GSM-logo
خانهاخبار
برنامه‌های نوکیا در CES 2010

برنامه‌های نوکیا در CES 2010

گروه خبری GSM: نوکیا برای کشورهای در حال توسعه گوشی‌های ساده و ارزان قیمت تولید می‌کند...
۲۰ دی ۱۳۸۸

تبلیغات

home_header

گروه خبری GSM: مدیرعامل نوکیا در روز افتتاحیه نمایشگاه CES در لاس‌وگاس از برنامه‌های این شرکت برای سال جاری میلادی خبر داد.

به گزارش اخبار خارجی موبنا به نقل از لاس‌وگاس‌سان، اولی پکاکالاسو، در مراسم افتتاحیه نمایشگاه CES از برنامه‌های این شرکت برای عرضه گوشی‌های ساده و ارزان قیمت برای کشورهای در حال توسعه خبر داد.  

                      

image

اولی پکا کالاسو معتقد است، برای آمریکایی‌ها تلفن همراه یک ضرورت است اما در بازارهای نوظهور و در حال توسعه از این دستگاه‌ها برای استفاده در زمینه‌های بهداشتی، درآمدزایی و کاربردهای اینچنینی کاربرد دارد. یک کشاورز در هند می‌تواند از تلفن‌همراه برای دریافت قیمت محصول و توسعه تجارت استفاده کند و افراد خانواده می‌توانند از آن برای یادگیری زبان بهره ببرند.
وی گفت: نوکیا اولین گوشی ساده خود را در سال 1987 با نام Mobira Cityman با قیمت 600 هزار دلار عرضه کرد اما امروز مردم اندونزی یا هند می‌توانند گوشی 1616 را با قیمت 32 دلار خریداری کنند.
همچنین از این دستگاه‌ها برای انتقال پول در کشورهای درحال توسعه و جهان سومی استفاده می‌شود.
وی تصریح کرد سیاست نوکیا عرضه گوشی‌های ارزان قیمت برای مردمی است که در روز کمتر از یک دلار درآمد دارند.
به گفته وی، برای فتح این بازارها باید با مردم و فرهنگ این کشورها آشنا شد. نوکیا با توجه به این مساله توانسته به بیش از 800 میلیون نفر بی‌سواد در نقاط مختلف جهان گوشی بفروشد. همچنین با توجه به کمبود برق در بسیاری از کشورهای در حال توسعه باید گوشی‌‌هایی طراحی شوند که شارژ آنها برای استفاده طولانی مدت در حداقل زمان ممکن باشد.
نوکیا در سال گذشته 750 میلیون گوشی ساده همچون 1616 به فروش رساند و تعداد کاربران سراسر دنیا به 4.6 میلیارد نفر رسید.

home_header