اسمارت لانچر ۵ فوق‌العاده هستند، خصوصا میانبر دو بار تپ برای اپلیکیشن‌های داک که نسبت به میانبرهای سوایپ لانچر Nova و Action خیلی بهتر عمل می‌کنند.

مزایا

  • پیکربندی ساده با چیدمان آسان
  • قابلیت زبانه‌ای کردن کشوی اپلیکیشن‌ها
  • سرعت بالا
  • بهترین جسچرها برای صفحه خانگی

معایب

  • عدم امکان جایگذاری آیکن‌ها در بالای صفحه خانگی
  • پیچیدگی سیستم پریمیوم

بهترین لانچر باسابقه: Nova Launcher

image

Nova Launcher یکی از کهنه‌کارترین بازیگران دنیای لانچرهاست که احتمالا قبل از اندرویدی شدن اکثر ما در این عرصه فعالیت می‌کرد. اصلی‌ترین دلیل این موفقیت پرتداوم ساده است: Nova ترکیبی از شخصی‌سازی، راحتی و مهارت را ارائه می‌کند. این لانچر اجازه می‌دهد گوشی شما پیکسلی‌تر از موبایل‌های پیکسل و تاچ‌ویزی‌تر از موبایل‌های گلکسی شود. Nova به شما اجازه می‌دهد صفحه خانگی بسازید که یکتا، پایدار و باصلابت است و در عین حال با خود سادگی و زیبایی به ارمغان می‌آورد.

در حقیقت یکی از ویژگی‌های جذاب لانچر نووا این است که می‌توانید ویجت‌ها را خارج از خانه‌های از پیش تعیین شده سیستم قرار دهید. علاوه بر این، نووا سیستم پشتیبان‌گیری فوق‌العاده‌ای دارد. تنظیمات بازطراحی‌شده نووا نسبت به یک سال گذشته بسیار بهتر شده و حالا به‌راحتی می‌توانید گزینه‌های مدنظر خود را در آن پیدا کنید.

لانچر نووا برای کاربرانی که از سایر لانچرهای شخص ثالث استفاده می‌کنند، قابلیتی در نظر گرفته که اجازه می‌دهد به‌راحتی و با اطمینان اطلاعات و تنظیمات خود را منتقل کنید. اگر می‌خواهید تجربه‌ای غنی و حرفه‌ای داشته باشید، نووا با چیدمان‌ها و تم‌های خود به شما کمک می‌کند تا در موبایل خود احساس راحتی کنید.

مزایا

  • سهولت در انتقال چیدمان از لانچرهای قبلی
  • برخورداری از قابلیت‌های شخصی‌سازی متنوع
  • پشتیبانی و پایداری مثال‌زدنی

معایب

  • شمار بسیار زیاد تنظیمات و گزینه‌ها
  • دشواری در تنظیم و پیکربندی تم‌ها

بهترین لانچر همه‌کاره: Action Launcher

image

کلیدواژه Action Launcher و طرفداران آن سرعت (Quick) است. این لانچر بخش‌های مختلفی از جمله Quicktheme, Quickdrawer, Quickpage و Quickbar را در بر می‌گیرد. Action Launcher برای کسب اطمینان از ارائه بالاترین سرعت به کاربران، این مولفه را سرلوحه تک‌تک بخش‌های خود قرار داده و یکی از قابل شخصی‌سازی‌ترین لانچرهای موجود در بازار است.

اکشن لانچر با ارائه امکانات متنوع برای چیزهای مختلف، از کنترل‌های حرکتی و کاورهای مختلف پوشه‌ها گرفته تا شاترهای گوناگونی و ویجت‌ها سعی دارد گوشی را به همان چیزی تبدیل کند که کاربر می‌خواهد. اگر پالت رنگی Quicktheme برای شما کافی نیست، حالا می‌توانید از رنگ‌های پالت Material استفاده کنید تا به رنگ‌های بیشتری دسترسی داشته باشید. این قابلیت اخیرا به اکشن لانچر اضافه شده تا کاربران را به تم مدنظرشان نزدیک‌تر کند.

این لانچر به‌سرعت قابلیت‌های جدید اندروید را تحت پشتیبانی قرار می‌دهد یا به بهترین شکلی که بتواند آن‌ها را به عنوان یک لانچر شخص ثالث شبیه‌سازی می‌کند. اگرچه قابلیت‌های تم‌سازی اکشن لانچر به خوبی نووا لانچر نیست، ولی با نهایت سرعت به شما اجازه می‌دهد پیکربندی خود را داشته باشید و به ظاهر مدنظرتان برسید.

مزایا

  • قابلیت پیکربندی تقریبا همه چیز
  • جسچرهای خوب
  • پشتیبانی قوی

معایب

  • عدم انعطاف‌پذیری مناسب در بخش تم‌سازی در مقایسه با نووا لانچر
  • پیچیدگی سیستم پریمیوم

بهترین لانچر برای کارآمدی: Microsoft Launcher

image

فکر می‌کنید اگر مایکروسافت می‌خواست لانچری برای اندروید بدهد ظاهر آن شبیه ویندوز ۱۰ یا ویندوز فون‌های قدیمی می‌شد؟ اگر پاسختان مثبت است، اشتباه می‌کنید. Microsoft Launcher نه تنها به‌طور کامل برای سیستم عامل اندروید ساخته شده، بلکه لانچری با کیفیت بالا و با پشتیبانی بسیار قوی است. این لانچر در کنار نووا لانچر یکی از محدود لانچرهایی است که امکان استفاده خارج از چارچوپ ویجت‌ها را فراهم می‌کند.

تجربه کاربری مایکروسافت لانچر بر حفظ تمیزی صفحه خانگی معطوف شده است. این لانچر در سمت چپ رابط خود صفحه‌ای هوشمند دارد که محتوایش را از اکانت مایکروسافت دریافت می‌کند. به‌علاوه می‌توانید در آن‌جا ویجت‌های خود را داشته باشید. حتی اگر از اکوسیستم مایکروسافت خوشتان نمی‌آید، باز هم با در اختیار داشتن صفحه‌ای قابل اسکرول برای ویجت‌ها می‌توانید از شر جایگذاری آن‌ها در چند صفحه مختلف راحت شوید. با وجود این که تنظیمات این لانچر کمی مشکل‌دار است، ولی تقریبا تمام امکاناتی که نیاز است را در اختیار شما می‌گذارد.

هرچند مایکروسافت لانچر به اندازه اسمارت لانچر ۵ یا Niagara Launcher ساده نیست، ولی باز هم لانچری نسبتا سبک به حساب می‌آید که ارزش امتحان کردن را دارد. اگر از اکوسیستم مایکروسافت استفاده می‌کنید، حتما این لانچر را آزمایش کنید.

مزایا

  • صفحه‌ای برای ویجت‌ها با قابلیت اسکرول
  • یکپارچگی سازمانی مناسب
  • تیم توسعه فعال

معایب

  • نیازمند تغییر در بخش تنظیمات
  • نمایش ساعتی دارای دو سطح

بهترین لانچر پیکسلی: Lawnchair 2

image

تقریبا تمامی کاربران اندروید لانچر پیکسل را که توسط گوگل برای گوشی‌های پیکسل توسعه می‌یابد دوست دارند. منتها لانچر پیکسل هیچ امکاناتی برای شخصی‌سازی صفحه خانگی، داک یا کشوی اپلیکیشن‌ها ارائه نمی‌کند. این‌جاست که Lawnchair 2 وارد عمل می‌شود. این لانچر شبیه‌ساز مناسبی از لانچر گوگل است که تقریبا تمام قابلیت‌های موجود در لانچرهای مرسوم سال ۲۰۲۰ را ارائه می‌کند. با Lawnchair 2 می‌توانید به تم خودکار، ویجت‌های لبه-به-لبه، آیکن‌های قابل ویرایش، اندازه‌های مختلف چارچوب صفحه، کاور پوشه‌ها و حتی کشوی دسته‌بندی‌شده اپلیکیشن‌ها دسترسی پیدا کنید.

Lawnchair از مدت‌ها پیش منتشر شد ولی نسخه اول آن مدت مدیدی بدون تغییر باقی ماند تا در نهایت Lawnchair 2 در انتهای سال ۲۰۱۹ از راه رسید. این همه صبر ارزشش را داشت، ولی فراموش نکنید که اگر عضوی از جامعه آزمایش‌کنندگان این لانچر نیستید، نباید انتظار داشته باشید که به‌روزرسانی‌ها را به سرعت مایکروسافت لانچر یا اسمارت لانچر ۵ دریافت کنید.

مزایا

  • شخصی‌سازی آسان و سبک
  • جامعه کاربری قوی برای پشتیبانی
  • منبع باز

معایب

  • تاخیر در انتشار به‌روزرسانی‌ها
  • وجود نقص‌هایی در انتخاب‌گر رنگ و تنظیمات دسته‌بندی
  • عدم امکان انتقال پیکربندی از سایر لانچرها

بهترین لانچر از نظر سرعت و سادگی: Niagara Launcher

image

Niagara Launcher هنوز یک لانچر نسبتا جدید است که در حالت دسترسی محدود و اولیه قرار دارد، ولی به خاطر سرعت بسیار بالا برای دستگاه‌های کم‌حافظه مورد توجه قرار گرفته است. ساختن تم در این لانچر بی‌اندازه آسان است چون فقط یک چیدمان دارد. در بالای صفحه یک یا چند ویجت قرار می‌گیرد، فهرست سریعی از اپلیکیشن‌های محبوب کاربر وجود دارد و در نهایت در سمت راست صفحه تمام اپلیکیشن‌ها با ترتیب الفبایی در دسترس قرار داده می‌شود.

امکانات و قابلیت‌های نیاگارا لانچر محدود است، ولی اگر می‌خواهید به‌سرعت اپلیکیشن‌های خود را بیابید و بدون دغدغه کارهایتان را انجام دهید، می‌توانید روی این لانچر حساب کنید. نیاگارا لانچر کمی شبیه لانچر تجربی نوکیا یعنی Z Launcher است، اما امیدواریم سرنوشتی مشابه آن نداشته باشد و بتوانیم توسعه و پیشرفتش را ببینیم.

مزایا

  • سرعت بسیار بالا
  • پیکربندی سریع
  • رابط بسیار آسان

معایب

  • تنظیمات چیدمان محدود
  • هم‌پوشانی گاه و بیگاه جسچرها
  • عدم انتشار نسخه نهایی

جمع‌بندی

image

لانچر نووا هنوز به عقیده بسیاری بهترین لانچر اندروید است، اما اسمارت لانچر ۵ با تغییرات خود توانسته حرف‌های زیادی برای زدن داشته باشد. دسته‌بندی زبانه‌ای کشوی اپلیکیشن‌ها خیلی بهتر از ترتیب الفبایی آن‌هاست و وقتی به آن عادت کنید دیگر نمی‌توانید به راحتی این سازوکار را کنار بگذارید. میانبر دو تپ با جسجرهای مسیریابی یا سوایپ‌ها تداخلی ندارد.

اگر به دنبال لانچری هستید که بیشترین شباهت را به لانچر فعلی گوشی‌تان داشته باشید، به سراغ نووا لانچر بروید. چون با این لانچر به راحتی می‌توانید تنظیمات قبلی خود را دریافت کنید. علاوه بر این، نووا لانچر تنظیمات پیشرفته زیادی را در اختیار شما قرار می‌دهد تا تلفن هوشمند خود را مطابق میل‌تان پیکربندی نمایید.

صرف‌نظر از این که کدام لانچر را انتخاب می‌کنید، به دنبال لذت بردن از تجربه رابط کاربری باشید و فراموش نکنید که بهترین گزینه برای شما ممکن است با بهترین گزینه برای دیگری فرق بکند. اکثر لانچرها رایگان هستند ولی برای استفاده از برخی از ویژگی‌های آن‌ها باید نسخه پیشرفته‌شان را خریداری کنید.

پاسخ به یک مشکل احتمالی...

اگر از اندروید ۱۰ استفاده می‌کنید و موبایلی به جز پیکسل‌های گوگل دارید، با استفاده از لانچرهای شخص ثالث امکان استفاده از سیستم ناوبری اندروید ۱۰ را از دست می‌دهید و مجبور به استفاده از سیستم ناوبری سه-دکمه‌ای نسخه‌های قدیمی اندروید می‌شوید. این مشکل بر روی پیکسل ۴ گوگل برطرف شده ولی سایر تلفن‌های هوشمند هنوز با آن دست به گریبان هستند. متاسفانه فعلا راهی برای حل این ایراد وجود ندارد و باید منتظر گوگل بمانیم تا دست به کار شود.

چه لانچرهای دیگری وجود دارد؟

image

صدها لانچر خوب و جذاب وجود دارد که هر کدام برای سلیقه خاصی طراحی شده است. طبیعی است که امکان اشاره به تمامی آن‌ها در این مطلب ممکن نبود. بنابراین در ادامه به چند مورد دیگر از لانچرهایی که نتوانستند در فهرست بالا حضور پیدا کنند اشاره می‌کنیم:

  • Evie Launcher: لانچر سبک و آسانی که هنوز طرفداران خاص خودش را دارد ولی دیگر به‌طور فعال توسعه نمی‌یابد. در نتیجه اگر باگی داشته باشد کسی نیست که آن را برطرف کند. اگر از این لانچر استفاده می‌کنید می‌توانید به سراغ اسمارت لانچر ۵، نیاگارا لانچر یا Pear Launcher بروید.
  • Hyperion Launcher: لانچری که هنوز توسعه پیدا می‌کند ولی باگ‌های بسیار زیادی دارد. اگر از این لانچر استفاده می‌کنید می‌توانید به سراغ لانچرهای پایداری مثل نووا و اکشن بروید.
  • BlackBerry Launcher: لانچری که حدود یک سال است به‌روز نشده و قیمت بسیار بالایی دارد. اگر از این لانچر استفاده می‌کنید می‌توانید به سراغ گزینه‌های فعالی مثل مایکروسافت لانچر بروید.

نظر شما درباره استفاده از لانچرهای اندروید چیست؟ کدام لانچرها را امتحان کرده‌اید و کدام‌یک را بیشتر می‌پسندید؟ نظرات خود را با ما و کاربران در میان بگذارید.


نظرات (2 نظر)

برای ثبت نظر خود وارد حساب کاربری شوید.

msfn

۱۳۹۹/۸/۳
بهترین لانچر بدون شک tfs

persianiranol

۱۳۹۹/۳/۲۱
بهترین لانچری که تو عمرم دیدم Nova Launcher

پیشنهاد سردبیر