GSM-logo
خانهاخبار
دومین آندرویددار Levono؛ به زودی در راه چین

دومین آندرویددار Levono؛ به زودی در راه چین

گروه خبری GSM: در CES امسال از دومین گوشی مجهز به آندروید Lenovo پرده برداری شد...
۲۳ دی ۱۳۸۸

تبلیغات

home_header

گروه خبری GSM: کمپانی چند ملیتی Levono چند روز پیش در نمایشگاه CES 2010 در برابر چشم جهان از دومین هوشمند آندرویددار خود رونمایی کرد. در حال حاضر احتمال می‌رود عرضه آن فعلا محدود به بازار چین است.

                      

image

 این گوشی که  Lephone نام دارد، درست شبیه به سایر گوشی‌های لمسی بازار به نظر می‌رسد. از امکاناتش می‌توان به نسخه 1/2 سیستم‌عامل آندروید، نمایشگر 7/3 اینچ لمسی و خازنی AMOLED با رزولوشن‌WVGA ، پردازنده 1 گیگاهرتزی Snapdragon، دوربین 3 مگاپیکسل، دوربین ثانویه VGA برای انجام مکالمات تصویری، WiFi، GPS و پشتیبانی از 3G بلوتوث اشاره کرد.  

                       

image

قطر این گوشی 12 میلیمتر بوده و منوی اصلی آن الهام گرفته از منوی گوشی آی‌فون کمپانی اپل است.

                       

image

 Lephone اولین گوشی آندرویددار کمپانی Lenovo نیست، اما آندروید 1/2 در این گوشی از قابلیت سفارشی‌سازی برخوردار است. اولین گوشی مجهز به آندرویدی که از این کمپانی معرفی شد، oPhone 001 a.k.a نام داشت.

                       

image

                       

image

کاربران بازار گوشی‌های هوشمند چین اولین کسانی خواهند بود که نیمه اول سال جاری میلادی به استقبال Lenovo Lephone خواهند رفت.           

  

home_header